toggle menu
Фотомагазин / Фототехніка / Системні фотокамери / Canon / Canon / Фотоапарат Canon EOS R7 body (5137C041) (UA)

Фотоапарат Canon EOS R7 body (5137C041) (UA)

Код товару: 48443
Ціна:55 199грн Стара ціна: 69399 грн

Акційна пропозиція

Прокачай свої відео історії з Canon – знижка на комплекти до 39000 грн.

Прокачай свої відео історії з Canon – знижка на комплекти до 39000 грн.

Самовивіз з магазину (Київ)
Кур'єром по Києву
На склад Нової пошти
Готівковий розрахунок
Безготівковій розрахунок
Платіжними картами Visa і MasterCard
Гарантія від виробника 24 місяці.
Обмін/повернення протягом 14 днів

Canon EOS R7 – це 32.5-мегапіксельний бездзеркальний фотоапарат з матрицею APS-C та байонетом Canon RF. Камера EOS R7 оснащена нещодавно розробленою матрицею APS-C CMOS із високою якістю зображення. Це перша модель Canon серії R із датчиком APS-C. Камера розроблена для використання з потужними та ефективними телеоб'єктивами.

 

Canon EOS R7 - орієнтована на фотографів-любителів або новачків, які хочуть більш серйозну камеру, що і існуюча цифрова дзеркальна камера Canon EOS 90D або Canon EOS 7D. EOS R7 забезпечує швидку безперервну зйомку з високошвидкісним автофокусуванням, тому можна робити моментальні знімки з чіткими та вражаючими деталями. Давайте разом ознайомимося з Canon EOS R7 та розглянемо її основні функції та характеристики.

 

Технології EOS R у форматі APS-C — це компактна, швидка і потужна бездзеркальна камера для гібридної зйомки - це все про  Canon EOS R7.

 

 

Інновації EOS R у форматі APS-C

 

Камера Canon EOS R7 оснащена датчиком зображення APS-C з кроп-фактором 1,6x, що означає збільшення фокусної відстані об'єктивів на цей коефіцієнт, порівняно з еквівалентним значенням для повнокадрової камери. Можна створювати портрети тварин крупним планом та вражаючі динамічні фотографії так, ніби ви знаходитесь поряд з об'єктом зйомки.

 

 

Спецпропозиція для випуску з адаптером кріплення Canon EF-EOS R

 

Для легкого переходу від цифрової дзеркальної камери до бездзеркальної скористайтесь спецпропозицією від Canon: в комплект поставки входить адаптер кріплення Canon EF-EOS R. Використовуйте наявні об'єктиви EF та EF-S цифрової дзеркальної камери з камерою EOS R7, не жертвуючи якістю, продуктивністю та функціональністю. За наявності та тільки під час випуску EOS R7 та EOS R10.

 

 

Система автофокусування нового покоління використовує ІІ з глибинним навчанням та розпізнавання об'єктів

 

Ми встановили в EOS R7 ІІ з глибинним навчанням та технологію автофокусування з функцією інтелектуального стеження та розпізнавання (iTR), які також представлені в наших камерах EOS R3, EOS R5 та EOS R6. Тому вона може розпізнавати людей, тварин і транспорт, підтримуючи точне фокусування на них у будь-якій частині кадру. Фотографам дикої природи сподобається те, як камера розпізнає птахів у польоті, зберігаючи різкість у міру їхнього переміщення в кадрі. Фотографи спортивних змагань оцінять можливість відстежувати швидкі та непередбачувані рухи людей — навіть якщо вони носять шолом, дивляться в іншому напрямку або перевертаються догори ногами.

Система фокусування Dual Pixel CMOS AF II камери EOS R7 розпізнає та відстежує об'єкти, охоплюючи практично 100% кадру, а також виконує швидке та точне автофокусування, навіть при рівні освітленості не більше -5EV або з мінімальною діафрагмою f/22.

 

 

 

Новий рівень стабілізації зображення

 

Компенсація струсу камери з ефектом до 7 ступенів експозиції. Уявіть, що ви можете робити фотографії з тривалою витримкою з рук, навмисно розмиваючи об'єкти, що рухаються, — все це без використання штативу. Або створювати надплавне відео під час зйомки під час ходьби. Вбудований стабілізатор зображення (IBIS) EOS R7 відкриває різноманітні можливості для творчості та дозволяє по-новому поглянути на використання камери.

 

 

Завжди готова до зйомки - стійкість навіть у русі

 

Система IBIS камери працює разом із оптичним стабілізатором, вбудованим у багато об'єктивів RF. Завдяки блискавичній швидкості передачі даних і великій ширині байонета RF можлива стабілізація по 5 осях до 7 ступенів з об'єктивом RF-S 18-150mm F3.5-6.3 IS STM та до 8 ступенів з іншими об'єктивами RF, яка забезпечує чіткі фотографії під час зйомки з рук з тривалою витримкою без струсу камери.

А при роботі з об'єктивом без стабілізатора (наприклад, світлосильним фіксатором) широке кріплення об'єктива дозволяє IBIS Canon EOS R7 вкрай ефективно компенсувати струс камери. Також ця система допомагає вирівнювати «завалений» горизонт і зберігати різкість об'єктів під час панорамування.

 

 

Ідеально стабільне - відео без натяку на тремтіння

 

При зйомці відео вбудованої системи (IBIS) і оптичної стабілізації об'єднуються за допомогою третьої технології: системи цифрової стабілізації відео. Разом ці системи згладжують тремтіння камери настільки, що здається, ніби матеріали зняті за допомогою підвісу.

 

 

Швидкість та продуктивність Canon EOS R7, які вражають вас

 

Ідеальний момент для створення фото може тривати долі секунди — саме тому ми створили EOS R7 з урахуванням максимально швидкого відгуку. Знімайте файли RAW, JPEG та HEIF зі швидкістю 15 кадрів/сек — або до 30 кадрів/сек при використанні безшумного електронного затвора камери — з безперервним автофокусуванням та автоекспозицією, яка реагує на будь-які зміни у кадрі. Максимальна витримка електронного затвора 1/16000 сек. відкриває деталі, які часто не можна побачити неозброєним оком. Процесор DIGIC X камери гарантує її швидкий відгук та практично виключає затримку зображення у видошукачі під час зйомки. У режимі серійної зйомки на швидкості 30 кадрів/сек. можна зняти до 42 файлів RAW та 126 файлів JPEG.

 

 

 

Плавний рух, що ідеально відображається на відео

 

При зйомці відео доступні варіанти частоти кадрів до 60p у форматі 4K та до 120p у форматі Full HD. Зйомка об'єктів, що рухаються, з неймовірною точністю і створення плавних ефектів уповільненої зйомки на етапі постобробки.

 

 

Незалежно від того, що ви знімаєте — фото або відео, Canon EOS R7 забезпечує приголомшливі результати завдяки датчику CMOS з роздільною здатністю 32,5 мегапікселя та процесору обробки зображень DIGIC X. Поєднання технічних переваг системи EOS R з нашим досвідом у галузі оптики та конструкції датчиків підвищує якість зображення так, як ніколи раніше.

 

 

 

Завдяки максимальній чутливості ISO 32 000 деталізація, колір і динамічний діапазон залишаються високими навіть при слабкому освітленні. Відеоматеріали 4K найвищої якості можна створювати шляхом супердискретизації 7K з датчика зображення, а режим Canon Log 3 забезпечує широкий динамічний діапазон та можливості редагування після зйомки.

 

 

 

Інструмент майбутнього в асортименті Canon EOS. Нові функції, інтуїтивно зрозуміле управління

 

Створюйте на новому рівні з камерою, яка оснащена новими технологіями, але при цьому така ж зручна та інтуїтивно зрозуміла, як і ваша цифрова дзеркальна камера. Нові особливості дизайну, такі як комбінований інструмент вибору точки AF і заднє колесо керування, доповнені класичними елементами керування EOS і структурою меню, що легко впізнається, тому робота з камерою буде легкою з самого початку.

 

В електронному видошукачі з частотою 120 кадрів/сек та роздільною здатністю 2,36 млн пікселів передбачено режим допомоги OVF, який допомагає адаптуватися до бездзеркальної системи власникам цифрових дзеркальних моделей.

 

 

РК-екран із регульованим кутом нахилу спрощує зйомку з нестандартних ракурсів. Також підтримується вертикальна відеозйомка, яка дозволяє легко створювати історії для соціальних мереж.

 

 

Комбінований інструмент вибору точки AF. Нові особливості дизайну включають комбінований інструмент вибору точки AF та заднє колесо керування.

 

 

Переваги технології APS-C

 

Камера Canon EOS R7 оснащена датчиком зображення APS-C, який збільшує фокусну відстань об'єктивів на вищий коефіцієнт порівняно з еквівалентним значенням для повнокадрової камери. Завдяки зменшеному формату датчика зображення камера Canon R7 також стала більш портативною — вона чудово підходить для зйомки дикої природи, авіашоу чи динамічних сюжетів.

 

 

 

Інтеграція та розширені можливості

 

 

Що стосується об'єктивів, на камеру EOS R7 можна встановлювати всі наявні об'єктиви EF і EF-S за допомогою різних адаптерів для кріплення Canon, і вони будуть працювати так само, якщо не краще завдяки широким функціональним можливостям системи EOS R. Камеру EOS R7 можна підлаштувати під свій стиль зйомки. Диски, що настроюються, і кнопки доповнюють користувацькі режими зйомки і програмований екран «Моє меню».

 

 

Нове слово у підключенні! Обмін, відправлення, потокова передача та обробка даних

 

Canon EOS R7 — це камера з можливостями підключення, яка може працювати разом зі смартфоном, планшетом або комп'ютером через програму Canon Camera Connect. Bluetooth з низьким енергоспоживанням підтримує постійне підключення до мобільного пристрою, дозволяючи переглядати, завантажувати та публікувати повнорозмірні або зменшені фото та відео по Wi-Fi, де б ви не знаходилися. Камера EOS R7 відповідає стандарту Made for iPhone, тому можна підключати її за допомогою високошвидкісного кабелю USB-C.

Повідомляйте вашим передплатникам у соціальних мережах про цікаві події або безпосередньо надсилайте фотографії клієнтам, якщо ви працюєте професійно. Камера EOS R7 може навіть транслювати відео на YouTube у режимі реального часу

Можливість одразу розпочати монтаж

 

Вбудований модуль Wi-Fi дозволяє легко підключатися до онлайн-шлюзу image.canon для прямої передачі фотографій та відеокліпів до хмарного сховища для подальшого перегляду. Можна надіслати всі зображення, щоб вони були готові до обробки після повернення зі зйомок, або оцінити, вибрати і передати тільки ті з них, які вам потрібні.

 

 

Придбати або зробити попереднє замовлення на бездзеркальну камеру Canon EOS R7 з офіційною гарантією та по доставці по Україні ви можете у фотомагазині FOTOSALE.

 

Технічні характеристики


Тип матриці

32,5-мегапіксельний сенсор формату APS-C

Тип і розмір матриці

Прибл. CMOS 22,3 × 14,8 мм (APS-C)

Загальна кількість пікселів

34.4MP

Кількість ефективних пікселів

32,5 МП

Процесор обробки зображення

DIGIC X

Об'єктив

RF (підтримка об’єктивів RF та RF-S)

Чутливість ISO

Автоматично: 100–32 000 (із кроком 1/3 ступеня або в повний ступінь) Показник ISO можна збільшити до значення H: 5120012.

Стабілізатор зображення

Підтримується в поєднанні із стабілізатором зображення в разі зсуву матриці

Фокусування

Технологія автофокусування Dual Pixel CMOS AF II

Система / точки автофокусування

Ефективна площа: 100 % за горизонталлю й 100 % за вертикаллю (автоматичний вибір) 90% за горизонталлю та 100 % за вертикаллю (ручний вибір)6

Робочий діапазон автофокусування

Від –5 до –20 EV (за 23 °C та ISO 100)7

Вибір точки автофокусування

до 651 зон

Фіксація автофокусування

так

Компенсація експозиції

+/–3 EV з кроками 1/3 чи 1/2 (поєднується з брекетингом автоекспозиції)

Діапазон замірювання

Від –2 до 20 EV (за 23 °C та ISO 100 з оцінювальним виміром)

Витримка

Механічна: 30–1/8000 с (з кроком 1/2 або 1/3 ступеня), ручна електронна: 30–1/16000 с (з кроком 1/2 або 1/3 ступеня до 1/8000, потім 1 ступінь до 1/16000) (повний діапазон значень витримки; доступний діапазон значень витримки залежить від режиму зйомки)

Тип затвора

Фокальний затвор з електронним керуванням та функція електронного затвора на сенсорі

Характеристики видошукача

Кольоровий електронний видошукач OLED, 0,39 дюйма

Баланс білого

Автоматичний баланс білого за даними сенсора зображення Автоматичний баланс білого (пріоритет навколишнього освітлення або пріоритет білого), денне світло, тінь, хмарно, лампа розжарювання, біле флуоресцентне світло, спалах, ручний, колірна температура

Корекція діоптрій

Від –4 до +2 м-1 (діоптрій)

Спалах

Автоматичний спалах E-TTL II, ручний вимір

Компенсація експозиції при зйомці зі спалахом

+/– 3 EV з 1/3-ступеневим кроком зі спалахом Speedlite серії EX

Брекетинг експозиції при зйомці зі спалахом

Так, із сумісним зовнішнім спалахом (+/– 3EV із кроком 1/3 або 1/2 ступеня зі спалахами Speedlite серії EX/EL)

Фіксація експозиції під час зйомки зі спалахом

Так

Синхронізація за другою шторкою

Так, за допомогою Speedlite

РК дисплей

Кольоровий РК-екран TFT з діагоналлю 7,5 см (2,95 дюйма), прибл. 1,62 млн точок

Яскравість дисплея

Прибл. 100 %

Охоплення зображення на дисплеї

Прибл. 170° по вертикалі та горизонталі

Мови меню

29 мов Англійська, арабська, в’єтнамська, голландська, грецька, данська, іспанська, італійська, китайська (спрощена), китайська (традиційна), корейська, німецька, норвезька, польська, португальська, російська, румунська, тайська, турецька, угорська, українська, фінська, французька, хінді, шведська, чеська та японська

Акумулятор

Перезаряджуваний літієво-іонний акумулятор LP-E6NH (у комплекті), LP-E6N, LP-E624

Ресурс акумуляторної батареї

З РК-екраном: прибл. 770 знімків (за 23 °) Видошукач: прибл. 500 знімків (за 23 °C)

Карта пам'яті

2x SD/SDHC/SDXC та UHS-II

Операційне середовище

0–40 °C, відносна вологість 85 % або менше

Матеріал корпуса

Основні компоненти – магнієвий сплав і високоміцний інженерний пластик

Комплектація

• Корпус камери EOS R7
• Кришка камери R-F-5
• Ремінець для камери ER-R7
• Захисний чохол для колодки ER-SC2
• Зарядний пристрій LC-E6E
• Акумуляторна батарея LP-E6NH
• Кришка акумуляторної батареї
• Кабель змінного струму
• Комплект із посібником користувача

Габарити (Ш х В х Г)

132,0 × 90,4 × 91,7 мм

Вага

Прибл. 530 г (612 г разом із карткою та акумулятором, згідно з рекомендаціями CIPA).

Основні характеристики

Виробник

Canon

Тип фотокамери

Системний фотоапарат

Розмір матриці

22,3 x 14,9 мм

Кількість мегапікселів

34 Мп

Світлосила

зависит от объектива

Стабілізація зображення

Стабілізація зсувом матриці

Поворотний дисплей

Так

Сенсорний дисплей

Так

Видошукач

Електронний

Максимальна роздільна здатність відео, пікселів

UHD 4K (3840x2160)

Бездротові інтерфейси

  • 3.5 mini-jack
  • micro-HDMI
  • USB 3.0
  • WI-Fi
  • Bluetooth

Об'єктив в комплекті

Ні

Відео

Як купити

Відгуки



Ваше ім'я:Відгук:

не публікується

Ваш E-mail:
 
Схожі товари
Фото - Canon Фотоапарат Canon EOS M50 MARK II VLOGGER KIT (4728C050) Фотоапарат Canon EOS M50 MARK II VLOGGER KIT (4728C050)
41 699 грн
Купити
Фото - Canon Фотоапарат Canon EOS R7 + RF-S 18-150 IS STM (5137C040) (UA) Фотоапарат Canon EOS R7 + RF-S 18-150 IS STM (5137C040) (UA)
69 499 грн
73699 грн
Купити
Фото - Canon Фотоаппарат Canon EOS M200 + 15-45 IS STM Black Фотоаппарат Canon EOS M200 + 15-45 IS STM Black
26 899 грн
Купити
Фото - Canon Фотоапарат Canon EOS R5 Body (4147C027) Фотоапарат Canon EOS R5 Body (4147C027)
118 290 грн
Купити
Фото - Canon Фотоапарат Canon EOS R10 RF-S 18-150 IS STM + Adapter EF-RF (5331C029) (UA) Фотоапарат Canon EOS R10 RF-S 18-150 IS STM + Adapter EF-RF (5331C029) (UA)
57 999 грн
Купити
Фото - Canon Бездзеркальний фотоапарат Canon EOS R6 Mark II 24-105mm f/4-7.1 (5666C030) Бездзеркальний фотоапарат Canon EOS R6 Mark II 24-105mm f/4-7.1 (5666C030)
102 690 грн
Купити
Фото - Canon Бездзеркальна камера Canon EOS R50 RF-S 18-45 IS STM Black (5811C033) (UA) Бездзеркальна камера Canon EOS R50 RF-S 18-45 IS STM Black (5811C033) (UA)
31 599 грн
32799 грн
Купити
Фото - Canon Фотоапарат Canon EOS M5 + 15-45 IS STM Kit Black (1279C038) Фотоапарат Canon EOS M5 + 15-45 IS STM Kit Black (1279C038)
50 699 грн
Купити
Фото - Canon Фотоапарат Canon M50 MK II Black M15-45 S (4728C043) (UA) Фотоапарат Canon M50 MK II Black M15-45 S (4728C043) (UA)
31 299 грн
Купити
Фото - Canon Фотоапарат Canon EOS R5 C (5077C003) (OB) Фотоапарат Canon EOS R5 C (5077C003) (OB)
157 900 грн
Купити

LEICA
3LT PROFESSIONAL FUTURE
Lowepro Trusted Original 1967
Переключатель меню
Товарів:  0 шт
на суму: 0 грн
У Вашому кошику немає товарів
Товарів:  0 шт
на суму: 0 грн
У Вашому кошику немає товарів
Фототехніка
Об’єктиви
Студійне світло
Официальный партнер Canon
ZEISS Classic Final Sale
3LT ALL RANGE