toggle menu
Фотомагазин / Фототехніка / Системні фотокамери / Canon / Canon / Бездзеркальна повнокадрова камера Canon EOS R8 Body (5803C019)

Бездзеркальна повнокадрова камера Canon EOS R8 Body (5803C019)

Код товару: 065041
Самовивіз з магазину (Київ)
Кур'єром по Києву
На склад Нової пошти
Готівковий розрахунок
Безготівковій розрахунок
Платіжними картами Visa і MasterCard
12 місяців.
Обмін/повернення протягом 14 днів

Canon анонсувала найдешевшу повнокадрову бездзеркальну камеру у світі – Canon EOS R8. Камера вийшла компактною та легкою. Вона орієнтована на фотографів-аматорів та операторів, оскільки отримала підтримку запису відео 4К з 60к/с та фотозйомку до 40 к/с з повною підтримкою фірмового високопродуктивного автофокусування Dual Pixel. У камері стоїть 24 Мп CMOS-матриця. Такий самий сенсор використовується в більш просунутій моделі Canon EOS R6 Mark II. Також у неї Canon EOS R8 запозичила і процесор DIGIC X. Головна ж відмінність від Canon EOS R6 Mark II полягає у відсутності системи матричної стабілізації зображення - IBIS. Однак, Canon EOS R8 отримала підтримку оптичної стабілізації зображення (OIS) із сумісними об'єктивами, а також технологію цифрової стабілізації відео Canon Movie Digital IS.

 

Бездзеркальна повнокадрова камера Canon EOS R8 Body

 

Перейдіть на новий рівень повнокадрової фото- та відеозйомки та втільте в життя свої творчі ідеї.

 

 

MAKE THE LEAP TO FULL FRAME

 

Розкрийте свій творчий потенціал у повнокадровому форматі. Привабливіший ефект боке, ширший кут огляду та якість зображення, яка не залишить вас байдужим навіть під час зйомки за слабкого освітлення. Це все нова камера Canon EOS R8.

 

 

Знімайте повнокадрове відео разом з Canon EOS R8

 

Переваги повнокадрової зйомки також поширюються на відео, дозволяючи досягати вражаючих кінематографічних результатів.

 

 

Інтелектуальне автофокусування

Фото- й відеозйомка: зберігайте точне фокусування на об’єктах, коли вони рухаються в кадрі.

 

 

«Якість знімків, як на мене, просто приголомшлива», —

Олександра Андрєєва (Alexandra Andreeva)

 

 

Переваги повнокадрової зйомки

 

Насолоджуйтеся ширшим динамічним діапазоном, зниженим рівнем цифрового шуму та кришталево чіткими деталями — перевагами повнокадрової камери Canon EOS R8

 

 

Менша глибина різкості

 

Ідеально для виразних портретів. Більший сенсор забезпечує меншу глибину різкості та ширший динамічний діапазон. Виділіть свій об’єкт зйомки на гладкому розфокусованому фоні за допомогою красивого боке. Закарбовуйте світлі та затінені ділянки з більшою деталізацією

 

 

Ширший кут

 

Змініть свій погляд на пейзаж і наблизьтесь до об’єкта зйомки для створення захоплюючих документальних знімків.

 

 

«Ви бачите, як легко все вийшло», — Олександра Андрєєва.

 

Повнокадрові камери, такі як Canon EOS R8, чудово підходять для зйомки атмосферних фото за умов недостатнього освітлення.

 

 

 

ГЛИБИНА РІЗКОСТІ ПОВНОКАДРОВОГО ОБ’ЄКТИВА

 

Порівняйте розмиття фону на Canon EOS R8 з розмиттям на камері APS-C. Надзвичайно різкі об’єкти краще виділяються на гладкому й розмитому фоні.

 

 

 

КУТ ОГЛЯДУ ПОВНОКАДРОВОГО ОБ’ЄКТИВА

 

Подивіться, як об’єктив 15-мм виглядає на повнокадровій моделі Canon EOS R8 у порівнянні з камерою EOS з меншим датчиком APS-C. Будь-яка фокусна відстань дає в 1,6 рази ширший кут огляду.

 

 

 

ВІДКРИЙТЕ В СОБІ РЕЖИСЕРА

Завдяки надлишковій дискретизації даних із сенсором 6K камера Canon EOS R8 створює високоякісні відеоматеріали у форматі 4K із частотою кадрів до 60 кадр/с. Якщо ви лише починаєте свою подорож світом відеозйомки, вам сподобається те, як просто камера дозволяє експериментувати з різними варіантами частоти кадрів і роздільної здатності. Ставши досвідченим режисером, ви оціните її розширені функції.

 

Професійна корекція кольорів

 

Низькоконтрастний колірний профіль Canon Log 3 для моделі Canon EOS R8 розширить ваші можливості під час колірної корекції. Завдяки широкому динамічному діапазону він зберігає деталі яскравих зон і темних тіней.

 

 

 

 

Нюанси повільного відтворення

 

Додайте руху відчуттів та емоцій, знімаючи з роздільною здатністю до 180 кадр/с у форматі Full HD. При перегляді зі звичайною швидкістю відтворення об’єкти відображаються в режимі сповільненого руху, що заворожує та розкриває приховані деталі.

 

Професійні функції відеозйомки Canon EOS R8

 

  • Індикація неприродних кольорів

Підберіть ідеальну експозицію. Шість кольорових накладень показують розподіл яскравості по сцені.

  • Пікове фокусування

Забезпечте максимальну різкість під час ручного фокусування. Зони у фокусі окреслюються характерним кольором (який можна налаштувати).

  • Шаблони «зебра»

Смугасті накладення дають змогу швидко й легко визначити правильну експозицію

  • Цифрове збільшення

Змінюйте свій погляд навіть під час зйомки відео з об’єктивом із фіксованою фокусною відстанню завдяки 10-кратному цифровому зуму.

 

 

ФУНКЦІОНАЛЬНІСТЬ І КОМПАКТНІСТЬ CANON EOS R8

 

Canon EOS R8 — наша найлегша повнокадрова бездзеркальна камера, яка важить лише 461 г.
Насолоджуйтеся перевагами повнокадрової зйомки, де б ви не знімали — від виразних моментів на вулицях до пейзажів і пригод у віддалених місцях.

 

 

 

 

Повнокадровий сенсор із роздільною здатністю 24,2 МП.

Ідеальний баланс деталізації, швидкості та чутливості за умов низької освітленості незалежно від того, що ви знімаєте — фото чи відео.

 

 

ПРИНЦИПОВО НОВА ЯКІСТЬ АВТОФОКУСУ

Усередині Canon EOS R8 — наша знаменита система фокусування Dual Pixel CMOS AF II. Вона розпізнає і відстежує різні об’єкти та є точною навіть за дуже низької освітленості — до –6,5 EV

 

 

Інтелектуальна система автофокусування, яка знає, що ви знімаєте

Камеру Canon EOS R8 запрограмовано з використанням найсучаснішого алгоритму машинного навчання, який дозволяє відстежувати рухомі об’єкти, коли вони переміщуються в кадрі.

 

 

 

Знаходить і відстежує безліч об’єктів

 

 

 

Чудове автофокусування для фото й відео

 

Як би саме ви не знімали, камера Canon EOS R8 відстежує об’єкти, що рухаються, і слідує за ними аж до країв кадру. Навіть якщо головний об’єкт на мить затуляється, камера передбачає його рух та відновлює фокус, щойно він з’являється знову.

 

 

ІНТЕГРАЦІЯ У ВАШ РОБОЧИЙ ПРОЦЕС

Після завершення зйомки EOS R8 пропонує вам безліч способів розпочати роботу з цифровими матеріалами.

 

ПРОСТЕ ПІДКЛЮЧЕННЯ

Вбудовані модулі Wi-Fi® і Bluetooth® забезпечують підключення EOS R8 до інтелектуальних пристроїв, мереж Wi-Fi і ноутбуків. Діліться фотографіями та відео з підписниками й друзями, а також керуйте камерою дистанційно.

 

 

 

Як ви хочете підключитися?

 

  • Wi-Fi та Bluetooth

Передавайте фотографії та відео на комп’ютери та пристрої, а також дистанційно керуйте своєю камерою.

  • image.canon

Це ваш шлюз до хмарного сховища, а також функції оброблення RAW-файлів у хмарі для створення зображень найвищої якості. 

  • Camera Connect

Наша програма для iPhone® та Android дає змогу віддалено керувати камерою EOS R8 та ділитися зображеннями й відео з підписниками.

  • Потокове передавання UVC/UAC

Використовуйте EOS R8 як високоякісну веб-камеру. Просто підключіть її до комп’ютера з Windows або macOS — драйвери не потрібні.

 

 

Комплектація Canon EOS R8 Body

 

Камера Canon EOS R8, ремінь ER-EOS R8, кришка байонетного кріплення R-F-5, зарядний пристрій LC-E17E, акумулятор LP-E17, кришка акумуляторної батареї, захисний чохол для колодки, кабель живлення, посібник користувача

 

Технічні характеристики


Тип матриці

КМОП (CMOS)

Тип і розмір матриці

35,9 x 23,9 мм CMOS

Кількість ефективних пікселів

25.6 Мп

Фільтр нижніх частот

Встроенный / фиксированный

Процесор обробки зображення

Процессор обработки изображения DIGIC X

Об'єктив

-

Байонет

RF (підтримка об’єктивів RF та RF-S) Можна під’єднати об’єктиви EF та EF-S за допомогою адаптера кріплення EF-EOS R, адаптера кріплення з кільцем керування EF-EOS R, адаптера кріплення вставного фільтра EF-EOS R. Об’єктиви серії EF-M не підтримуються

Співвідношення сторін

RAW/C-RAW: Співвідношення 3:2, 6000 x 4000 1,6-кратне кадрування 3744 x 2496 Співвідношення 4:3, 6000 x 4000 Співвідношення 16:9, 6000 x 4000 Співвідношення 1:1, 6000 x 4000 JPEG/HEIF: Співвідношення 3:2 (L) 6000 x 4000, (M) 3984 x 2656, (S1) 2976 x

Чутливість ISO

Автоматична, 100–102 400 (з кроком 1/3 або 1 ступінь), ISO можна підвищувати до L: 50, H: 204 800

Стабілізатор зображення

Лише об’єктив/цифрова

Формат фотознімку

RAW: RAW, C-RAW 14 біт (14-бітне аналого-цифрове перетворення з електронним затвором з першою шторкою, 12-бітне аналого-цифрове перетворення з електронним затвором, оригінальний формат RAW від Canon, версія 3) JPEG 8 біт: 2 варіанти стиснення HEIF 10

Фокусування

Технологія Dual Pixel CMOS AF II з визначенням очей та облич людей та тварин та супровідним АФ (люди, тварини та автомобілі), слідкувальне автофокусування для відеозйомки, ручне фокусування

Тип фокусування

Автоматичний вибір: до 1053 зон автофокусування з автоматичним вибором Ручний вибір: 1-точкове автофокусування (розмір рамки автофокусування можна змінювати), доступно 4897 позицій автофокусування для фото (4067 для відео) Ручний вибір: розширення то

Робочий діапазон автофокусування

Від –6,5 до 21 EV (за 23 °C та ISO 100)

Режими автофокусування

Покадрове автофокусування, слідкувальне автофокусування, інтелектуальне автофокусування

Фіксація автофокусування

Фіксується після натискання кнопки затвора наполовину або кнопки AF ON у режимі покадрового автофокусування. Фіксується натисканням користувацької кнопки в режимі слідкувального автофокусування

Ручне фокусування

Вибирається на об’єктиві/камері

Режими експозиції

У режимі реального часу за допомогою сенсора зображення (384 зони) (1) Оцінювальний вимір (відносно всіх точок автофокусування) (2) Частковий вимір (прибл. 5,9 % площі видошукача в центрі)6 (3) Точковий вимір: по центру (прибл. 3 % площі видошукача в

Експокорекція

+/–3 EV з кроками 1/3 чи 1/2 (поєднується з брекетингом автоекспозиції)

Брекетинг автоекспозиції

+/–3 EV з кроком 1/3 або 1/2 ступеня

Витримка

Електронна перша шторка: 30–1/4000 с (з кроком 1/2 або 1/3 ступеня), ручна електронна: 30–1/16 000 с (з кроком 1/2 або 1/3 ступеня до 1/8000, потім 1 ступінь до 1/16 000) (повний діапазон значень витримки; доступний діапазон значень витримки залежит

Серійна зйомка

Макс. прибл. 6 кадр/с з електронним затвором із першою шторкою, швидкість підтримується для понад 1000 зображень JPEG, RAW або CRAW. Макс. прибл. 40 кадр/с з електронним затвором, швидкість підтримується для 120 зображень JPEG або 56 зображень RAW, 1

Характеристики видошукача

0,39-дюймовый цветной видоискатель OLED (прибл. 2,36 млн точек)

Інформація у видошукачі

Індикатор приєднаного аксесуара, фіксація автоекспозиції, брекетинг автоекспозиції, область АФ, спосіб АФ, режим роботи АФ, точка АФ (1-точкове АФ), інформація про точку АФ, зйомка із захистом від мерехтіння, значення діафрагми, співвідношення сторі

Кут охоплення видошукача

Прибл. 100 %

Дісплей

Clear View LCD II з діагоналлю 7,5 см (3,0 дюйма) з роздільною здатністю прибл. 1,62 млн точок

Відеозйомка

4K UHD (16:9) 3840 x 2160 (59,94, 50, 29,97, 25, 23,98 кадр/с), міжкадрове кодування (IPB) / (IPB компактний) 4K UHD з кадруванням (16:9) 3840 x 2160 (59,94, 50, 29,97, 25, 23,98 кадр/с), міжкадрове кодування (IPB) / (IPB компактний) Уповільнена зйом

Баланс білого

Автоматичний баланс білого за даними сенсора зображення

Налаштування балансу білого

Автоматичний баланс білого (пріоритет навколишнього або білого освітлення), денне світло, тінь, хмарно, лампа розжарювання, біле флуоресцентне світло, спалах, ручний, настройка колірної температури Компенсація балансу білого: 1. Синій/жовтий +/–9 2.

Встановлення для користувачів балансу білого

Так, можна додати 1 значення — із зображення або режиму Live View

Брекетинг балансу білого

+/–3 рівні (з інтервалом в один рівень) 3, 2, 5 або 7 зображень із брекетингом за кожен спуск затвора Вибір зміщення за шкалою синій/жовтий або червоний/зелений

Корекція діоптрій

Від –4 до +1 м–1 (діоптрій)

Одночасний запис у форматах RAW + JPEG

Так, можлива будь-яка комбінація форматів RAW + JPEG або RAW + HEIF

Зовнішні роз'єми

Комп’ютер Високошвидкісний порт SuperSpeed Plus USB (USB 3.2 Gen 2) USB Type-C також використовується для зв’язку з комп’ютером і смартфоном / заряджання або живлення через USB. Wi-Fi Бездротова локальна мережа (IEEE802.11b/b/g/n) (2,4 ГГц), з підтри

Акумулятор

Перезаряджуваний літій-іонний акумулятор LP-E17 (у комплекті)

Ресурс акумуляторної батареї

З РК-екраном: прибл. 370 зн. (при 23 °C) Видошукач: прибл. 220 знімків (за температури 23 °C)

Карта пам'яті

SD/SDHC/SDXC та UHS-II

Операційне середовище

0–40 °C, відносна вологість 85 % або менше

Матеріал корпуса

Основні компоненти — магнієвий сплав (частково алюмінієвий сплав та частково полікарбонатна смола зі скловолокном).

Габарити (Ш х В х Г)

Прибл. 132,5 × 86,1 × 70,0 мм

Вага

Прибл. 414 г (461 г разом із карткою та акумулятором, згідно з Рекомендаціями Асоціації виробників камер та інших продуктів для роботи із зображеннями)

Основні характеристики

Виробник

Canon

Тип фотокамери

Системний фотоапарат

Розмір матриці

35,9 x 24 мм

Кількість мегапікселів

25.6 Мп

Стабілізація зображення

Електронна стабілізація

Поворотний дисплей

Так

Сенсорний дисплей

Так

Видошукач

Електронний

Максимальна роздільна здатність відео, пікселів

UHD 4K (3840x2160)

Бездротові інтерфейси

  • 3.5 mini-jack
  • micro-HDMI
  • USB 3.0
  • USB Type-C
  • Bluetooth

Об'єктив в комплекті

Ні

Як купити

Відгуки



Ваше ім'я:Відгук:

не публікується

Ваш E-mail:
 
Схожі товари
Фото - Canon Фотоапарат Canon EOS R10 + RF-S 18-45 IS STM (5331C047) (UA) Фотоапарат Canon EOS R10 + RF-S 18-45 IS STM (5331C047) (UA)
43 899 грн
45999 грн
Купити
Фото - Canon Фотоапарат Canon EOS R6 body (4082C044) Фотоапарат Canon EOS R6 body (4082C044)
70 390 грн
Купити
Фото - Canon Фотоапарат Canon EOS RP + RF 24-240 + адаптер EF-RF Фотоапарат Canon EOS RP + RF 24-240 + адаптер EF-RF
75 000 грн
Купити
Фото - Canon Фотоапарат Canon EOS M50 II 1545S+SB130+16GB (4728C058) Фотоапарат Canon EOS M50 II 1545S+SB130+16GB (4728C058)
31 799 грн
Купити
Фото - Canon Фотоапарат Canon EOS RP + MT ADPT EF-EOS R (3380C041) UA Фотоапарат Canon EOS RP + MT ADPT EF-EOS R (3380C041) UA
56 999 грн
Купити
Фото - Canon Бездзеркальний фотоапарат Canon EOS R6 Mark II RF 24-105 f/4.0 L IS (5666C029) (UA) Бездзеркальний фотоапарат Canon EOS R6 Mark II RF 24-105 f/4.0 L IS (5666C029) (UA)
145 599 грн
158599 грн
Купити
Фото - Canon Фотоапарат Canon EOS M6 Mark II Body (3611C051) (Офіційна гарантія) Фотоапарат Canon EOS M6 Mark II Body (3611C051) (Офіційна гарантія)
39 299 грн
Купити
Фото - Canon Фотоаппарат Canon EOS M200 + 15-45 IS STM Black Фотоаппарат Canon EOS M200 + 15-45 IS STM Black
26 899 грн
Купити
Фото - Canon Фотоапарат Canon EOS R7 RF-S 18-150 IS STM + Adapter EF-RF (5137C015) Фотоапарат Canon EOS R7 RF-S 18-150 IS STM + Adapter EF-RF (5137C015)
78 499 грн
Купити
Фото - Canon Фотоапарат Canon EOS M50 Mark II (4728C042) Фотоапарат Canon EOS M50 Mark II (4728C042)
24 999 грн
Купити

LEICA
3LT PROFESSIONAL FUTURE
Lowepro Trusted Original 1967
Переключатель меню
Товарів:  0 шт
на суму: 0 грн
У Вашому кошику немає товарів
Товарів:  0 шт
на суму: 0 грн
У Вашому кошику немає товарів
Фототехніка
Об’єктиви
Студійне світло
Официальный партнер Canon
ZEISS Classic Final Sale
3LT ALL RANGE