toggle menu
Фотомагазин / Фототехніка / Системні фотокамери / Canon / Canon / Фотоапарат Canon EOS R10 body + Adapter EF-RF (5331C031AA ) (EU)

Фотоапарат Canon EOS R10 body + Adapter EF-RF (5331C031AA ) (EU)

Код товару: 064657
Самовивіз з магазину (Київ)
Кур'єром по Києву
На склад Нової пошти
Готівковий розрахунок
Безготівковій розрахунок
Платіжними картами Visa і MasterCard
24 місяці.
Обмін/повернення протягом 14 днів

У камері Canon EOS R10 використовується 24-мегапіксельний сенсор. Роздільна здатність дисплея – 1,04 млн крапок. Буфер серійного знімання 30 знімків для механічного затвора та 26 знімків – для електронного затвора. Маса моделі становить 426 г. Відео записується у форматах 4K/30p (з усього сенсора) або 4K/60p (з кроп-фактором 1,56). Підтримується 10-розрядний режим HDR PQ. Немає вбудованої системи стабілізації зображення та гнізда для навушників. 

 

Камера Canon R10, оснащена процесором DIGIC X, успадкувала можливості автофокусування сьогоднішньої флагманської камери Canon EOS R3, а також видатні алгоритми та можливості виявлення та відстеження об'єктів. В огляді на Canon EOS R10 ми познайомимося з основним функціоналом та найбільш значущими характеристиками камери. Canon EOS R10 - універсальна камера для зйомки будь-яких об'єктів. Ідеальний супутник у подорожах. Ідеальний інструмент для створення контенту. Ваш арсенал засобів творчого самовираження.

 

 

Дослідіть навколишній світ

 

Найкращий спосіб робити знімки на новому рівні. Незалежно від того, що ви використовували для зйомки раніше – цифрову дзеркальну камеру, смартфон або компактну фотокамеру, EOS R10 запропонує вам набагато більше. Більше технологій, функцій, портативності та можливостей для творчості. Погляньте, як тревел-блогер Діана Мільос використовувала камеру EOS R10 для зйомки життя в Севільї протягом 48 годин.

 

 

Спеціальна пропозиція до випуску з адаптером кріплення Canon EF-EOS R

 

Ви зможете легко перейти зі своєї цифрової дзеркальної камери завдяки нашій стартовій пропозиції: до комплекту входить адаптер кріплення Canon EF-EOS R. Використовуйте наявні об’єктиви EF та EF-S зі своєї цифрової дзеркальної камери, зберігаючи їхню якість, характеристики й функціональність з новою моделлю Canon EOS R10. За умови наявності лише під час запуску моделей Canon EOS R7 та EOS R10.

 

 

Більш чітке зображення - більше різкості, більше деталей та фокус на деталях

 

Камера EOS R10 оснащена нашою знаменитою системою фокусування Dual Pixel CMOS AF II, запрограмованою за допомогою технології ШІ (штучного інтелекту) з глибинним навчанням для кращого розпізнавання об'єктів. Вона швидка, точна і неймовірно чутлива в умовах слабкого освітлення навіть при світлі місяця. Камера Canon EOS R10 розпізнає людей, транспорт і тварин – кішок, собак і птахів – і відстежує їх рух у кадрі. Навіть об'єкти, що швидко рухаються, виходять максимально чіткими. При зйомці людей камера EOS R10 насамперед віддає пріоритет очам об'єкта – його" дзеркало душі". Якщо їх не видно, то замість них відстежується обличчя. І якщо об'єкт на мить відвернеться від камери, вона відстежуватиме рухи його голови або тіла.

 

 

Більше висока швидкість та зйомка моментів, що тривають частки секунди

 

Миттєво реагуйте на рухи і зберігайте миттєві миті за допомогою високошвидкісної серійної зйомки – ідеально для зйомки дикої природи та спортивних змагань. Камера EOS R10 може знімати серії зображень RAW, JPEG або HEIF зі швидкістю до 15 кадрів за секунду (або 23 кадри за секунду під час використання електронного затвора камери). Камера відстежує об'єкт у кадрі, безперервно налаштовуючи фокус та експозицію у відповідь на зміни сюжету. У режимі серійної зйомки RAW можна створювати фото на швидкості до 30 кадрів/сек. з 75-відсотковим охопленням площі кадру та зберігати зображення в одному відеофайлі для акуратної та зручної систематизації. Окремі зображення можна витягти, обробляти та редагувати пізніше за допомогою програми Digital Photo Professional (DPP). Якщо в меню камери увімкнена функція попередньої зйомки, Canon EOS R10 записує зображення за 0,5 секунд до натискання кнопки спуску затвора, щоб не втратити кадр з найкращим моментом.

 

 

Швидкий відгук - DIGIC X

 

Камера також швидко реагує на ваші команди, що дає вам величезну перевагу, коли потрібно закарбувати вирішальний момент. Процесор DIGIC X забезпечує EOS R10 швидке реагування й мінімальне запізнювання або затемнення видошукача, тож ви завжди відчуватимете зв’язок з об’єктом зйомки.

 

 

Більше гнучкості та універсальності

 

Що б ви не створювали – фотографії, відео або те й інше – камера Canon EOS R10 завжди забезпечує чудову якість зображення. Вона портативна і важить лише 429 г, тому її завжди можна брати із собою. Фотографи можуть вибирати між файлами JPEG і HEIF або знімати файли RAW для максимальної гнучкості при постобробці. Наша технологія Dual Pixel RAW дозволяє підвищити якість зображення шляхом точного настроювання різкості, застосування функції зсуву боке та зменшення паразитного засвічення.

Датчик зображення 24,2 МП забезпечує ідеальний баланс деталізації, швидкості та якості зйомки при слабкому освітленні. Максимальна чутливість ISO 32 000 (з можливістю розширення до ISO 51 200) підвищує деталізацію та знижує рівень шуму під час зйомки у темряві. Крім того, є вбудований спалах, яка допомагає підвищити рівень освітленості об'єкта.

 

 

В камері EOS R10 передбачені режими панорамної зйомки та зйомки з проводкою, що спрощує отримання чудових результатів під час зйомки з використанням цих технічних прийомів.

 

 

Відео в форматі 4K, що перевершує всі ваші очікування

 

Камера Canon EOS R10 дозволяє знімати відео 4K, яке чудово виглядає на дисплеях UHD, і виконувати кадрування без втрати якості під час редагування для проектів Full HD. Відеографи можуть вибрати формат 4K/60p для плавного відображення об'єктів, що рухаються, і ефектів уповільнення або приголомшливий відеорежим 4K/30p, в якому матеріали створюються шляхом супердискретизації 6K з датчика зображення 24,2 МП камери. Ви не повірите, доки не побачите самі.

При зйомці в режимі Full HD можна використовувати частоту кадрів до 120 кадрів/сек. і відобразити ще більше нюансів руху об'єктів. Можливість створювати приголомшливі інтервальні відеоролики 4K і Full HD при зйомці об'єктів, що повільно рухаються, також розширить ваш творчий арсенал.

 

 

Більше простоти й зручності  - насолоджуйтесь процесом з Canon EOS R10

 

З моменту, коли ви вперше візьмете в руки EOS R10, вона стане засобом реалізації ваших творчих ідей. Кнопки та диски камери мають максимально зручне розташування, а електронний видошукач чітко передає зображення навколишнього світу.

Допоміжний оптичний видошукач. У камері є режим допомоги OVF, який допомагає адаптуватися до бездзеркальної системи власникам камер з оптичними видошукачами, наприклад цифрових дзеркальних моделей.

 

 

Електронний видошукач Canon EOS R10 з роздільною здатністю 2360000 точок показує, як виглядатиме готовий кадр: від глибини різкості до балансу білого та стилю зображення. Він зручний та простий у використанні. Можна налаштувати відображення лише необхідної інформації.

 

 

Сенсорний дисплей з регульованим кутом нахилу. Електронний видошукач доповнюється великим сенсорним екраном 7,5 см (1,04 млн пікселів) з регульованим кутом нахилу, який дозволяє компонувати кадр і знаходити несподівані ракурси зйомки.

 

 

Система майбутнього, яку можна використовувати вже сьогодні - APS-C приходить в систему Canon EOS R

 

Камера EOS R10 входить до складу системи EOS R – колекції камер, об'єктивів та аксесуарів, розроблених з нуля для створення чудових фотографій та відео в даний час та в майбутньому . Швидший та світлосильний байонет (54 мм) виводить продуктивність на новий рівень та відкриває нові можливості для творчості. Завдяки трьом адаптерам для кріплення ви, як і раніше, можете використовувати наявні об'єктиви EF і EF-S. Вони дозволяють розширити функціональність об'єктива, наприклад використовувати елементи керування, що настроюються, або нейтральний фільтр змінної щільності.

 

 

Переваги технології APS-C

 

Оскільки камера EOS R10 оснащена датчиком зображення APS-C з кроп-фактором 1,6x, фокусна відстань об'єктивів збільшується на цей коефіцієнт порівняно з еквівалентним значенням для повнокадрової камери. Знімайте крупним планом диких тварин та динамічні сюжети так, ніби ви знаходитесь поряд із об'єктом зйомки.

 

 

Вчіться й розвивайтеся в процесі зйомки з камерами Canon

 

Інтерфейс користувача з підказками допоможе розвинути навички та вивчити можливості камери тим, хто вперше працює із системою Canon EOS або тільки починає займатися фотографією. Для тих, хто вже готовий до самостійної зйомки, стандартний інтерфейс камери настільки інтуїтивно зрозумілий та зручний у використанні, що майже непомітний.

 

 

Більше можливостей для підключення

 

Камера Canon EOS R10 підключається до вашого смартфону по бездротовому каналу - Wi-fi, Bluetooth, тому ви можете ділитися результатами своєї творчості з друзями й підписниками. Публікуйте знімки в соціальних мережах, надсилайте відео друзям і завантажуйте фото в хмарні сховища, щоб вони були готові до моменту, коли ви повернетеся додому.

 

 

Залишайтеся завжди на зв'язку всюди з Canon

 

Вбудований модуль Bluetooth з низьким енергоспоживанням підтримує постійне підключення, дозволяючи легко активувати Wi-Fi на частоті 2,4 ГГц за необхідності передачі зображень. Камерою можна керувати віддалено з мобільного пристрою, на якому запущено програму Canon Camera Connect: бачити зображення з камери, змінювати налаштування, а також знімати фото та відео. Для простого віддаленого керування також доступний бездротовий пульт дистанційного керування Bluetooth BR-E1.
Модель EOS R10 оснащена портом USB-C для заряджання акумулятора всередині камери та зйомки з дротовим підключенням до ПК/Mac.

 

 

Надихайте ваших підписників в соціальних мережах

 

Відеооблогери та творці контенту можуть використовувати EOS R10 для прямої трансляції відео чудової якості безпосередньо своїм передплатникам на YouTube. Просто підключіть камеру до мережі Wi-Fi – комп'ютер не потрібний. РК-екран із регульованим кутом нахилу можна повертати для точного відстеження сцени під час презентації.

 

 

Купити або зробити попереднє замовлення на  бездзеркальну камеру Canon EOS R10 з офіційною гарантією у Києві та доставкою по Україні ви можете у фотомагазині FOTOSALE. 

Технічні характеристики


Тип і розмір матриці

Прибл. CMOS 22,3 × 14,9 мм (APS-C)

Загальна кількість пікселів

25.5MP

Кількість ефективних пікселів

24,2 мегапікселя

Процесор обробки зображення

DIGIC X

Байонет

RF (підтримка об’єктивів RF та RF-S) Можна під’єднати об’єктиви EF та EF-S за допомогою адаптера кріплення EF-EOS R, адаптера кріплення з кільцем керування EF-EOS R, адаптера кріплення вставного фільтра EF-EOS R. Об’єктиви серії EF-M не підтримуються

Співвідношення сторін

3,2

Чутливість ISO

Авто: 100–12800, H:25600 Вручну: 100–12800, H: 16000–25600

Стабілізатор зображення

Лише об’єктив/цифровий

Корекція діоптрій

від -3 до +1 м-1 (діоптрій)

Компенсація експозиції при зйомці зі спалахом

+/– 3 EV з 1/3-ступеневим кроком зі спалахом Speedlite серії EX

РК дисплей

Кольоровий РК-екран TFT з діагоналлю 7,5 см (2,95 дюйма), прибл. 1,04 млн точок

Яскравість дисплея

Прибл. 100 %

Охоплення зображення на дисплеї

Прибл. 150° по вертикалі та горизонталі

Мови меню

29 мов Англійська, арабська, в’єтнамська, голландська, грецька, данська, іспанська, італійська, китайська (спрощена), китайська (традиційна), корейська, німецька, норвезька, польська, португальська, російська, румунська, тайська, турецька, угорська, українська, фінська, французька, хінді, шведська, чеська та японська

Акумулятор

Перезаряджуваний літієво-іонний акумулятор LP-E17 (у комплекті)

Ресурс акумуляторної батареї

З РК-екраном: прибл. 430 знімків (за 23 °C)

Операційне середовище

0–40 °C, відносна вологість 85 % або менше

Матеріал корпуса

Основні компоненти – магнієвий сплав і високоміцний інженерний пластик

Комплектація

Корпус камери EOS R10
Кришка камери R-F-5
Ремінець для камери ER-R10
Захисний чохол для колодки ER-SC2
Зарядний пристрій LC-E17E
Акумулятор LP-E17
Кришка акумуляторної батареї
Кабель змінного струму Комплект із посібником користувача

Габарити (Ш х В х Г)

Прибл. 122,5 × 87,8 × 83,4 мм

Вага

Прибл. 382 г (429 г разом із карткою та акумулятором, згідно з рекомендаціями CIPA).

Основні характеристики

Виробник

Canon

Тип фотокамери

Системний фотоапарат

Розмір матриці

22,3 x 14,9 мм

Кількість мегапікселів

25 Мп

Світлосила

зависит от объектива

Стабілізація зображення

Зависит от объектива

Поворотний дисплей

Так

Сенсорний дисплей

Так

Видошукач

Без видошукача

Максимальна роздільна здатність відео, пікселів

UHD 4K (3840x2160)

Бездротові інтерфейси

  • 3.5 mini-jack
  • micro-HDMI
  • WI-Fi
  • Bluetooth
  • USB Mini-B (USB 2.0)

Об'єктив в комплекті

Ні

Відео

Як купити

Відгуки



Ваше ім'я:Відгук:

не публікується

Ваш E-mail:
 
Схожі товари
Фото - Canon Бездзеркальна камера Canon EOS R100 kit 18-45mm IS STM (6052C034) Бездзеркальна камера Canon EOS R100 kit 18-45mm IS STM (6052C034)
34 999 грн
Купити
Фото - Canon Бездзеркальна повнокадрова камера Canon EOS R8 RF 24-50mm f/4.5-6.3 IS STM (5803C016) (K) Бездзеркальна повнокадрова камера Canon EOS R8 RF 24-50mm f/4.5-6.3 IS STM (5803C016) (K)
56 490 грн
Купити
Фото - Canon Бездзеркальна повнокадрова камера Canon EOS R8 RF 24-50mm f/4.5-6.3 IS STM (5803C016) (UA) Бездзеркальна повнокадрова камера Canon EOS R8 RF 24-50mm f/4.5-6.3 IS STM (5803C016) (UA)
63 699 грн
69999 грн
Купити
Фото - Canon Фотоапарат Canon EOS R7 body (5137C041) (5137C002) Фотоапарат Canon EOS R7 body (5137C041) (5137C002)
44 140 грн
Купити
Фото - Canon Фотоапарат Canon EOS R6 body (4082C044) (UA) Фотоапарат Canon EOS R6 body (4082C044) (UA)
81 999 грн
Купити
Фото - Canon Фотоапарат Canon EOS M5 + 15-45 IS STM Kit Black (1279C038) Фотоапарат Canon EOS M5 + 15-45 IS STM Kit Black (1279C038)
50 699 грн
Купити
Фото - Canon Фотоапарат Canon EOS R3 (4895C014) (UA) Фотоапарат Canon EOS R3 (4895C014) (UA)
221 999 грн
234999 грн
Купити
Фото - Canon Бездзеркальний фотоапарат Canon EOS R6 Mark II Body (5666C031)(UA) Бездзеркальний фотоапарат Canon EOS R6 Mark II Body (5666C031)(UA)
99 999 грн
105999 грн
Купити
Фото - Canon Фотоапарат Canon EOS R6 + RF 24-105 IS STM (4082C046) (UA) Фотоапарат Canon EOS R6 + RF 24-105 IS STM (4082C046) (UA)
91 999 грн
Купити
Фото - Canon Бездзеркальна повнокадрова камера Canon EOS R8 Body (5803C019) Бездзеркальна повнокадрова камера Canon EOS R8 Body (5803C019)
52 190 грн
Купити

LEICA
3LT PROFESSIONAL FUTURE
Lowepro Trusted Original 1967
Переключатель меню
Товарів:  0 шт
на суму: 0 грн
У Вашому кошику немає товарів
Товарів:  0 шт
на суму: 0 грн
У Вашому кошику немає товарів
Фототехніка
Об’єктиви
Студійне світло
Официальный партнер Canon
ZEISS Classic Final Sale
3LT ALL RANGE