toggle menu
Фотомагазин / Відеотехніка / Відеокамери / Sony / Sony / Відеокамера Sony FX3 Body (ILMEFX3.CEC)

Відеокамера Sony FX3 Body (ILMEFX3.CEC)

Код товару: 46633
Самовивіз з магазину (Київ)
Кур'єром по Києву
На склад Нової пошти
Готівковий розрахунок
Безготівковій розрахунок
Платіжними картами Visa і MasterCard
Гарантія від виробника 24 місяці.
Обмін/повернення протягом 14 днів
Нова свобода кінематографії

Камера FX3 Cinema Line від Sony оживляє ідеї авторів контенту. Кінематографічна виразність поєднується з надійною роботою та зручністю використання, щоб задовольнити потреби сучасної творчої спільноти. Компактність і легкість для зручного транспортування та роботи. 

Матриця зображення з надшвидким зчитуванням даних
Повнокадрова CMOS-матриця із заднім підсвічуванням Exmor R™ надзвичайно швидко зчитує дані, має високу чутливість і широкий динамічний діапазон. Удосконалений набір кольорових фільтрів покращує точність відтворення кольорів, а фазове автофокусування у фокальній площині точне й стабільне. І все це забезпечує відмінну якість зображення.
 
Високоефективний механізм обробки зображень 
Процесор BIONZ XR™ призначений для високої швидкості, а тому мінімізує затримку й водночас забезпечує вражаючі можливості обробки в реальному часі. Він відповідає за автофокусування, розпізнавання й коригування якості зображень у реальному часі, за передавання даних, інтерфейс користувача та інші процеси в роботі камери. 
 
Висока чутливість, широкий динамічний діапазон 
Повнокадрова матриця забезпечує високу чутливість із низьким рівнем шуму в усьому діапазоні камери, оптимізуючи вихідні дані матриці. Знімайте чітке відео навіть в умовах низької освітленості з розширеним діапазоном ISO до 409 600. Камера підтримує розширений динамічний діапазон більше ніж 15 кроків без надмірно засвічених ділянок. Висока чутливість у поєднанні із широким динамічним діапазоном камери надають більше можливостей на етапі обробки. 
 
Зйомка у форматі 4K з частотою 120 кадр./с
Повнокадрова зйомка відео у форматі 4K (QFHD) з частотою до 120 кадр./с й автофокусуванням стала можливою завдяки швидкісному зчитуванню даних на матриці зображення й потужному процесору BIONZ XR. Навіть за високої частоти кадрів можна знімати зображення у форматі 4K (QFHD) за допомогою повнопіксельного зчитування без групування, щоб створити чистий ефект сповільненого відтворення під час обробки відзнятого матеріалу (до 5 разів повільніше, ніж у реальному часі). Висока точність автофокусування дає змогу створити красивий ефект боке навіть під час сповільненої зйомки.
 
Визнані кінематографічні кольори з S-Cinetone™
Дизайн S-Cinetone від Sony, успадкований від камери FX9, дає змогу досягти кінематографічних кольорів безпосередньо в камері. S-Cinetone оптимізовано для відтворення природних відтінків шкіри й кольорів середнього діапазону з м’яким спаданням підсвічування для вражаючого зображення об’єктів навіть без градації під час обробки відзнятого матеріалу. [1] Стандартний (Профіль зображення ВИМК.)  [2] S-Cinetone (Профіль зображення 11)
 
Запис у внутрішню пам’ять у режимі All-Intra
Окрім міжкадрового стиснення Long GOP, підтримується також зйомка зі стисненням у межах кадру (All-Intra). Під час зйомки у форматі XAVC S-I кожен кадр стискається окремо з високою швидкістю передавання даних (до 600 Мбіт/с), тому він ідеально підходить для зйомки складних рухів і забезпечує максимальну гнучкість і продуктивність відтворення під час обробки відзнятого матеріалу. [1] All-Intra (All-I)  [2] Long GOP  [3] Група зображень
 
Кодек HEVC з високою ефективністю стиснення
Запис у форматі XAVC HS із використанням кодека MPEG-H HEVC/H.265 збільшує ефективність стиснення приблизно вдвічі. Порівняно зі звичайним форматом 4K XAVC S, XAVC HS дає змогу знімати деталізоване відео з 10-бітною глибиною кольору й колірною субдискретизацією 4:2:2 з аналогічною або нижчою швидкістю передавання даних. Завдяки цьому отримується якісніше зображення у файлах зручних розмірів. 
 
16-бітний вихідний формат RAW
Для покращення якості зображення та гнучкості й ефективності редагування під час обробки відзнятих відеоматеріалів камера FX3 підтримує виведення даних у 16-бітному форматі RAW на зовнішній записувальний пристрій через роз’єм HDMI Type-A. Вихідний відеоформат RAW передає дані з повнокадрової матриці зображення з роздільною здатністю 4264 × 2408 [16:9], яка підходить для роботи з форматом 4K (QFHD) або DCI-4K, і вибраною частотою кадрів (60p, 50p, 30p, 25p або 24p). 
 
Режими S-Log2 і S-Log3 з підтримкою 10-бітної глибини кольору та колірної субдискретизації 4:2:2
Підтримуються гама-криві S-Log2 й S-Log3. S-Log3 краще відтворює градації від тіней до середнього сірого діапазону (18% сірого) і забезпечує динамічний діапазон до більше ніж 15 кроків5. Щоб забезпечити відповідність кольорів з іншими камерами Cinema Line, які підтримують S-Log3, доступні три параметри колірної гами (S-Gamut, S-Gamut3 й S-Gamut3.Cine), що відкривають нові можливості для творчості й оптимізації на етапі обробки відзнятого матеріалу. 
 
Записування проксі-копій для ефективнішого редагування 
Проксі-файли HD з низьким бітрейтом можна записувати одночасно з файлами у форматах із високим бітрейтом, як-от XAVC S-I 4K. Менші проксі-файли можна використовувати для редагування й попереднього перегляду. Це зменшує навантаження на комп’ютер і дає змогу прискорити й оптимізувати робочі процеси. Проксі-файли можна записувати в 10-бітному форматі XAVC HS (1920 × 1080) або 8-бітному XAVC S (1280 × 720)11. 
 
Розширюйте світогляд за допомогою Creative Look
Налаштування імітують професійні засоби моніторингу й обробки всередині камери. У камері доступні попередні налаштування Creative Look, кожне з яких можна використовувати відразу або налаштувати точніше за допомогою окремих параметрів, як-от відтінок, глибина кольору, яскравість, контрастність і чіткість. Попередні налаштування можна відрегулювати відповідно до ваших бажань, а улюблені налаштування можна також зберегти як власні.
 
10-бітний профіль зображення HLG
Завдяки профілю зображення HLG (Hybrid Log-Gamma) у форматі HDR і широкому колірному простору BT.2020 записи HDR (HLG) можна відтворювати безпосередньо на сумісних телевізорах. Результатом є реалістичне зображення, наближене до того, що можна побачити неозброєним оком, з покращеним відтворенням деталей на темних і світлих ділянках, зменшенням надмірного затемнення й засвічення – і все це без додаткової градації кольорів. Особливо тонка градація, відмінна деталізація та природне зображення досягаються в записах із 10-бітною глибиною кольору.  [1] Гнучкі можливості обробки зображень (потрібна градація кольорів) [2] Миттєве збереження у високій якості (без градації кольорів)
 
Гнучкий режим експозиції
Режим гнучкої експозиції дає змогу незалежно вибирати для діафрагми, витримки й ISO автоматичний або ручний режим. Функція блокування, що активується коротким натисканням на відповідні спеціальні кнопки, блокує пов’язані з ними елементи керування, щоб їх не можна було змінити випадковим повертанням кільцевого регулятора або коліщатка. Діафрагмою й ISO, які часто використовуються, можна керувати за допомогою зручних передніх і задніх кільцевих регуляторів, а також кільцевого регулятора на верхній панелі.
 
Швидке гібридне автофокусування для надійності під час відеозйомки 
Швидке гібридне автофокусування поєднує в собі фазове та контрастне автофокусування. Завдяки цьому забезпечується точне й плавне відстежування об’єктів, що швидко рухаються, навіть у широкому діапазоні за малої глибини різкості. На прохання професійних користувачів додано параметри швидкості й чутливості переключення між об’єктами автофокусування, тож тепер доступна більша гнучкість у керуванні фокусом.
 
Швидке, зручне й надійне відстеження об’єкта зйомки в реальному часі та автофокусування на очах 
Потужна технологія автофокусування камери FX3 надає повний творчий контроль для швидкого й зручного налаштування фокуса. Функція відстеження в реальному часі полегшує зйомку, аналізуючи колір, яскравість і глибину об’єкта. Функція автофокусування на очах із відстеженням у реальному часі значно спрощує зйомку, особливо коли використовуються карданні підвіси або потрібно покластися на автофокусування. 
 
Швидке й зручне керування фокусом за допомогою дотику
Фокусування дотиком дає змогу точно вибирати точку фокусування, просто торкнувшись LCD-монітора. Сенсорне керування дає змогу швидко, легко та інтуїтивно змінювати фокус, надаючи вам повний творчий контроль над потужною технологією автофокусування камери FX3. 
 
Вбудована система оптичної стабілізації зображення для зйомки без штатива 
Застосовуючи нову високоточну систему стабілізації, гіроскопи й оптимізовані алгоритми стабілізації зображення, режим активного оптичного стабілізатора Optical SteadyShot™ забезпечує точну оптичну стабілізацію зображення для виняткових результатів зйомки відео у форматі 4K, навіть на ходу. Безпрецедентний рівень стабілізації дає змогу знімати лише за допомогою камери, користуючись її портативністю й компактними розмірами. [1] Відстеження тремтіння камери [2] Стандартний [3] Активний
 
Адаптер XLR і цифровий вхід для якісного звуку
Ручку камери FX3 обладнано двома незалежними повнорозмірними роз’ємами XLR (комбінованими роз’ємами XLR/TRS) для підключення зовнішніх професійних мікрофонів через цифровий аудіоінтерфейс багатоінтерфейсного роз’єму (MI). На вибір доступні три формати запису, зокрема 24-бітний 4-канальний звук. 
 
Вихід HDMI Type-A і параметри моніторингу 
Завдяки міцному універсальному гнізду HDMI Type-A можна одночасно виводити відео на LCD-монітор камери та на зовнішній пристрій для запису або моніторингу, підключений через HDMI.
 
Безперервний запис відео 4K 60p15
Для безперервного запису відео у форматі 4K 60p камеру FX3 обладнано інноваційною конструкцією для розсіювання тепла, зокрема унікальним радіатором Sony у формі Σ (сігми) з графітового сплаву. Завдяки повному оновленню внутрішньої конструкції було оптимізовано цикл потоку повітря й розташування радіаторів. За потреби безшумний охолоджувальний вентилятор забезпечує вентиляцію для безперервної зйомки з повною роздільною здатністю. Вхідний і вихідний потоки повітря структурно ізольовані, щоб забезпечити надійний захист від пилу й вологи.
 
Світлові індикатори запису й підсвічування під час запису відео 
На передній і задній панелях є по одному світловому індикатору запису, а на верхній панелі розташована кнопка REC зі світлодіодним підсвічуванням, яка працює з ними. Крім того, оскільки на екрані монітора під час запису відео відображається червона рамка, ви можете миттєво перевірити стан запису, навіть якщо екран важко побачити через підвісний стабілізатор. Світлові індикатори роботи можна ввімкнути або вимкнути для окремих знімальних ситуацій.
 
Налаштовувані кнопки для професійних авторів відео
Інноваційна бездзеркальна конструкція забезпечує портативність і безкомпромісну зручність професійного рівня. Елементи керування, які часто використовуються, розташовані на верхній панелі, а численні налаштовувані кнопки й меню оптимізують робочі процеси на місці зйомки. Камеру розроблено для отримання професійних результатів, навіть коли умови вимагають керування однією рукою або зйомки під складними кутами й роботи з об’єктивом.
 
Різні варіанти керування збільшенням для творчої виразності
Важіль збільшення, розташований на верхній частині рукоятки, дає змогу керувати об’єктивами з електромеханічним збільшенням. Крім того, наша інноваційна технологія Clear Image Zoom забезпечує практичне керування кутом огляду навіть із мінімальним обладнанням. Швидкість збільшення також можна регулювати для будь-яких потреб, як-от коли потрібно швидко змінити кадр під час документальної зйомки або наблизити об’єкт для більшої виразності.
 
Кріплення аксесуарів без клітки 
П’ять отворів для кріпильних гвинтів 1/4-20 UNC дають змогу надійно закріплювати аксесуари безпосередньо на корпусі камери без клітки. На ручці XLR, яка входить до комплекту, також доступні три додаткові отвори для кріплення. Завдяки цьому система неймовірно портативна, оптимізована для зйомки без штатива та підтримує швидке налаштування для динамічних знімальних процесів.
 
Нове меню з навігацією на основі робочих процесів і сенсорним керуванням 
У відповідь на прохання професійних фотографів і відеооператорів було розроблено структуру меню, що оптимізує роботу. Вкладки меню розташовані в лівій частині дисплея, а групи параметрів і параметри, пов’язані з вибраною вкладкою, відображаються праворуч. Одночасно можна відобразити до трьох рівнів, тому структуру меню краще видно. Тактильний відгук забезпечує швидке інтуїтивне керування. 
 
Гнучка зміна положення камери завдяки поворотному монітору
Камеру FX3 обладнано поворотним LCD-монітором, що відкривається горизонтально. Він дає змогу точно компонувати кадр або знімати відео під цікавими кутами незалежно від того, чи використовується штатив або підвісний стабілізатор. Екран можна навіть повернути, щоб показати об’єкту зйомки зображення або щоб знімати під низьким кутом для драматичного ефекту. Велика сенсорна 3-дюймова LCD-панель приблизно на 1,44 мільйона точок забезпечує чітке зображення. 
 
Два гнізда для карт пам’яті та підтримка стандарту CFexpress Type A
У камері передбачено два гнізда для карт пам’яті CFexpress Type A, SDXC та SDHC з інтерфейсами UHS-I і UHS-II. Карти CFexpress Type A є новим стандартом компактних носіїв із високою швидкістю записування й зчитування даних, які можна використовувати для записування відео 4K з високим бітрейтом. Два гнізда дають змогу вести "естафетний" або одночасний запис. 
 
Надійна, міцна й легка конструкція
Основний корпус, а також верхню, передню й задню кришки камери виготовлено з легкого й міцного магнієвого сплаву, що надає конструкції довговічності й портативності, а шість гвинтів дають змогу надійно закріплювати важкі об’єктиви. Фільтр перед матрицею зображення коливається з надзвуковою швидкістю 70 000 циклів на секунду, щоб прибирати пил із поверхні матриці.
 
Зображення конструкції з ущільнювальними елементами
Надійна конструкція, довговічність і стійкість до складних погодних умов
За побажаннями професійних користувачів герметизовано всі шви корпусу, ділянки навколо відсіків для акумулятора та роз’ємів, кришки роз’ємів і стики на корпусі. Пило- й водостійкість камери покращено, щоб забезпечити надійну роботу в складних умовах зйомки. 
 
Заряд для тривалої професійної зйомки
Для тривалої зйомки камера FX3 підтримує акумулятори великої ємності NP-FZ100. Завдяки підтримці технології USB-PD (Power Delivery) також можливе швидке заряджання та безперервна зйомка, коли камеру підключено до сумісного джерела живлення USB Type C® або до павербанка. 
 
Передавання даних для локального робочого процесу
Підтримуються бездротові підключення LAN 5 ГГц/2,4 ГГц, як і підключення до Ethernet-мереж 1000BASE-T за допомогою кабелю адаптера USB – Ethernet, під’єднаного до роз’єму USB Type-C® камери з підтримкою стандарту SuperSpeed USB 5Gbps (USB 3.2). Дистанційне керування можна здійснювати з комп’ютера за допомогою додатка з пакету Imaging Edge Desktop™ від Sony або з мобільного пристрою за допомогою Imaging Edge Mobile™. Дротове й бездротове передавання файлів даних через FTP та можливості дистанційного керування спрощують робочі процеси під час професійної зйомки. 
 
Запис метаданих для полегшення редагування за допомогою Catalyst
Програмне забезпечення Catalyst Browse і Catalyst Prepare від Sony ідеально підходить для роботи з матеріалами, знятими на камеру FX3. FX3 записує два типи метаданих: стабілізація зображення й обертання камери. Їх можна використовувати під час попереднього перегляду й підготовки до редагування відео в безкоштовному програмному забезпеченні Catalyst Browse або економному Catalyst Prepare від Sony.

Технічні характеристики


Формат носителя

Устройство для считывания карт CFexpress Type A и SD (x2), одновременная запись, сортировка, автоматическое переключение носителя, копирование

Тип матрицы

CMOS-матрица Exmor R™

Кол-во пикселей матрицы

Прибл. 10,2 мегапикселя (эффективных) для записи видео, прибл. 12,1 мегапикселя (эффективных) для съемки фотографий, прибл. 12,9 мегапикселя (всего)

Физический размер матрицы

35 мм (35,6 x 23,8 мм)

Зум

Увеличение кольцом зуммирования, зум Clear Image ([Видео] прибл. 1,5x (4K), прибл. 2x (HD) [Фото] прибл. 2x), Цифровой зум ([Видео] полнокадровая матрица 35 мм: прибл. 4x, APS- C: прибл. 4x, [Фото] полнокадровая матрица 35 мм: L: прибл. 4x, M: прибл. 6,1x, S: прибл. 8x, APS-C: L: прибл. 4x, M: прибл. 5,2x, S: прибл. 8x), интеллектуальный зум ([Фото], полный кадр, 35 мм: M: прибл. 1,5x, S: прибл. 2x, APS-C: M: прибл. 1,3x, S: прибл. 2x)

Фотосъемка

JPEG (DCF версии 2.0, Exif версии 2.32, MPF Baseline), HEIF (совместимость с MPEG-A MIAF), RAW (совместимость с форматом Sony ARW 4.0)

Стабилизатор изображения

Механизм сдвига матрицы с компенсацией по 5-ти осям (компенсация зависит от технических характеристик объектива)

ЖК дисплей

TFT дисплей с диагональю 7,5 см (3,0 дюйма), прибл. 1,44 млн точек, угол открывания: прибл. 176 градусов, угол поворота: прибл. 270 градусов

Интерфейсы

АУДИОВХОД
Стереофонический мини-разъем 3,5 мм, рукоятка XLR: [INPUT1][INPUT2] Тип XLR/TRS 3-контактный, гнездовой (x2), с возможностью выбора линии / микрофона / микрофона +48 В, эталонный уровень микрофона от -40 до -60 dBu / [INPUT3] Стереофонический мини-разъем 3,5 мм

USB
USB Type-C (1 шт., с поддержкой интерфейса SuperSpeed USB 5 Гбит/с (USB 3.2)), Multi/Micro USB (1 шт.)

ВЫХОД ДЛЯ НАУШНИКОВ
Да (стереофонический мини-разъем 3,5 мм)
ВЫХОДНАЯ МОЩНОСТЬ АС
Встроенный, монофонический ВЫХОД HDMI
Гнездо HDMI (Type-A), YCbCr 4:2:2 10 бит / RGB 8 бит

МУЛЬТИИНТЕРФЕЙСНЫЙ РАЗЪЕМ С цифровым аудиоинтерфейсом

BLUETOOTH
Стандарт Bluetooth версии 5.0 (диапазон 2,4 ГГц)

Питание

ЭНЕРГОПОТРЕБЛЕНИЕ
[Видео] прибл. 7,3 Вт (с подсоединенным объективом FE 28-70mm F3.5-5.6 OSS),
[Фото] прибл. 3,4 Вт (с подсоединенным объективом FE 28–70mm F3.5–5.6 OSS)

ВРЕМЯ РАБОТЫ БАТАРЕИ
Прибл. 95 мин. (фактическая запись, по стандарту CIPA)1, прибл. 135 мин. (непрерывная запись, по стандарту CIPA), прибл. 600 снимков (ЖК-монитор) (фото, по стандарту CIPA)

Габариты

Прибл. 129,7 x 77,8 x 84,5 мм (без выступающих частей)

Вес

Прибл. 715 г (с аккумулятором и картой памяти) / прибл. 640 г (только корпус)

Комплектация

Аккумулятор NP-FZ100,
Заглушка для камеры,
Заглушка разъема для крепления аксессуаров,
Зарядное устройство BC-QZ1,
Кабель USB-A на USB-C (USB 3.2),
Кабель питания,
Крышка разъема на рукоятке,
Набор для разъема для крепления аксессуаров,
Рукоятка XLR

Відео

Як купити

Відгуки



Ваше ім'я:Відгук:

не публікується

Ваш E-mail:
 
Схожі товари
Фото - Sony Sony NXCAM HXR-NX80 Sony NXCAM HXR-NX80
95 999 грн
Купити
Фото - Sony Sony PXW-Z450 Sony PXW-Z450
687 500 грн
Купити
Фото - Sony Sony FDR-AX33 Black (FDRAX33B.CEL) Sony FDR-AX33 Black (FDRAX33B.CEL)
29 799 грн
Купити
Фото - Sony Sony HDR-PJ810 Black (HDRPJ810EB.CEL) Sony HDR-PJ810 Black (HDRPJ810EB.CEL)
22 999 грн
Купити
Фото - Sony Відеокамера Sony FX30 Cinema Line (ILMEFX30B.CEC) Відеокамера Sony FX30 Cinema Line (ILMEFX30B.CEC)
89 999 грн
Купити
Фото - Sony Цифровая видеокамера экстрим Sony HDR-AS50 c пультом д/у RM-LVR2 (HDRAS50R.E35) Цифровая видеокамера экстрим Sony HDR-AS50 c пультом д/у RM-LVR2 (HDRAS50R.E35)
7 999 грн
Купити
Фото - Sony Видеокамера 4K Flash Sony Handycam FDR-AX43 Black (FDRAX43AB.CEE) Видеокамера 4K Flash Sony Handycam FDR-AX43 Black (FDRAX43AB.CEE)
38 999 грн
Купити
Фото - Sony Sony FDR-AX53 4K Ultra HD Handycam Camcorder Black (FDRAX53B.CEL) Sony FDR-AX53 4K Ultra HD Handycam Camcorder Black (FDRAX53B.CEL)
35 490 грн
Купити
Фото - Sony Відеокамера 4K Flash Sony Handycam FDR-AX700 Black (FDRAX700B.CEE) Відеокамера 4K Flash Sony Handycam FDR-AX700 Black (FDRAX700B.CEE)
75 999 грн
Купити
Фото - Sony Sony HXR-NX5E Sony HXR-NX5E
92 799 грн
Купити

LEICA
3LT PROFESSIONAL FUTURE
Lowepro Trusted Original 1967
Переключатель меню
Товарів:  0 шт
на суму: 0 грн
У Вашому кошику немає товарів
Товарів:  0 шт
на суму: 0 грн
У Вашому кошику немає товарів
Фототехніка
Об’єктиви
Студійне світло
Официальный партнер Canon
ZEISS Classic Final Sale
3LT ALL RANGE