toggle menu
Фотомагазин / Фототехніка / Системні фотокамери / Sony / Sony / Повнокадрова камера для відеоблогів Sony Alpha ZV-E1 body (ZVE1B.CEC)

Повнокадрова камера для відеоблогів Sony Alpha ZV-E1 body (ZVE1B.CEC)

Код товару: 49070
Ціна:89 999грн Стара ціна: 99599 грн
кешбек для учасників Fotosale club + 1 799 ₴ - кешбек для учасників Fotosale club
Самовивіз з магазину (Київ)
Кур'єром по Києву
На склад Нової пошти
Готівковий розрахунок
Безготівковій розрахунок
Платіжними картами Visa і MasterCard
Гарантія від виробника
Обмін/повернення протягом 14 днів
Sony ZV-E1 — найновіша з камер компанії, орієнтованих на відеоблогінг, але при цьому розширює концепцію до високоякісної повнокадрової області. Ця камера запозичує концепцію у існуючих моделей ZV, але має багато спільного з Sony a7S III і Sony FX3.
 
Особливості - 12-мегапіксельна повнокадрова CMOS-матриця без механічного затвора, відео UHD 4K з частотою кадрів до 60 к/сек без кадрування, відео Full HD (1080) з частотою кадрів до 120p, 10-бітове захоплення 4:2:2 (All -I або LongGOP), 4K/120p та 1080/240p будуть додані пізніше, 5-осьова стабілізація зображення, відеопотік UVC 4K/30p при підключенні як USB-пристрій, безліміт 4K/30p, 30 хвилин 4K/60p (при 25° C)
 

 

Повнокадрова камера для відеоблогів Sony Alpha ZV-E1 body (ZVE1.CEC)
 
 

 

Виразне зображення, що підкреслює об’єкт

 

Найсучасніші технології для авторів відеоблогів

У поєднанні з повнокадровою матрицею 12,1 Мп новий процесор BIONZ XR™ у камері ZV-E1 забезпечує швидку обробку для запису у форматі 4K 60p з можливістю підвищення до 120p процесор зі штучним інтелектом покращує розпізнавання об’єктів для зйомки відеоблогів.

 

 
 
 
 
CMOS-матриця Exmor R™ із заднім підсвічуванням
 
 
ZV-E1 – перша камера Sony, призначена для відеоблогів, з 35-мм CMOS-матрицею зображення 12,1 Мп із заднім підсвічуванням, що забезпечує понад 15 кроків налаштування, низький рівень шуму, високу чутливість і чудовий повнокадровий ефект боке.

 

 

 

 

 

Механізм обробки зображень BIONZ XR

 

До 8 разів потужніший новий процесор обробки зображень BIONZ XR забезпечує вищу чутливість, точність градації та відтворення кольорів і тихішу роботу.

 

 

Процесор зі штучним інтелектом
 

Камеру ZV-E1 обладнано процесором зі штучним інтелектом, який обробляє великі обсяги даних, щоб точніше розпізнавати різні об’єкти зйомки.

 
 
 
 
 
Система E-mount від Sony
 
 
Змінюйте зображення за допомогою різних об’єктивів/ Камеру ZV-E1 обладнано системою E-mount від Sony, тому вона підтримує всі об’єктиви E-mount, зокрема моделі із серії G Master, які мають високу роздільну здатність і створюють неперевершений ефект боке. Діапазон фокусної відстані 12–1200 мм забезпечує винятковий творчий контроль.

 

 
 
Інтуїтивне налаштування Cinematic Vlog
 
 
Створюйте виразні зображення за допомогою S-Cinetone™ та інших налаштувань. Налаштування Cinematic Vlog, а також Look (Вигляд) і Mood (Настрій)дають змогу створювати кінематографічні відеоматеріали для відеоблогів, що відповідають сцені та вашому творчому задуму. Загальне відчуття кінематографічності посилюється завдяки використанню частоти 24 кадр./ста широкоформатного співвідношення сторін Cinemascope (2,35:1)із чорними смугами над і під зображенням.
 
 
 

 

 

 

 

Стабільна робота камери

 

Оптична стабілізація за 5 осями, динамічний активний режим, стабілізація кадру. Компактна й точна система стабілізації та гіроскопи, а також оптимізовані алгоритми забезпечують стабілізацію зображення до 5,0 кроків. Динамічний активний режим покращує стабільність іще на 30%, як порівняти з попередніми результатами, а функція стабілізації побудови кадру автоматично утримує положення об’єкта в кадрі за допомогою динамічного активного режиму й технології розпізнавання об’єкта на основі штучного інтелекту.

 

Автопобудова кадру на основі ШІ для відео

 

Виділяйте основний об’єкт з автоматичним регулюванням побудови кадру. За допомогою технології розпізнавання об’єкта на основі штучного інтелекту функція автопобудови кадру автоматично обрізає кадр так, щоб об’єкт залишався на чільному місці під час відеозйомки. Навіть коли камеру закріплено на штативі, побудова кадру постійно регулюється, щоб записаний відеоматеріал мав такий вигляд, ніби за об’єктом слідує досвідчений кінооператор.

 

Автофокусування з розпізнаванням у реальному часі

 

Визначення пози людини за допомогою скелетної моделі. Завдяки інноваційному процесору зі штучним інтелектом камера ZV-E1 використовує дані про форму об’єкта, щоб точно визначати рухи, і розпізнає людські очі приблизно на 60% краще Технологія визначення пози людини розпізнає положення голови й тіла, щоб відстежувати об’єкт, який відвернувся від камери або носить маску.

 

 
 
 
Зйомка для прискореного та сповільненого відтворення
 
 
 
Знімайте динамічні сцени з надзвичайною деталізацією. Під час безпосереднього сповільненого або прискореного відтворення відео XAVC S-I 60p в режимі S&Q максимальна швидкість передавання даних 600 Мбіт/с (4:2:2 10 біт, H.264, All-Iзабезпечує високу якість зображення. У форматі XAVC S сповільнення відео Full HD до 10 разів доступне при 240 кадр./с (запис 24p), що забезпечує свіжий погляд на динамічні спортивні та інші події.

 

 

 

Творчий контроль над збільшенням

 

 

Важіль зуму на рукоятці дає змогу керувати сумісними об’єктивами з електромеханічним збільшенням і застосовувати Clear Image Zoom для об’єктивів без електромеханічного збільшення або з фіксованою фокусною відстанню, тому об’єктивів потрібно менше.

 

 
 
Чіткий запис голосу основного об’єкта в будь-яких умовах
 

Інтелектуальний трикапсульний мікрофон записує чистий звук, зокрема голос основного об’єкта зйомки. Залежно від зйомки, можна встановити спрямування мікрофона вперед, назад, у всіх напрямках або автоматичне.

 

 

Запис відео 10 біт 4:2:2 у внутрішню пам’ять

 

Камера ZV-E1 може записувати у внутрішню пам’ять відео з 10-бітною глибиною кольору й колірною субдискретизацією 4:2:2, застосовуючи стиснення Long GOP або All-Intra, що забезпечує повнішу й природнішу градацію кольорів і більшу свободу редагування.

 

 

S-Gamut3.Cine/S-Log3 та S-Gamut3/S-Log3

 

Гама-криві S-Log3 краще відтворюють градації від тіней до напівтонів (18% сірого). Доступні колірні простори S-Gamut3 з іще кращим відтворенням кольорів, ніж в S-Gamut, а також S-Gamut3.Cine, що забезпечує вигляд, подібний до відсканованого кінофільму.

 

 

 

Імпорт і використання власних таблиць значень

 

Власні файли таблиць значень (у форматі .cube) можна імпортувати й призначати профілям зображення, щоб створювати певний вигляд. Цей вигляд записується в камері, що дає змогу мінімізувати корекцію кольорів під час обробки або уникнути її.

 

 

 

Гнучке ISO для свободи налаштування експозиції

 

Гнучке значення ISO – це режим зйомки S-Log3, що дає змогу змінювати чутливість ISO відповідно до яскравості сцени, а діафрагму й витримку налаштовувати вручну. Для ISO можна встановити режим АВТО або вибрати значення 640–102 400 (160–409 600 у розширеному режимі ISO) для оптимальної експозиції.

 

 

 

Найкомпактніша повнокадрова камера для відеоблогів зі змінними об’єктивами

 

ZV-E1 – найкомпактніша й найлегша у світі камера для відеоблогів із повнокадровою CMOS-матрицею та можливістю зміни об’єктивів, тому вона ідеально підходить не лише для зйомки з рук, а й для кріплення на підвісі або дроні.

 

 

 

Доступні елементи керування

 

Завдяки поворотному LCD-екрану, що відкривається вбік, і розташуванню регулятора Still/Movie/S&Q, кнопки REC та інших елементів керування знімати селфі й відеоблоги дуже легко.

 

 

 

Інтуїтивно зрозуміле керування дотиком
 

Проведіть по лівому або правому краю дисплея, і вгорі відобразяться сенсорні піктограми функцій керування режимом зйомки, налаштуванням Cinematic Vlog тощо.. Крім того, провівши вгору по монітору, можна відобразити меню функцій (Fn). Серед інших покращень – до наявних піктограм сенсорного керування в нижній частині монітора, як-от діаметр діафрагми, витримка та ISO, додано компенсацію експозиції та баланс білого.

 

 
 
 
Акумулятор серії Z і оптимізоване живлення
 
 
Завдяки ємнісному акумулятору серії Z від Sony, новий механізм обробки зображень, матрицю зображення та пов’язані з ними схеми в камері ZV-E1 розроблено для оптимального енергозбереження в будь-яких умовах зйомки.
 
 
 
 
 
Конструкція із захистом від пилу й вологи
 
 
Камера ZV-E1 забезпечує винятковий захист від пилу й вологи в складних умовах поза приміщенням: отвори навколо кнопок і регуляторів герметично закриті, а всі шви корпусу мають шпунтово-пазову конструкцію.
 
 
 
 
Зручні функції для впевненої зйомки
 
 
Знімайте впевнено за допомогою корисних функцій камери ZV-E1, зокрема індикатора запису на передній панелі, таймера автоспуску для відео
 
 
 
 
 
 
Аксесуари для ваших знімальних потреб
 
 
Щоб підтримати авторів відеоблогів під час зйомки, доступна низка різноманітних аксесуарів: від високоякісних зовнішніх мікрофонів до зручної рукоятки для плавного керування однією рукою.
 
 
 
 
 
 
Легке та стабільне підключення до смартфона
 
 
Стабільність підключення під час перенесення зображень із камери в додаток Creators' App на смартфоні значно покращено, і перенесення стабільно триває у фоновому режимі
 
 
 
 
 
 
Транслюйте високоякісний контент у реальному часі
 
 
ZV-E1 можна підключити до комп’ютера або смартфона через USB та використовувати як якісну вебкамеру для прямих трансляцій або онлайн-зустрічей. Мала глибина різкості, ефект боке й покращене АФ дають змогу створювати унікальні зображення.
 
 
 
 
 
 
 
Екологічна упаковка
 

Щоб зменшити вплив на довкілля, у зовнішній упаковці камери ZV-E1 використовується міцний "комбінований матеріал" від Sony, що складається з бамбуку, цукрової тростини й переробленого паперу та не містить пластику. Sony прагне застосовувати пакувальні матеріали без пластику, що повністю захищають від падінь і ударів, і упаковку з нетканих рослинних матеріалів.

 

 

 

 

Технічні характеристики


Тип матриці

CMOS (КМОП)

Тип і розмір матриці

35-мм полнокадровый (35,6 х 23,8 мм) CMOS-сенсор

Загальна кількість пікселів

12.1 млн.

Кількість ефективних пікселів

12.1 млн.

Фільтр нижніх частот

Так

Процесор обробки зображення

Exmor R

Об'єктив

-

Байонет

Sony E-mount

Чутливість ISO

Фото: ISO 80–102400 (із можливістю розширення до ISO 40–409600), АВТО (ISO 80–12800, із можливістю вибору більшої чи меншої величини); відео: еквівалент ISO 80–102400 (із можливістю розширення до ISO 40–409600), АВТО (ISO 80–12800, із можливістю вибору більшої чи меншої величини)

Стабілізатор зображення

Механизм сдвига датчика изображения с 5-осевой компенсацией

Розмір знімка в пікселях

35-міліметрова повнокадрова матриця – L: 4240 × 2832 (12 млн); M: 2768 × 1848 (5,1 млн); S: 2128 × 1416 (3,0 млн)

Формат фотознімку

RAW, JPEG, HEIF(4:2:0 або 4:2:2), RAW + JPEG, RAW + HEIF

Фокусування

Гібридне фазове/контрастне автофокусування з підтримкою автофокусування

Система / точки автофокусування

Фото: макс. 759 точок (АФ із визначенням фази); відео: макс. 627 точок (АФ із визначенням фази)

Акумулятор

Один перезаряджуваний акумуляторний блок NP-FZ100

Карта пам'яті

Гніздо для карти пам’яті SD (з інтерфейсом UHS-I або UHS-II)

Операційне середовище

0–40 °C

Водо- / пилонепроникний корпус

да

Габарити (Ш х В х Г)

Прибл. 121,0 × 71,9 × 54,3 мм

Вага

Прибл. 483 г (корпус 399 г)

Основні характеристики

Виробник

Sony

Тип фотокамери

Системний фотоапарат

Розмір матриці

35,6 x 23,8 мм

Кількість мегапікселів

12 Мп

Стабілізація зображення

Стабілізація зсувом матриці

Поворотний дисплей

Так

Сенсорний дисплей

Так

Видошукач

Без видошукача

Максимальна роздільна здатність відео, пікселів

UHD 4K (3840x2160)

Бездротові інтерфейси

  • 3.5 mini-jack
  • WI-Fi
  • Bluetooth
  • HDMI D (Micro)

Об'єктив в комплекті

Ні

Як купити

Відгуки



Ваше ім'я:Відгук:

не публікується

Ваш E-mail:
 
Схожі товари
Фото - Sony Sony Alpha a6500 + 18-135mm f/3.5-5.6 OSS Kit (ILCE6500MB.CEC) Sony Alpha a6500 + 18-135mm f/3.5-5.6 OSS Kit (ILCE6500MB.CEC)
819 грн
Купити
Фото - Sony Бездзеркальний фотоапарат Sony Alpha A7CR body Black (ILCE7CRB.CEC) Бездзеркальний фотоапарат Sony Alpha A7CR body Black (ILCE7CRB.CEC)
114 999 грн
127999 грн
Купити
Фото - Sony Фотоапарат SONY ZV-E10 + 16-50 Black (ZVE10LB.CEC) Фотоапарат SONY ZV-E10 + 16-50 Black (ZVE10LB.CEC)
37 999 грн
39999 грн
Купити
Фото - Sony Фотоапарат Sony Alpha A7R IVA body (ILCE7RM4AB.CEC) Фотоапарат Sony Alpha A7R IVA body (ILCE7RM4AB.CEC)
149 999 грн
Купити
Фото - Sony Фотоапарат Sony Alpha a6600 + 18-135mm f/3.5-5.6 OSS Kit (ILCE6600MB.CEC) Фотоапарат Sony Alpha a6600 + 18-135mm f/3.5-5.6 OSS Kit (ILCE6600MB.CEC)
77 999 грн
Купити
Фото - Sony Фотоапарат SONY ZV-E10 + 16-50 White (ZVE10LW.CEC) Фотоапарат SONY ZV-E10 + 16-50 White (ZVE10LW.CEC)
37 999 грн
39999 грн
Купити
Фото - Sony Фотоапарат Sony Alpha A9 III Body (ILCE9M3B.CEC) Фотоапарат Sony Alpha A9 III Body (ILCE9M3B.CEC)
269 999 грн
Купити
Фото - Sony Фотоапарат Sony Alpha a9 II Body (ILCE9M2B.CEC) Фотоапарат Sony Alpha a9 II Body (ILCE9M2B.CEC)
189 999 грн
Купити
Фото - Sony Цифр. фотокамера Sony Alpha A7C II Body Siver (ILCE7CM2S.CEC) Цифр. фотокамера Sony Alpha A7C II Body Siver (ILCE7CM2S.CEC)
107 799 грн
Купити
Фото - Sony Фотоапарат Sony Alpha a1 Body (ILCE1B.CEC) Фотоапарат Sony Alpha a1 Body (ILCE1B.CEC)
249 999 грн
255999 грн
Купити

LEICA
3LT PROFESSIONAL FUTURE
Lowepro Trusted Original 1967
Переключатель меню
Товарів:  0 шт
на суму: 0 грн
У Вашому кошику немає товарів
Товарів:  0 шт
на суму: 0 грн
У Вашому кошику немає товарів
Фототехніка
Об’єктиви
Студійне світло
Официальный партнер Canon
ZEISS Classic Final Sale
3LT ALL RANGE