toggle menu
Фотомагазин / Фототехніка / Системні фотокамери / Sony / Sony / Фотоапарат SONY ZV-E10 + 16-50 Black (ZVE10LB.CEC)

Фотоапарат SONY ZV-E10 + 16-50 Black (ZVE10LB.CEC)

Код товару: 063166
Ціна:39 999грн
кешбек для учасників Fotosale club + 799 ₴ - кешбек для учасників Fotosale club
Самовивіз з магазину (Київ)
Кур'єром по Києву
На склад Нової пошти
Готівковий розрахунок
Безготівковій розрахунок
Платіжними картами Visa і MasterCard
Гарантія від виробника 24 місяці.
Обмін/повернення протягом 14 днів
Знімайте більше світу навколо
Камера для відеоблогів зі змінним об’єктивом
Виберіть об’єктив, який відповідає вашому світобаченню
Із широкого асортименту об’єктивів E-mount від Sony виберіть потрібний і виведіть свій відеоблог на новий рівень завдяки приголомшливому унікальному зображенню. Інтегруйте фонові елементи композиції у свій сценарій за допомогою ширококутного об’єктива або привертайте увагу глядачів до об’єкта зйомки, використовуючи об’єктив із фіксованою фокусною відстанню для художньо розмиття фону. Знімайте великим планом за допомогою макрооб’єктива або наближайте віддалені об’єкти за допомогою телеоб’єктива.
 
Велика матриця зображення для професійної якості зображень
Завдяки великій матриці зображення типу APS-C камера ZV-E10 забезпечує вражаючі знімки. Матриця зображення камери ZV-E10 принаймні в 10 разів більша за матрицю камери смартфона, що дає змогу отримувати професійні зображення з високою роздільною здатністю й неперевершеною деталізацією.
 
 
Ефективне захоплення світла для високоякісного зображення з мінімальним рівнем шуму
Велика матриця зображення камери ZV-E10 створена для найефективнішого захоплення світла, що дає змогу створювати відео 4K з високоякісним зображенням і зниженим рівнем шуму, навіть коли ви знімаєте при низькій освітленості.
 
Відео 4K з дискретизацією із запасом частоти для кращої деталізації
У внутрішню пам’ять камери відео 4K записується з використанням повнопіксельного зчитування з матриці, що дає змогу отримувати приблизно у 2,4 разу більше даних, ніж потрібно для формату 4K (приблизний еквівалент якості 6K). Така дискретизація із запасом частоти означає, що записані відеоматеріали містять більше візуальних даних у кожному кадрі, що надає відеозображенню виняткової деталізації.  (A) У 2,4 разу більше інформації
 
 
Створена для зручної зйомки селфі й відеоблогів
Камера ZV-E10 важить усього 364 г, тож вона завжди готова до подорожі з вами, коли ви знімаєте відеоблоги. Поворотний LCD-екран, що відкривається вбік, дає змогу легко знімати селфі й перевіряти компонування кадру, навіть коли ви знімаєте з високих або низьких ракурсів, а за ергономічну рукоятку можна безпечно й надійно тримати камеру.
 
Миттєвий доступ до кнопок керування
Шукати кнопки навпомацки – це останнє, чим ви хотіли б займатися під час зйомки відеоблогів. Кнопку запису відео розташовано на верхній панелі камери ZV-E10 для швидкого доступу. Камера також має важіль збільшення та кнопку Still/Movie/S&Q, яка дає змогу легко переключатися між режимами фото- й відеозйомки, а також сповільненої й прискореної зйомки.
 
 
Захист від збоїв запису
Камера ZV-E10 дає змогу миттєво побачити стан запису. Індикатор запису на передній панелі камери світиться червоним, а на LCD-екрані відображається товста червона рамка, яка сповіщає вас, коли відбувається запис.
 
Швидке точне автофокусування
Завдяки системі швидкого гібридного автофокусування камери ZV-E10 навіть об’єкти зйомки, які швидко рухаються, залишаються у фокусі. 425-точкова система фазового автофокусування охоплює близько 84% площі зображення матриці. Таке широке охоплення й щільне розташування точок автофокусування допомагають точно відстежувати положення об’єктів у кадрі, на яких інакше було б важко сфокусуватись.
 
 
Нехай технологія відстеження в реальному часі виконує фокусування за вас
Технологія відстеження в реальному часі на основі алгоритмів штучного інтелекту14 камери ZV-E10 зручна у використанні. Просто торкніться екрана, щоб указати об’єкт, на якому потрібно сфокусуватись, а все інше технологія відстеження в реальному часі візьме на себе, надійно утримуючи об’єкт у фокусі.
 
Нехай камера сама сфокусується на вас
З камерою ZV-E10 ви можете зосередитися на більш творчих аспектах ведення відеоблогів. Функція автофокусування на очах застосовує складні алгоритми, щоб швидко й точно розпізнавати та відстежувати очі об’єкта зйомки, надійно утримуючи їх у фокусі.
 
 
Точні переходи фокуса для плавних оглядів виробів
Усього одним натисканням кнопки ви можете ввімкнути на камері ZV-E10 Product Showcase Setting (Режим огляду виробів), призначений для відеооглядів. Коли його ввімкнено, фокус автоматично переміщатиметься на об’єкт перед камерою та знову повертатиметься на ваше обличчя, коли ви прибиратимете об’єкт із кадру. Цей режим доступний, навіть коли для оптичної стабілізації зображення камери вибрано значення Active (Активна).
 
Легке керування розмиттям фону
Складне регулювання вручну не потрібне – просто натисніть одну кнопку, щоб увімкнути або вимкнути розмиття фону (ефект боке). Ця кнопка дає змогу перемикатися між розмитим фоном з ефектом боке та фоном у чіткому фокусі, уникаючи складних налаштувань.
 
 
Природні відтінки шкіри
Камеру ZV-E10 розроблено для відтворення природних відтінків шкіри, характерних для здорових людей, без додаткового редагування. Завдяки налаштуванню природних кольорів камера ZV-E10 автоматично здійснює точне налаштування вигляду шкіри.
 
Згладжений і м’який вигляд шкіри
Камеру ZV-E10 обладнано ефектом Soft Skin (Гладенька шкіра), який пом’якшує вигляд вашої шкіри, зберігаючи при цьому чіткість у зонах очей і рота. Ви можете вибрати один із чотирьох рівнів цього ефекту (від вимкненого до високого).
 
 
Яскраве освітлення будь-де
Навіть коли умови освітлення раптово змінюються, з камерою ZV-E10 ви завжди будете яскраво освітлені. Від прямого сонячного світла й ракурсів із контровим світлом до тіней і слабко освітлених кутків, камера розпізнає обличчя об’єкта зйомки, автоматично обробляє зміни яскравості та швидко регулює експозицію, щоб їх компенсувати.
 
Плавне й стабільне зображення навіть на ходу
Камера ZV-E10 допоможе отримати плавне й стабільне зображення, коли ви знімаєте на ходу. Активний режим електронної стабілізації зображення забезпечує стабільне відеозображення, мінімізуючи тремтіння й розмиття під час зйомки без штатива. І він доступний, навіть коли Product Showcase Setting (Режим огляду виробів) увімкнено.
 
 
Легка зйомка руху з прискоренням і сповільненням
У режимі сповільненої та прискореної зйомки камери можна записувати відео до 5 разів повільніше або до 60 разів швидше, ніж у реальному часі. Ви можете вести запис у якості Full HD зі швидкістю до 50 Мбіт/с, і все це здійснюється безпосередньо в камері, тож додаткове редагування на комп’ютері не потрібне. Крім того, ви можете знімати високошвидкісне відео в якості Full HD з частотою 120 кадр./с, щоб під час обробки створювати чудові сцени сповільненого руху з високою роздільною здатністю.
 
Створена для запису чистого голосу
Камера ZV-E10 має вбудований трикапсульний мікрофон направленої дії, який чисто записує голоси навіть у людних місцях. Його оптимізовано для запису голосів перед камерою з блокуванням навколишніх шумів, завдяки чому він ідеально підходить для зйомки відеоблогів.
 
 
Чистий запис навіть поза приміщенням
До комплекту камери ZV-E10 входить вітрозахисний екран, який дає змогу знімати поза приміщенням без турбот. Вітрозахисний екран із комплекту можна легко прикріпити до багатоінтерфейсного роз’єму, щоб знизити рівень шуму у вітряну погоду.
 
Ще вища якість звуку
На відміну від аналогового передавання аудіо, вас не турбуватимуть перешкоди кабельного сигналу. Підключіть будь-який мікрофон Sony до камери ZV-E10 через цифровий аудіоінтерфейс багатоінтерфейсного роз’єму, щоб отримувати чистий цифровий звук майже без шумів. Або ви можете підключити улюблений мікрофон через роз’єм для мікрофона для ще кращого звуку.
 
 
Легкий моніторинг звуку
Переконайтеся, що ви отримуєте потрібний аудіопотік. Камеру ZV-E10 обладнано стандартним виходом навушників діаметром 3,5 мм, тож ви можете підключити навушники й контролювати, чи записується звук належним чином.
 
Додаткова рукоятка для легкого керування однією рукою
Рукоятка GP-VPT2BT (продається окремо) з підтримкою технології Bluetooth® забезпечує просте дистанційне керування зйомкою та збільшенням без дротів, а також має кнопку швидкого доступу. Для зйомки однією рукою доступні елементи керування зйомкою та збільшенням, а перемикач ефекту боке за замовчуванням призначено зручно розташованій кнопці, що забезпечує керування одним дотиком.
 
 
Зйомка у вертикальному форматі без ускладнень
Відео, зняті у вертикальній орієнтації, можна так само переглядати на комп’ютері або смартфоні завдяки метаданим, які записує камера. Обертати відео вручну не потрібно. Це особливо зручно, коли ви публікуєте свою роботу в соціальних мережах.
 
Передавання на смартфон для швидкої публікації
Камера ZV-E10 дає змогу легко ділитися відео й фотографіями у форматі 4K після зйомки. Зображення з камери на смартфон можуть передаватися бездротовим способом, навіть коли камеру вимкнено, щоб ви могли відразу поділитися ними.
 
 
Редагуйте відео на смартфоні
Відеоматеріали, зняті на камеру, легко редагувати на смартфоні за допомогою додатка Movie Edit add-on у додатку Imaging Edge™ Mobile. Функція стабілізації зображення згладжує відео й компенсує тремтіння, використовуючи дані гіроскопа камери. Крім того, використовуючи дані з камери, функція розумного компонування кадру дає змогу обрізати відео й змінювати співвідношення сторін так, щоб основний об’єкт зйомки залишався в кадрі.
 
Додавання спецефектів у камері
Кольори можна змінювати, щоб створювати різноманітні художні ефекти. Додаткова обробка не потрібна: просто змініть значення параметра Creative Style (Творчий стиль) або виберіть один із семи різних візуальних ефектів, доступних у режимі Picture Effect.
 
 
Широкі можливості контролю відтінків кольорів завдяки підтримці S-Log
Якщо вам потрібна більша гнучкість у налаштуванні кольорів на етапі обробки, камера ZV-E10 підтримує стандарт S-Log3, що забезпечує максимальну продуктивність матриці в професійних камерах. S-Log3 дає змогу знімати із широким динамічним діапазоном, надаючи вам більше візуальних даних для точнішого керування кольорами під час обробки на комп’ютері.
 
Створюйте відео у форматі 4K HDR із реалістичними кольорами
У відео 4K HDR можна отримати природні кольори без обробки або градації завдяки тому, що камера підтримує зйомку відео у форматі 4K з розширеним динамічним діапазоном (HDR) і попередньо налаштованим профілем зображення HLG.
 
 
Точне налаштування переходів фокуса
Переміщуючи фокус з одного об’єкта зйомки на інший, ви точно керуватимете швидкістю переходу автофокусування. Доступно сім різних рівнів швидкості, які визначають, швидкий чи плавніший перехід здійснюватиме камера.
 
Зйомка відео для прискореного відтворення
За допомогою режиму інтервальної зйомки камери ZV-E10 ви можете створювати ефектні відео з прискореним відтворенням, скомпоновані з фотографій. Для інтервалу зйомки можна встановити значення від 1 до 60 секунд, що дає змогу отримати до 9999 знімків. У камері можна попередньо переглянути, як виглядатиме готове відео, а потім змонтувати фінальний відеоматеріал на комп’ютері за допомогою пакета програм Imaging Edge Desktop від Sony.
 
 
Легке налаштування прямих трансляцій
За допомогою лише одного кабелю камеру ZV-E10 можна використовувати як інструмент онлайн-спілкування завдяки її великій матриці та вбудованому мікрофону. Щоб використовувати ZV-E10 як зовнішню камеру, підключіть її до комп’ютера або смартфона Sony Xperia™ за допомогою кабелю USB Type-C®. Щоб швидко починати трансляцію, ви можете призначити режим трансляції через USB кнопці швидкого доступу.
 
Тривала зйомка без турбот про заряд акумулятора
Під час зйомки поза приміщенням або там, де немає джерела живлення, акумулятор камери забезпечить вам до 125 хвилин безперервної відеозйомки або зйомки до 440 фотографій. Крім того, камера підтримує живлення від зовнішнього джерела через роз’єм USB Type-C®, що дає змогу подовжити час запису за допомогою зовнішнього портативного акумулятора.
 
 
Підключайтеся до джерела змінного струму, коли вам потрібно знімати ще довше
Під час прямої трансляції або просто тривалої зйомки в приміщенні, де ви маєте доступ до джерела живлення змінного струму, ви можете використовувати адаптер змінного струму, як-от AC-PW20AM (продається окремо), і більше не перейматися про заряд акумулятора.
 
Покращена стабілізація зображення та функції редагування
Вбудований гіроскоп записує метадані тремтіння камери, що дає змогу вирівняти й стабілізувати знятий без штатива відеоматеріал під час обробки. У додатку Catalyst Browse або Catalyst Prepare від Sony легко відрегулювати автоматичну компенсацію тремтіння та рівні обрізання зображення. Catalyst також ефективно використовує записані дані обертання камери.
 
 
Imaging Edge DesktopTM
Відкрийте для себе новий рівень фото- й відеозйомки з пакетом програм Imaging Edge Desktop. Remote дає змогу керувати зйомкою та контролювати процес на екрані комп’ютера, Viewer – швидко переглядати, оцінювати й вибирати знімки з великих колекцій, а Edit – створювати якісні фінальні знімки з файлів RAW. Отримуйте найвищу якість із файлів Sony RAW і ефективніше керуйте знімальним процесом.

Технічні характеристики


Тип і розмір матриці

CMOS-матрица Exmor типа APS-C (23,5 x 15,6 мм)

Загальна кількість пікселів

Прибл. 24,2 мегапикселя

Кількість ефективних пікселів

прибл. 24,2 мегапикселя

Байонет

Sony E-mount

Співвідношення сторін

3:2

Чутливість ISO

[Фотосъемка]: ISO 100–32 200 (значения от ISO 50 до ISO 51 200 можно настроить в качестве расширенного диапазона ISO), авторежим (ISO 100–6400, с выбором верхнего и нижнего предела).
[Видеосъемка]: эквивалент ISO 100–32 000, авторежим (ISO 100–6400, с выбором верхнего и нижнего предела).

Формат фотознімку

JPEG (DCF вер. 2.0, Exif вер. 2.32, совместимость с MPF Baseline), RAW (формат Sony ARW 2.3)

Тип фокусування

Быстрая гибридная автофокусировка (фазовая АФ/контрастная АФ)

Робочий діапазон автофокусування

EV-3–EV-20 (при эквиваленте ISO 100 и установленном объективе со светосилой f/2,0)

Режими автофокусування

AF-A (автоматическая автофокусировка), AF-S (автофокусировка для одного снимка), AF-C (непрерывная автофокусировка), DMF (прямая ручная фокусировка), ручная фокусировка

Вибір точки автофокусування

425 точек (фазовая автофокусировка) / 425 точек (контрастная автофокусировка)

Управління експозицією

1200-зональный оценочный

Режими експозиції

АВТО (iAuto/Superior Auto), программируемая автоэкспозиция (P), приоритет диафрагмы (A), приоритет скорости затвора (S), ручной (M), видеосъемка (iAuto, программируемая автоэкспозиция (P), приоритет диафрагмы (A), приоритет скорости затвора (S), ручной (M)), замедленная и ускоренная съемка (программируемая автоэкспозиция (P), приоритет диафрагмы (A), приоритет скорости затвора (S), ручной (M)), функция Sweep Panorama, выбор сцены

Режими виміру експозиції

Мультисегментный, центровзвешенный, точечный, усредненный для всего экрана, по самой яркой области

Компенсація експозиції

+/–5,0 EV (шаг 1/3 EV или 1/2 EV на выбор)

Брекетинг автоекспозиції

Брекетинг: непрерывн., Брекетинг: покадровый, 3 или 5 кадров на выбор. (освещение, вспышка)

Тип затвора

Контролируемый электроникой, вертикального хода, шторно-щелевого типа
Механический или электронный затвор

Баланс білого

Авто, дневной свет, тень, облачность, лампа накаливания, люминесцентное освещение, вспышка, под водой, цветовая температура (2500–9900 К) и цветовой фильтр / пользовательские настройки

РК дисплей

7,5 см (тип 3,0), TFT

Акумулятор

Один аккумулятор NP-FW50

Ресурс акумуляторної батареї

Прибл. 440 снимков, если используется ЖК-монитор (стандарт CIPA)

Джерело живлення змінного струму

Адаптер питания переменного тока AC-PW20 (продается отдельно)

Режим енергозбереження

[Фотосъемка]: прибл. 2.0 Вт (с установленным объективом E PZ 16–50 мм f/3,5–5,6 OSS), [видеосъемка]: прибл. 3,5 Вт (с установленным объективом E PZ 16–50 мм f/3,5–5,6 OSS)

Карта пам'яті

Memory Stick PRO Duo, Memory Stick PRO-HG Duo, Memory Stick Micro (M2), карта памяти SD, карта памяти SDHC (совместимость с UHS-I), карта памяти SDXC (совместимость с UHS-I), карта памяти microSD, карта памяти microSDHC, карта памяти microSDXC

Операційне середовище

0–40 °C

Комплектація

Аккумулятор NP-FW50, адаптер переменного тока, наплечный ремень, кабель USB-A — USB-C (USB 2.0), ветрозащитный экран, адаптер для ветрозащитного экрана, крышка корпуса, шнур питания

Габарити (Ш х В х Г)

Прибл. 115,2 x 64,2 x 44,8 мм (ОТ РУКОЯТКИ ДО МОНИТОРА

Вага

Прибл. 343 г

Основні характеристики

Виробник

Sony

Тип фотокамери

Системний фотоапарат

Розмір матриці

23,5 x 15,6 мм

Кількість мегапікселів

25 Мп

Світлосила

зависит от объектива

Стабілізація зображення

Зависит от объектива

Поворотний дисплей

Так

Сенсорний дисплей

Так

Видошукач

Без видошукача

Максимальна роздільна здатність відео, пікселів

XAVC S 4K (3840 x 2160)

Бездротові інтерфейси

  • 3.5 mini-jack
  • Bluetooth

Об'єктив в комплекті

Ні

Відео


Як купити

Відгуки



Ваше ім'я:Відгук:

не публікується

Ваш E-mail:
 
З цим товаром також купують
Фото - Sony Акумулятор Sony NEX NP-FW50 (NPFW50.CE) Акумулятор Sony NEX NP-FW50 (NPFW50.CE)
2 999 грн
Купити
Схожі товари
Фото - Sony Фотоапарат Sony Alpha a7 II Body (ILCE7M2B.CEC) Фотоапарат Sony Alpha a7 II Body (ILCE7M2B.CEC)
47 999 грн
Купити
Фото - Sony Фотоаппарат SONY Alpha a6100 body Black (ILCE6100B.CEC) Фотоаппарат SONY Alpha a6100 body Black (ILCE6100B.CEC)
29 999 грн
31999 грн
Купити
Фото - Sony Фотоапарат Sony Alpha A7R V body (ILCE7RM5B.CEC) Фотоапарат Sony Alpha A7R V body (ILCE7RM5B.CEC)
164 999 грн
Купити
Фото - Sony Фотоапарат Sony Alpha a7 III Body (ILCE7M3B.CEC) Фотоапарат Sony Alpha a7 III Body (ILCE7M3B.CEC)
75 999 грн
Купити
Фото - Sony Фотоапарат Sony Alpha a7C Body Black (ILCE7CB.CEC) Фотоапарат Sony Alpha a7C Body Black (ILCE7CB.CEC)
79 999 грн
Купити
Фото - Sony Фотоапарат Sony Alpha A7 IV kit 28-70 OSS (ILCE7M4KB.CEC) Фотоапарат Sony Alpha A7 IV kit 28-70 OSS (ILCE7M4KB.CEC)
114 999 грн
116999 грн
Купити
Фото - Sony Цифр. фотокамера Sony Alpha 6400 kit 16-50 Black (ILCE6400LB.CEC) Цифр. фотокамера Sony Alpha 6400 kit 16-50 Black (ILCE6400LB.CEC)
42 999 грн
44999 грн
Купити
Фото - Sony Фотоапарат Sony Alpha a6000 + 16-50mm f / 3.5-5.6 OSS Kit Black (ILCE6000LB.CEC) Фотоапарат Sony Alpha a6000 + 16-50mm f / 3.5-5.6 OSS Kit Black (ILCE6000LB.CEC)
27 500 грн
Купити
Фото - Sony Фотоаппарат Sony Alpha a7S Body (ILCE7SB.CEC) Фотоаппарат Sony Alpha a7S Body (ILCE7SB.CEC)
57 700 грн
Купити
Фото - Sony Sony Alpha a6500 + 18-135mm f/3.5-5.6 OSS Kit (ILCE6500MB.CEC) Sony Alpha a6500 + 18-135mm f/3.5-5.6 OSS Kit (ILCE6500MB.CEC)
819 грн
Купити

LEICA
3LT PROFESSIONAL FUTURE
Lowepro Trusted Original 1967
Переключатель меню
Товарів:  0 шт
на суму: 0 грн
У Вашому кошику немає товарів
Товарів:  0 шт
на суму: 0 грн
У Вашому кошику немає товарів
Фототехніка
Об’єктиви
Студійне світло
Официальный партнер Canon
ZEISS Classic Final Sale
3LT ALL RANGE