toggle menu
Фотомагазин / Фототехніка / Системні фотокамери / Sony / Sony / Фотоапарат Sony Alpha a1 Body (ILCE1B.CEC)

Фотоапарат Sony Alpha a1 Body (ILCE1B.CEC)

Код товару: 46566
Ціна:249 999грн Стара ціна: 255999 грн
кешбек для учасників Fotosale club + 4 999 ₴ - кешбек для учасників Fotosale club
Самовивіз з магазину (Київ)
Кур'єром по Києву
На склад Нової пошти
Готівковий розрахунок
Безготівковій розрахунок
Платіжними картами Visa і MasterCard
Гарантія від виробника 24 місяці.
Обмін/повернення протягом 14 днів
Рекомендуємо додатково Дивитися все
Фото - Sony Объектив Sony 24-70mm f/2.8 GM для NEX FF (SEL2470GM.SYX) Объектив Sony 24-70mm f/2.8 GM для NEX FF (SEL2470GM.SYX)
86 999 грн
Купити
Фото - Sony Об'єктив Sony 85mm f/1.4 GM для NEX FF (SEL85F14GM.SYX) Об'єктив Sony 85mm f/1.4 GM для NEX FF (SEL85F14GM.SYX)
67 999 грн
72999 грн
Купити
Фото - Sony Объектив Sony 600mm f/4.0 GM для NEX FF (SEL600F40GM.SYX) Объектив Sony 600mm f/4.0 GM для NEX FF (SEL600F40GM.SYX)
619 999 грн
Купити
Фото - Sony Об'єктив Sony FE 12-24mm F2.8 GM (SEL1224GM.SYX) Об'єктив Sony FE 12-24mm F2.8 GM (SEL1224GM.SYX)
114 999 грн
133399 грн
Купити
Фото - Sony Объектив Sony FE 400mm f/2.8 GM OSS (SEL400F28GM.SYX) Объектив Sony FE 400mm f/2.8 GM OSS (SEL400F28GM.SYX)
499 999 грн
Купити

Завдяки інноваційним технологіям, що поєднують високу роздільну здатність, швидкість та інтуїтивно зрозуміле керування, Sony кидає виклик обмеженням звичайних інструментів для зйомки. Камера α1 забезпечує потужні засоби обробки зображення, підвищуючи продуктивність і розширюючи творчу свободу.

Матриця зображення Exmor RS™ із роздільною здатністю 50,1 мегапікселя
Камеру α1 обладнано повнокадровою багатошаровою CMOS-матрицею зображення Exmor RS™ із заднім підсвічуванням, ефективною роздільною здатністю 50,1 мегапікселя та внутрішньою пам’яттю. Забезпечуючи відмінну якість зображення, α1 підтримує серійну зйомку з частотою до 30 кадр./с і точним фазовим автофокусуванням, а також може записувати високоякісні відео у форматі 8K із повнокадровим збереженням даних для 8,6K – уперше в серії α. Це безпрецедентні можливості, що відкривають неймовірний простір для творчості.
 
Передовий процесор BIONZ XR забезпечує до 8 разів вищу швидкість
Камера α1 має вдосконалену архітектуру системи, що дає змогу значно прискорити обробку даних на всіх етапах від моменту зйомки до збереження зображень. Затримки мінімізовано, а обчислювальну потужність значно збільшено, щоб забезпечити надзвичайну якість зображення. Процеси обробки для інтерфейсу користувача, мережі й керування файлами виконуються розподілено, що дає змогу підтримувати відмінні швидкодію та відгук незалежно від виконуваних операцій.
 
Серійна зйомка до 30 кадр./с
Нова матриця зображення з роздільною здатністю 50,1 мегапікселя та швидкісним зчитуванням даних і великий буфер пам’яті дають змогу знімати до 165 повнокадрових зображень у форматі JPEG19 або 155 повнокадрових зображень у форматі RAW зі стисненням20. Підтримується зйомка з електронним затвором зі швидкістю до 30 кадр./с18 і ефективним відстеженням для автофокусування й автоекспозиції. Завдяки цьому камера забезпечує надійну зйомку спортивних подій і рухомих об’єктів.
 
Безперервне відтворення зображення у видошукачі
Відтворення зображення у видошукачі камери α1 не переривається під час визначення експозиції. Завдяки цьому можна керувати композицією та відстежувати об’єкт без затримок навіть під час серійної зйомки. Нова матриця зі швидкісним зчитуванням даних забезпечує оновлення зображення у видошукачі в режимі реального часу з частотою 240 разів за секунду, усуваючи поширену проблему затримки зображення, яка може виникати під час використання електронного видошукача в інших камерах.  (A) Зйомка без пауз у видошукачі (B) Зйомка з паузами у видошукачі
 
Оновлення даних до 120 разів на секунду для плавного автофокусування й автоекспозиції
Завдяки швидкому зчитуванню пікселів α1 підтримує вимірювання для автофокусування й автоекспозиції до 120 разів на секунду у фокальній площині, навіть під час серійної зйомки зі швидкістю до 30 кадр./с. Камера точніше відстежує положення об’єкта зйомки, навіть коли його швидкість і траєкторія руху часто змінюються, а експозиція налаштовується автоматично навіть у разі раптової зміни освітлення. Автофокусування спрацьовує лише за 0,033 секунди, забезпечуючи точне налаштування витримки в будь-яких умовах зйомки.  (1) Вимірювання для АФ/АЕ 120 разів/с (2) 30 кадр./с (3) Кадри
 
Електронний затвор, що працює без шуму й вібрації
Електронний затвор працює тихо, без механічного шуму, який може заважати під час зйомки спортивних подій або сцен у тихому середовищі. Завдяки відсутності вібрації знижується ймовірність розмиття кадру та покращується якість зображення. Окрім того, оскільки електронний затвор не має рухомих частин, він значно надійніший за будь-які механічні.
 
Усунення мерехтіння під час зйомки з електронним затвором
Завдяки швидкісному зчитуванню даних на новій матриці зображення вперше стала можливою зйомка з електронним затвором без мерехтіння. Це забезпечує безперервне відтворення зображення у видошукачі, оновлення даних під час відстеження об’єкта для автофокусування й автоекспозиції до 120 разів на секунду, серійну зйомку зі швидкістю до 30 кадр./с, безшумну зйомку та інші переваги зйомки з електронним затвором – без мерехтіння, яке часто виникає за використання флуоресцентних, світлодіодних ламп та інших джерел штучного освітлення.  Усунення мерехтіння [1] УВІМК. [2] ВИМК.
 
Синхронізація спалаху завдяки електронному затвору та швидкісна зйомка із синхронізацією завдяки механічному затвору
Уперше в камері α завдяки швидкісному зчитуванню даних із багатошарової CMOS-матриці стала можливою синхронізація спалаху з електронним затвором. Усі переваги електронного затвора доступні під час зйомки з витримкою до 1/200 с. Під час використання механічного затвора підтримується синхронізація спалаху для менших значень витримки – до 1/400 с з повнокадровою матрицею й до 1/500 с з матрицею APS-C, що полегшує зйомку динамічних сцен і відкриває нові творчі можливості.
 
Висока роздільна здатність і чутливість із 15-кроковим динамічним діапазоном
У камері α1 використовується високоефективна технологія зниження рівня шуму, що забезпечує ефективну роздільну здатність матриці 50,1 мегапікселя. Окрім того, підтримується висока чутливість із низьким рівнем шуму та приблизно 15 кроків динамічного діапазону за нижчих значень ISO для плавної градації відтінків у темних і світлих ділянках.
 
Широкий діапазон чутливості
Конструкція матриці із заднім підсвічуванням, лінзами на мікросхемі без зазорів, герметичним склом з антибліковим покриттям і унікальні технології обробки зображення в поєднанні з новим механізмом обробки зображень BIONZ XR забезпечують високу роздільну здатність і низький рівень шуму в широкому діапазоні чутливості: ISO 100–32 000 (стандартний) з можливістю збільшення до ISO 50–102 40028.
 
Режими Creative Look для створення потрібної атмосфери без додаткової обробки на комп’ютері
Нові режими Creative Look дають змогу застосовувати цікаві стилі для фотографій і відео безпосередньо в камері. Функція Creative Look має 10 готових наборів налаштувань із різними комбінаціями кольору, глибини кольору, яскравості, контрастності, чіткості тощо. Їх можна використовувати відразу або змінювати відповідно до потреб користувача. Власні налаштування Creative Look можна зберегти як користувацькі режими для використання в майбутньому.
 
Вбудована оптична стабілізація за 5 осями, еквівалентна зниженню витримки на 5,5 кроку
Високоточна система стабілізації та гіроскопи в поєднанні з оптимізованими алгоритмами стабілізації зображення забезпечують результат, еквівалентний зниженню витримки на 5,5 кроку. Завдяки цьому досягається максимальна якість зображення, яку можна отримати з матрицею на 50,1 мегапікселя. Камера α1 також має активний режим, який забезпечує відмінну стабілізацію для відеозйомки без штатива.  [1] Обертання [2] Нахил [3] Колові рухи
 
Новий режим автофокусування на очах птахів у реальному часі
У камері α1 використовується технологія високорівневого розпізнавання об’єктів, яка забезпечує автофокусування на очах у реальному часі не лише для людей і тварин, а й для птахів30. Виберіть птаха, якого потрібно відстежувати, і камера автоматично розпізнає його око та сфокусується на ньому навіть у русі. Оптимізовані алгоритми забезпечують відстежування, навіть коли птах раптово злітає або змінюється композиція кадру31.
 
Надійне відстеження об’єкта зйомки в реальному часі
Камеру α1 обладнано функцією відстеження в режимі реального часу на основі алгоритмів штучного інтелекту, яка вмикається, коли кнопку спуску затвора натиснуто наполовину. Новий алгоритм відстеження в реальному часі визначає положення об’єкта зйомки на основі даних про кольори, яскравість і відстань до нього (глибину). Камера α1 відстежує об’єкт зйомки в реальному часі швидше, точніше й надійніше, ніж будь-яка попередня модель.
 
759-точкова система фазового автофокусування з повним охопленням
75932 точок системи фазового автофокусування, щільно розташовані у фокальній площині, покривають приблизно 92% площини зображення, завдяки чому фокусування залишається точним і надійним навіть у складних сценах. Поєднання 759 точок фазового фокусування у фокальній площині та 425 точок контрастного автофокусування забезпечує точне автофокусування в будь-яких умовах.
 
Вражаюча реалістичність відео у форматі 8K 30p
Уперше в серії α камера α1 підтримує зйомку відео 8K 30p у форматі XAVC HS зі збереженням даних для 8,6K, що забезпечує виняткову роздільну здатність і реалістичність зображення. Завдяки роздільній здатності 8K у поєднанні з неперевершеним автофокусуванням, градацією й відтворенням кольорів камери α1, зображення ніби оживає. Відеоматеріал 8K також підходить для створення відео 4K. Одночасно з відео 8K можна записувати проксі-файли з низьким бітрейтом і роздільною здатністю HD.
 
Зйомка відео 4K із частотою до 120 кадрів за секунду
Камеру α1 обладнано вбудованими засобами для запису відео 4K із частотою до 120 кадр./с34. Надзвичайно плавна зйомка для сповільненого відтворення (сповільнення до 5 разів) з роздільною здатністю 4K відкриває новий простір для творчості. Окрім запису в 10-бітному форматі 4:2:2 ця функція може використовуватися з ефективним міжкадровим стисненням Long GOP або високоякісним стисненням у межах кадру Intra (All-I).
 
Зчитування пікселів у повному обсязі без групування для якісного відео 4K
Для зйомки відео у форматі 4K можна вибрати повнокадровий формат або формат Super 35. Зчитування пікселів у повному обсязі без групування в режимі Super 35 (приблизно APS-C 16:9) дає змогу зберігати приблизно у 2,3 разу більше інформації, ніж потрібно для відео 4K. Завдяки цьому досягається висока роздільна здатність і деталізація майже без ефектів "муару" та ступінчастого зображення. Камера підтримує записування відео 4K у форматах XAVC HS, XAVC S, and XAVC S-I зі швидкістю до 600 Мбіт/с.  (A) У 2,3 разу більше інформації

Технічні характеристики


Тип матриці

CMOS

Тип і розмір матриці

Полнокадровая CMOS-матрица Exmor RS 35 мм (35,9 x 24,0 мм)

Загальна кількість пікселів

Прибл. 50,5 МП

Кількість ефективних пікселів

Прибл. 50,1 МП

Байонет

Sony E

Співвідношення сторін

1: 1, 3: 2, 4: 3, 16: 9

Чутливість ISO

Авто, от 100 до 32000 (расширенная: от 50 до 102400)

Стабілізатор зображення

Механизм сдвига матрицы с компенсацией по 5-ти осям (компенсация зависит от технических характеристик объектива)

Формат фотознімку

JPEG, Raw, HEIF

Тип фокусування

Быстрая гибридная автофокусировка (фазовая АФ/контрастная АФ)

Робочий діапазон автофокусування

От EV-4 до EV20 (эквивалент ISO 100 с объективом со светосилой f/2,0)

Вибір точки автофокусування

Полный кадр, 35 мм: 759 точек (фазовая автофокусировка); режим APS-C с объективом FF: 759 точек (фазовая автофокусировка); с объективом APS-C: 575 точек (фазовая автофокусировка) / 425 точек (контрастная автофокусировка)

Управління експозицією

1200-зональный оценочный

Режими експозиції

АВТО (iAuto), программный AE (P), приоритет диафрагмы (A), приоритет выдержки (S), ручной (M), видеосъемка (программный AE [P], приоритет диафрагмы [A], приоритет выдержки [S], ручной [M], гибкий режим экспозиции), замедленная и ускоренная съемка (программный AE [P], приоритет диафрагмы [A], приоритет выдержки [S], ручной [M], гибкий режим экспозиции)

Режими виміру експозиції

Мультисегментный, центровзвешенный, точечный, точечный по стандартному/крупному участку, усредненный для всего экрана, по самой яркой области

Компенсація експозиції

+/-5,0EV (с шагом 1/3 EV, 1/2 EV на выбор) (при использовании диска экспокоррекции: +/- 3EV [с шагом 1/3 EV])

Діапазон замірювання

EV-3–EV20 (при эквиваленте ISO100 с объективом со светосилой f/2.0)

Витримка

От 1/8000 до 30 секунд

Тип затвора

Контролируемый электроникой, вертикального хода, шторно-щелевого типа
Механический или электронный затвор

Характеристики видошукача

Электронный видоискатель (цветной) с диагональю 1,6 см (0,64 дюйма)

Баланс білого

Авто, дневной свет, тень, облачность, лампа накаливания, люминесцентное освещение, вспышка, под водой, цветовая температура (2500–9900 К) и цветовой фильтр / пользовательские настройки

РК дисплей

7,5 см (тип 3,0), TFT
1 440 000 точек

Акумулятор

1 литий-ионный аккумулятор NP-FZ100

Ресурс акумуляторної батареї

7,2 В постоянного тока, 2280 мАч (прибл.430 снимков)

Карта пам'яті

Карта памяти SD, карта памяти SDHC (совместимая с UHS-I/II), карта памяти SDXC (совместимая с UHS-I/II), карта памяти CFexpress Type A

Операційне середовище

Рабочая температура от 32 до 104 ° F / от 0 до 40 ° C

Габарити (Ш х В х Г)

128,9 x 96,9 x 69,7 мм

Вага

737 г (только корпус)

Основні характеристики

Виробник

Sony

Тип фотокамери

Системний фотоапарат

Розмір матриці

35,9 x 24 мм

Кількість мегапікселів

50 Мп

Стабілізація зображення

Стабілізація зсувом матриці

Сенсорний дисплей

Так

Видошукач

Електронний

Бездротові інтерфейси

  • 3.5 mini-jack
  • HDMI
  • USB 3.0
  • WI-Fi
  • Bluetooth
  • USB Mini-B (USB 2.0)

Об'єктив в комплекті

Ні

Відео



Як купити

Відгуки



Ваше ім'я:Відгук:

не публікується

Ваш E-mail:
 
Объективы (7) Дивитися все
Фото - Sony Объектив Sony 24-70mm f/2.8 GM для NEX FF (SEL2470GM.SYX) Объектив Sony 24-70mm f/2.8 GM для NEX FF (SEL2470GM.SYX)
86 999 грн
Купити
Фото - Sony Об'єктив Sony 85mm f/1.4 GM для NEX FF (SEL85F14GM.SYX) Об'єктив Sony 85mm f/1.4 GM для NEX FF (SEL85F14GM.SYX)
67 999 грн
72999 грн
Купити
Фото - Sony Объектив Sony 600mm f/4.0 GM для NEX FF (SEL600F40GM.SYX) Объектив Sony 600mm f/4.0 GM для NEX FF (SEL600F40GM.SYX)
619 999 грн
Купити
Фото - Sony Об'єктив Sony FE 12-24mm F2.8 GM (SEL1224GM.SYX) Об'єктив Sony FE 12-24mm F2.8 GM (SEL1224GM.SYX)
114 999 грн
133399 грн
Купити
Фото - Sony Объектив Sony FE 400mm f/2.8 GM OSS (SEL400F28GM.SYX) Объектив Sony FE 400mm f/2.8 GM OSS (SEL400F28GM.SYX)
499 999 грн
Купити
Фото - Sony Об'єктив Sony 100-400mm f / 4.5-5.6 GM OSS FE (SEL100400GM.SYX) Об'єктив Sony 100-400mm f / 4.5-5.6 GM OSS FE (SEL100400GM.SYX)
109 999 грн
125499 грн
Купити
Фото - Sony Объектив Sony 16-35mm f/2.8 GM FE (SEL1635GM.SYX) Объектив Sony 16-35mm f/2.8 GM FE (SEL1635GM.SYX)
89 999 грн
92399 грн
Купити
Схожі товари
Фото - Sony Фотоапарат Sony Alpha A7R IVA body (ILCE7RM4AB.CEC) Фотоапарат Sony Alpha A7R IVA body (ILCE7RM4AB.CEC)
149 999 грн
Купити
Фото - Sony Фотоапарат SONY ZV-1F Black (ZV1FB.CE3) Фотоапарат SONY ZV-1F Black (ZV1FB.CE3)
23 999 грн
26699 грн
Купити
Фото - Sony Фотоапарат Sony Alpha a7S III Body (ILCE7SM3B.CEC) Фотоапарат Sony Alpha a7S III Body (ILCE7SM3B.CEC)
158 999 грн
Купити
Фото - Sony Цифр. фотокамера Sony Alpha 6400 kit 16-50 Black (ILCE6400LB.CEC) Цифр. фотокамера Sony Alpha 6400 kit 16-50 Black (ILCE6400LB.CEC)
43 999 грн
45999 грн
Купити
Фото - Sony Фотоапарат Sony Alpha a7C + 28-60mm f/4-5.6 Kit Black (ILCE7CLB.CEC) Фотоапарат Sony Alpha a7C + 28-60mm f/4-5.6 Kit Black (ILCE7CLB.CEC)
89 999 грн
Купити
Фото - Sony Фотоаппарат SONY Alpha a6100 body Black (ILCE6100B.CEC) Фотоаппарат SONY Alpha a6100 body Black (ILCE6100B.CEC)
29 999 грн
32799 грн
Купити
Фото - Sony Фотоапарат SONY ZV-E10 + 16-50 Black (ZVE10LB.CEC) Фотоапарат SONY ZV-E10 + 16-50 Black (ZVE10LB.CEC)
37 999 грн
39999 грн
Купити
Фото - Sony Фотоапарат Sony Alpha a7C Body Silver (ILCE7CS.CEC) (K) Фотоапарат Sony Alpha a7C Body Silver (ILCE7CS.CEC) (K)
79 999 грн
Купити
Фото - Sony Бездзеркальна камера Sony A6700 kit 18-135 Black (ILCE6700MB.CEC) Бездзеркальна камера Sony A6700 kit 18-135 Black (ILCE6700MB.CEC)
84 999 грн
87999 грн
Купити
Фото - Sony Sony Alpha 6100 kit 16-50mm Black (ILCE6100LB.CEC) Sony Alpha 6100 kit 16-50mm Black (ILCE6100LB.CEC)
37 999 грн
39999 грн
Купити

LEICA
3LT PROFESSIONAL FUTURE
Lowepro Trusted Original 1967
Переключатель меню
Товарів:  0 шт
на суму: 0 грн
У Вашому кошику немає товарів
Товарів:  0 шт
на суму: 0 грн
У Вашому кошику немає товарів
Фототехніка
Об’єктиви
Студійне світло
Официальный партнер Canon
ZEISS Classic Final Sale
3LT ALL RANGE