toggle menu
Фотомагазин / Фототехніка / Системні фотокамери / Canon / Canon / Бездзеркальна камера Canon EOS R50 RF-S 18-45 IS STM Black (5811C033) (UA)

Бездзеркальна камера Canon EOS R50 RF-S 18-45 IS STM Black (5811C033) (UA)

Код товару: 49095
Ціна:30 799грн Стара ціна: 31999 грн
Самовивіз з магазину (Київ)
Кур'єром по Києву
На склад Нової пошти
Готівковий розрахунок
Безготівковій розрахунок
Платіжними картами Visa і MasterCard
Гарантія від виробника 24 місяці.
Обмін/повернення протягом 14 днів

Від чітких фотографій до відео у форматі 4K і прямих трансляцій — створюйте найкращий контент, що викликатиме захоплення, за допомогою цієї бездзеркальної камери Canon EOS R50. Усе в одному спеціалізованому пристрої. Сенсор зображення APS-C з роздільною здатністю 24,2 МП і процесор DIGIC X. Камера отримала систему автофокусу Dual Pixel CMOS AF II, майже як у Canon EOS R8 з розпізнаванням об'єктів на основі ІІ. Вбудованого оптичного стабілізатора немає. Максимальна скорострільність складає 15 кадрів/с із електронним затвором, але об'єм серії при цьому не перевищує 28 JPEG або 7 RAW. З механічним затвором швидкість до 12 кадрів/с, але можна зняти 42 JPEG поспіль.

 

Canon EOS R50

 

Камера Canon R50 зробить ваш контент унікальним та інноваційним. Робіть фото та відео у форматі 4K професійної якості, які здатні надихнути поринути у творчість.

 

 

ЯСКРАВА ТВОРЧІСТЬ НА ХОДУ

 

Куди б вас не завела цікавість, люди відчують вашу захопленість завдяки компактності конструкції та великому сенсору 24,2 МП формату APS-C. Камера створена для творців. Завдяки її компактному дизайну та ергономічній рукоятці ви легко зможете знімати без упину. Обирайте камеру, яка не обмежуватиме вашу творчість. Вага камери EOS R50 становить лише 375 г , тому вона не обтяжуватиме вас під час роботи.

 

 

 

Canon R50 - зйомка під будь-яким кутом

 

Гнучкість сенсорного екрана зі змінним кутом огляду дозволить вам дослідити об’єкт зйомки під будь-яким кутом. Високо, низько або перевернутий до користувача. Огляд 100 %, жодних відволікань.

 

 

 

«Перевагою камери EOS R50 є те, що камера здатна самостійно визначати, коли вона знімає у вертикальному чи горизонтальному положенні».

Мартін, творець контенту

 

 

 

НЕЗМІННО КРАЩА ЯКІСТЬ ЗЙОМКИ

 

Удосконалюйте свої навички відеозйомки з відмінною деталізацією завдяки формату відео UHD 4K із частотою 30 кадр/с та надлишковій дискретизації даних 6K і максимальною тривалістю запису 1 год. Так якість поєднується з кількістю.

 

 

 

ТВОРЧІСТЬ БЕЗ КОМПРОМІСІВ

 

Якість. Потужність. Швидкість. Ці чудові універсальні функції дозволять досягти чіткості деталей та неповторної якості зображень від Canon. До вашого творчого прориву залишився один крок.

 

 

  • Сенсор 24,2 МП з високою роздільною здатністю

    Сенсор формату APS-C забезпечує чудову якість зображення та контроль глибини різкості. Скористайтеся перевагами точного налаштування для професійного вигляду вашого контенту.

  • Фокусується швидше за вас

    Технологія автофокусу Dual Pixel CMOS II в поєднанні з потужним процесором DIGIC X забезпечує швидке розпізнавання та відстеження об’єкта в кадрі.

  • Швидка безперервна зйомка

    Знімайте більше незабутніх моментів зі швидкістю 12 кадр/с. Зміна до 15 кадр/с за використання безшумного електронного затвора. Вибір за вами!

  • Відео у форматі UHD 4K (30 кадр/с)

    Відкривайте для себе неймовірно реалістичні деталі в русі завдяки надлишковій дискретизації 6K.

     

     

 

 

ЕКСПЕРИМЕНТУЙТЕ З ГЛИБИНОЮ РІЗКОСТІ

 

На знімках крупним планом навіть дрібні деталі розкриваються по-новому. Вбудована функція брекетингу фокусування та створення композиції за глибиною автоматично створюють зображення з природною глибиною різкості.

 

 

 

«Творчий брекетинг — надзвичайно цікава функція. З нею можна з легкістю створити багато різних варіантів контенту».

Зіна, творець контенту

 

 

ЧУДОВІ РЕЗУЛЬТАТИ В УМОВАХ НЕДОСТАТНЬОГО ОСВІТЛЕННЯ

 

Великий сенсор формату APS-C дозволяє отримати відмінні результати навіть в умовах слабкого освітлення. Під час використання вдосконаленого афтокфокусу в режимі нічної зйомки камера виявляє темні сцени, робить кілька знімків і автоматично об’єднує їх в одне більш чітке зображення.

 

 

 

БІЛЬШ ШВИДКЕ ФОКУСУВАННЯ ПО ВСЬОМУ КАДРУ

 

Швидкість і точність. 651 зон автофокусування навіть біля країв кадру5. Технологія автофокусування Dual Pixel CMOS AF II здатна розпізнавати та відстежувати більше об’єктів із великою швидкістю, що виводить надійність фокусування на абсолютно новий рівень.

 

 

«На мою думку, функція автоматичного фокусування дуже корисна. Завдяки їй я можу повністю зосередитися на створенні контенту».

Елена, творець контенту

 

 

 

ПОРИНЬТЕ У СВІТ ВІДЕОЗЙОМКИ РАЗОМ З CANON EOS R50

 

Відео у форматі 4K або трансляції з неймовірною чіткістю — у камері EOS R50 поєдналися передові можливості зйомки, які додадуть творчої вишуканості контенту на ваших сторінках у соціальних мережах.

 

 

  • Уся справа в деталях.

    Стандарт зйомки у форматі UHD 4K зі частотою 30 кадр/с допоможе зафіксувати деталі в русі, навіть якщо для цього знадобиться більше 30 хв

  • Зображення стають чіткішими

    Отримуйте зображення з неймовірною деталізацією завдяки надлишковій дискретизації даних 6K за допомогою всього сенсора.

  • Життя в уповільненому темпі

    Уповільнена зйомка у форматі Full HD з частотою 120 кадр/с дозволяє сповільнити відео в 4 рази, щоб ваше відео набуло кінематографічної якості.

     

     

     

     

     

    СПОВІЛЬНЕНА ЗЙОМКА, ЯКА ВРАЖАЄ

     

    Ви колись аналізували свій контент кадр за кадром? Змініть свій підхід до роботи й передайте всю драматичність моменту за допомогою уповільненої зйомки.

     

     

    Краща якість відеодзвінків та потокової трансляції

     

    Завдяки можливості підключення через USB камеру EOS R50 можна використовувати як вебкамеру, яка забезпечить відмінну якість відеодзвінків та потокової трансляції. Підключайте й транслюйте
     
     
     
     
     
     

    ЛЕГКІСТЬ ПІДКЛЮЧЕННЯ

     

    Виходьте за межі можливого без шкоди для творчого процесу. Програма Camera Connect дозволяє миттєво передавати фото- й відеоматеріали для обміну ними, а постійний зв’язок зі смартфоном через Bluetooth® і Wi-Fi надає можливість легко керувати зйомкою в дистанційному режимі

     

     

    Натисніть для початку. Натисніть для припинення.

     

    Коли ви є об’єктом зйомки, вам стане в пригоді функція дистанційного керування камерою. Підключіть до камери телефон і використовуйте його для зміни налаштувань, створення композиції, зйомки та запису.

     

     

     

    РОЗВИВАЙТЕ НАВИЧКИ. ПОПОВНЮЙТЕ СВІЙ НАБІР ОБЛАДНАННЯ.

     

    Камеру можна поєднувати із цілою низкою об’єктивів і аксесуарів, від штативів до мікрофонів. Таке різноманіття дозволить вам створити систему вашої мрії.

     

     

     

     

    Комплектація Canon EOS R50

     

    Усе, що вам потрібно, щоб зацікавити свою аудиторію та зробити ваші дописи в соціальних мережах помітними.

     

    Корпус EOS R50 (чорного кольору)

    Canon RF-S 18-45 IS STM Black

    Кришка камери R-F-5

    Нашийний ремінець EM-200DB

    Зарядний пристрій LC-E17E

    Акумулятор LP-E17

    Кришка акумуляторної батареї

    Кабель живлення (EU)

    Захисний чохол для колодки

    Комплект із посібником користувача

     

     

Технічні характеристики


Тип матриці

КМОП (CMOS)

Тип і розмір матриці

22,3 x 14,9 мм CMOS

Загальна кількість пікселів

25.5MP

Кількість ефективних пікселів

24,2 МП

Фільтр нижніх частот

Встроенный / фиксированный

Процесор обробки зображення

DIGIC X

Об'єктив

-

Байонет

RF (объективы EF и EF-S можно прикрепить с помощью адаптера EF к EOS R, адаптера EF к EOS R с кольцом управления, EF к EOS R адаптер встраиваемого фильтра объективы EF-M несовместимы)

Співвідношення сторін

RAW/ C-RAW: 6000x4000 (співвідношення сторін 3:2) JPEG/HEIF: Співвідношення 3:2 (L) 6000 x 4000, (M) 3984 x 2656, (S1) 2976 x 1984, (S2) 2400 x 1600 Співвідношення 4:3 (L) 5328 x 4000, (M) 3552 x 2664, (S1) 2656 x 1992, (S2) 2112 x 1600 Співвідношенн

Чутливість ISO

Авто: 100–12800, H:25600 Вручну: 100–12800, H: 16000–25600

Стабілізатор зображення

нет

Формат фотознімку

RAW 14 біт: RAW і С-RAW (власний формат RAW Canon, версія 3) JPEG 8 біт: 2 варіанти стиснення HEIF 10 біт: 10 варіантів стиснення Сумісний зі стандартами Exif 2.31 і Design rule for Camera File system 2.0 Сумісний із цифровим форматом керування друко

Фокусування

Технологія Dual Pixel CMOS AF II з визначенням очей та облич людей та тварин та супровідним АФ (люди, тварини та автомобілі), слідкувальне автофокусування для відеозйомки, ручне фокусування

Режими виміру експозиції

У режимі реального часу за допомогою сенсора зображення (384 зони) (1) Оцінювальний вимір (відносно всіх точок автофокусування) (2) Частковий вимір (прибл. 5,8 % площі видошукача в центрі) (3) Точкове вимір: по центру (прибл. 2,7 % площі видошукача в

Компенсація експозиції

"+/-" 3.0 EV, шаг 1/3 EV

Брекетинг автоекспозиції

+/–3 EV з кроком 1/3

Витримка

Механічний затвор: 30–1/4000 с (з кроком 1/3 ступеня), ручна витримка Електронний затвор: 30–1/8000 с (з кроком 1/3 ступеня), ручна витримка

Тип затвора

Фокальний затвор з електронним керуванням та функція електронного ковзного затвора з використанням сенсора зображення

Серійна зйомка

Макс. прибл. 12 кадр/с з механічним затвором / електронним затвором із першої шторкою; така швидкість підтримується для 42 зображень JPEG або 7 зображень RAW Макс. прибл. 15 кадр/с з електронним затвором; така швидкість підтримується для 28 зображень

Інтервальна зйомка

Вбудована функція: 3 сцени (об’єкти, що рухаються, об’єкти, що повільно змінюються, сцени, що повільно змінюються), користувацька

Характеристики видошукача

0,39-дюймовый цветной видоискатель OLED

Дісплей

Прибл. Кольоровий РК-екран TFT з діагоналлю 7,5 см (2,95 дюйма), прибл. 1,62 млн точок

Відеозйомка

4K UHD: 3840 x 2160, 16:9, NTSC (29,97/23,98) / PAL (25,00), IPB (стандартний/компактний), AAC Відео із високою частотою кадрів Full HD: 1920 x 1080, 16:9, NTSC (119,88) / PAL (100,00), IPB (стандартний/компактний), без звуку Full HD: 1920 x 1080, 16

Баланс білого

Автоматичний баланс білого за даними сенсора зображення Автоматичний баланс білого (пріоритет навколишнього освітлення або пріоритет білого), денне світло, тінь, хмарно, лампа розжарювання, біле флуоресцентне світло, спалах, ручний, колірна температу

Налаштування балансу білого

Зміщення балансу білого: 1. Синій/жовтий +/–9 2. Пурпуровий/зелений +/–9

Брекетинг балансу білого

+/–3 рівні (з кроком у повну ступінь) Вибір зміщення за шкалою синій/жовтий або пурпуровий/зелений

Корекція діоптрій

Від –3 до +1 м–1 (діоптрій)

Зовнішні роз'єми

Комп’ютер - (Високошвидкісний роз’єм USB (USB 2.0) типу C Для підключення до комп’ютера / підключення до смартфона / заряджання акумулятора / живлення камери). Wi-Fi (Бездротова локальна мережа (IEEE802.11b/b/g/n) (2,4 ГГц), з підтримкою Bluetooth 5

Інтерфейс для підключення до комп'ютера

Високошвидкісний роз’єм USB (USB 2.0) типу C Для підключення до комп’ютера / підключення до смартфона / заряджання акумулятора / живлення камери

Акумулятор

Литий-ионный аккумулятор LP-E17 (входит в комплект)

Ресурс акумуляторної батареї

З РК-екраном: прибл. 440 знімків (за 23°C) Видошукач: прибл. 310 знімків (за 23 °C)

Карта пам'яті

SD/SDHC/SDXC і UHS-I

Матеріал корпуса

Основні компоненти — алюмінієвий сплав і високоміцний інженерний пластик

Габарити (Ш х В х Г)

Прибл. 116,3 x 85,5 x 68,8 мм

Вага

Чорний: прибл. 328 г (375 г разом із карткою та акумулятором, згідно з рекомендаціями CIPA). Білий: прибл. 329 г (376 г разом із карткою та акумулятором, згідно з рекомендаціями CIPA).

Основні характеристики

Виробник

Canon

Тип фотокамери

Системний фотоапарат

Розмір матриці

22,3 x 14,9 мм

Кількість мегапікселів

25.5 Мп

Стабілізація зображення

Без стабілізації

Поворотний дисплей

Так

Сенсорний дисплей

Так

Видошукач

Електронний

Максимальна роздільна здатність відео, пікселів

UHD 4K (3840x2160)

Бездротові інтерфейси

  • 3.5 mini-jack
  • micro-HDMI
  • USB Type-C
  • WI-Fi
  • Bluetooth

Об'єктив в комплекті

Ні

Як купити

Відгуки



Ваше ім'я:Відгук:

не публікується

Ваш E-mail:
 
Схожі товари
Фото - Canon Фотоапарат Canon EOS R10 + RF-S 18-150 IS STM (5331C048) Фотоапарат Canon EOS R10 + RF-S 18-150 IS STM (5331C048)
46 890 грн
Купити
Фото - Canon Бездзеркальна камера Canon EOS R100 Body (6052C002) Бездзеркальна камера Canon EOS R100 Body (6052C002)
28 999 грн
Купити
Фото - Canon Фотоапарат Canon EOS M6 Mark II Body (3611C051) (Офіційна гарантія) Фотоапарат Canon EOS M6 Mark II Body (3611C051) (Офіційна гарантія)
39 299 грн
Купити
Фото - Canon Фотоапарат Canon EOS RP Body (3380C002) Фотоапарат Canon EOS RP Body (3380C002)
33 230 грн
Купити
Фото - Canon Фотоапарат Canon EOS M200 kit EF-M 15-45mm IS STM Black (3699C027) Фотоапарат Canon EOS M200 kit EF-M 15-45mm IS STM Black (3699C027)
26 499 грн
Купити
Фото - Canon Бездзеркальна камера Canon EOS R50 Body White Бездзеркальна камера Canon EOS R50 Body White
36 999 грн
Купити
Фото - Canon Фотоапарат Canon EOS Ra body (4180C009) Фотоапарат Canon EOS Ra body (4180C009)
86 999 грн
Купити
Фото - Canon Бездзеркальна повнокадрова камера Canon EOS R8 Body (5803C019) (UA) Бездзеркальна повнокадрова камера Canon EOS R8 Body (5803C019) (UA)
55 799 грн
59999 грн
Купити
Фото - Canon Фотоапарат Canon EOS R6 body (4082C044) Фотоапарат Canon EOS R6 body (4082C044)
68 990 грн
Купити
Фото - Canon Бездзеркальна повнокадрова камера Canon EOS R8 Body (5803C019) Бездзеркальна повнокадрова камера Canon EOS R8 Body (5803C019)
52 190 грн
Купити

LEICA
3LT PROFESSIONAL FUTURE
Lowepro Trusted Original 1967
Переключатель меню
Товарів:  0 шт
на суму: 0 грн
У Вашому кошику немає товарів
Товарів:  0 шт
на суму: 0 грн
У Вашому кошику немає товарів
Фототехніка
Об’єктиви
Студійне світло
Официальный партнер Canon
ZEISS Classic Final Sale
3LT ALL RANGE