toggle menu
Фотомагазин / Фототехніка / Системні фотокамери / Panasonic / Panasonic / Цифр. фотокамера Panasonic DC-G9M2 Body (DC-G9M2EE)

Цифр. фотокамера Panasonic DC-G9M2 Body (DC-G9M2EE)

Код товару: 49396
Ціна:69 999грн
кешбек для учасників Fotosale club + 2 799 ₴ - кешбек для учасників Fotosale club
Самовивіз з магазину (Київ)
Кур'єром по Києву
На склад Нової пошти
Готівковий розрахунок
Безготівковій розрахунок
Платіжними картами Visa і MasterCard
Гарантія від виробника 36 місяців.
Обмін/повернення протягом 14 днів
Бездзеркальна камера Panasonic Lumix G9 II, оснащена новим потужним датчиком і оновленим механізмом обробки, розроблена для творців контенту, яким потрібна висока продуктивність фотографій і складні параметри відео. Забезпечуючи надзвичайну якість зображення з багатими градаціями тонів і чудовим відтворенням кольорів, ця оновлена ​​камера оснащена безліччю нових функцій, щоб втілити ваше бачення в життя. Перша камера серії G Lumix, яка пропонує Phase Hybrid AF для швидкого й точного автофокусування, G9 II використовує нову технологію розпізнавання на базі штучного інтелекту для розпізнавання автофокусування в реальному часі, яке тепер розпізнає автомобілі, мотоцикли та очі тварин для покращеної точності. у розпізнаванні предмета. Камера також може похвалитися серійною зйомкою зі швидкістю 75 кадрів/с із функцією попередньої серійної зйомки, яка дозволяє повернутися в часі до 1,5 секунди, щоб ви могли зафіксувати ідеальний момент.

 

Panasonic DC-G9M2 Body
25,2-мегапіксельний цифровий живий MOS-сенсор і оновлений процесор
Розроблений для високошвидкісного зображення з високою роздільною здатністю, G9 II оснащений 25,2-мегапіксельним датчиком Live MOS Micro Four Thirds і оновленим процесором для створення чітких, деталізованих фотографій і відео кінематографічної якості DCI 4K і UHD 4K. Ця конфігурація максимізує роздільну здатність, зводячи до мінімуму шум, забезпечуючи реалістичні колірні тони та реалістичні тривимірні зображення. Крім того, G9 II має портативний режим високої роздільної здатності, який об’єднує кілька експозицій для створення одного файлу RAW або JPEG розміром 100 МП.
Допоміжні функції запису та відеозйомки 4K
 
Окрім фотозйомки, G9 II — це високопродуктивна відеокамера, яка підтримує необмежений запис до DCI 4K і UHD 4K 60p із 10-бітним кольором 4:2:2, а також для відеооператорів, які хочуть створювати уповільнене відео з високою роздільною здатністю. , камера також підтримує запис відео C4K/4K 120p із 10-бітним кольором 4:2:0.
Функція індикатора рамки оточує рамку червоною рамкою під час запису, допомагаючи вам уникнути таких помилок, як забуття натиснути кнопку запису.
Спрощуючи процес перетворення анаморфотних відео у вертикальні відео для соціальних мереж, функція Frame Marker дозволяє записувати відео, уявляючи кут огляду під час обрізання в постпродакшн.
Режим блокування AWB блокує автоматичний баланс білого для оптимізації ефективності в ситуаціях, коли джерело світла змінюється в приміщенні через поєднання штучного та природного освітлення, або в ситуаціях, коли потрібні були б ручні налаштування на основі колірної температури.
Функція інформації про вертикальне положення визначає вертикальну орієнтацію відео, дозволяючи вам вибрати, додавати чи ні інформацію про вертикальне положення відео з меню.
Удосконалена функція переходу фокуса автоматично зміщує точку фокусування з постійною швидкістю для точного переходу між точками у фокусі та поза фокусом, створюючи вражаючий ефект фіксованого фокусування.
 
Універсальність відео професійного рівня
На цій камері попередньо встановлено V-Log, який використовується для зйомки плоскої нейтральної кривої гами, а еквівалентний 13+ кроків динамічного діапазону забезпечує точний контроль кольорових даних у пост-продакшн, а також безперебійне редагування з відзнятим матеріалом. знято камерою VariCam.
Lumix G9 II підтримує запис і відтворення за допомогою зовнішнього SSD через USB. Крім того, у вас є можливість записувати ProRes 422 HQ і 4:2:2 10-біт All-Intra безпосередньо на SSD, який поєднує в собі портативність і високу ємність для підвищення ефективності резервного копіювання даних і пост-обробки.
Підтримує кодек ProRes 422, що забезпечує виняткову якість зображення з низьким стисненням. Це значно зменшує навантаження на ваш комп’ютер під час пост-продакшну та дозволяє нелінійне редагування без перекодування, спрощуючи робочий процес від початку до кінця.
Відеозапис LUT у реальному часі для спрощення робочого процесу та градації кольорів.
Підтримує формати .CUBE, .VLT і .TXT для V-Log View Assist у реальному часі, щоб наблизити остаточний вигляд вашого результату.
 
Система Phase Hybrid AF
G9 II є першою бездзеркальною камерою Lumix серії G із системою Phase Hybrid AF, яка пропонує 779 точок визначення фази для забезпечення швидкого й точного фокусування для виняткової точності автофокусування. Коли справа доходить до автофокусування, надійність є найважливішою річчю, і з Phase Detection AF ви можете повністю доповнювати та відстежувати об’єкт у шести різних ситуаціях, які досі були складними для зйомки звичайними системами. Незалежно від того, знімаєте ви фотографії чи відео, це означає, що G9 II наполегливо фіксує потрібний об’єкт у складних сценах із залученням кількох людей у ​​контровому або слабкому освітленні.
5-осьова стабілізація зображення зі зміщенням сенсора та подвійна стабілізація зображення 2
Допомагаючи досягти максимальної різкості під час роботи з рук
Dual I.S. 2 поєднує в собі 5-осьову технологію стабілізації зображення зі зміщенням датчика на 8 ступенів камери з 2-осьовою стабілізацією зображення на основі об’єктива, щоб компенсувати ширший діапазон типів рухів для відтворення різкіших і чіткіших зображень. Подвійний I.S. 2 вимагає використання сумісних об’єктивів Lumix із O.I.S. Працюючи з адаптованими об’єктивами, ви можете вручну вибрати, чи використовувати стабілізацію зображення зі зміщенням датчика камери чи оптичну стабілізацію об’єктива.
Розроблений для відеозаписів, оснащений технологією цифрової стабілізації зображення Boost I.S., яка допомагає створити стабільну композицію під час запису з фіксованої перспективи.
Новий Active I.S. режим, який коригує тремтіння камери під час зйомки в русі. Крім того, покращена система E.I.S коригує ще більше тремтіння камери під час бігу.
Потужні фотофункції
Оснащений декількома нещодавно розробленими попередньо запрограмованими налаштуваннями, G9 II має монохромний стиль фото Leica, який забезпечує чудові чорно-білі сцени.
Параметр Dynamic Range Boost створює HDR-композицію в режимі реального часу з одноразовою експозицією, що конкурує з якістю зображення повнокадрової камери.
Композитний режим Live View для нічних фотографів, які знімають зоряне небо та феєрверки.
Покращена попередня серійна зйомка з налаштуваннями 0,5, 1 і 1,5 секунди, що дозволяє повернутися в минуле, щоб зафіксувати ці ідеальні моменти.
Швидкість безперервної зйомки до 75 кадрів/с при використанні електронного затвора камери або до 14 кадрів/с при використанні механічного затвора
Дизайн
OLED EVF з високою роздільною здатністю 3,68 м точок забезпечує чітке 0,8-кратне збільшення разом із плавною змінною частотою оновлення 60 кадрів/с або 120 кадрів/с.
Великий 3,0-дюймовий РК-дисплей із роздільною здатністю 1,84 м — це яскравий і чіткий засіб для зйомки в режимі live view, а також для відтворення та навігації по меню. Екран має дизайн із вільним кутом, що підходить для роботи під високим, низьким та переднім кутами, а його дизайн сенсорного екрану забезпечує інтуїтивне керування налаштуваннями.
Джойстик у 8 напрямках і простий у використанні дизайн меню забезпечують швидку та ефективну роботу.
Подвійні слоти для карт пам’яті SD — обидва сумісні з UHS-II — пропонують покращену гнучкість зберігання зображень, дозволяючи призначати файли RAW і JPEG на різні карти, зберігати дублікати файлів на обидві карти або просто подвоїти простір для зберігання за допомогою запису переповнення.
Порт USB Type-C забезпечує швидку передачу файлів, а також високошвидкісну зарядку батареї камери. Крім того, порт HDMI Type-A підходить для відеозастосунків, порт 2,5 мм можна використовувати з додатковим дистанційним затвором DMW-RS2, а роз’єми для мікрофона та навушників 3,5 мм відповідають розширеним потребам запису аудіо.
Додатковий мікрофонний адаптер XLR, який забезпечує входи XLR і фізичне керування через підключення гарячого башмака.
Міцний корпус із магнієвого сплаву із захистом від пилу та бризок забезпечує роботу в суворих погодних умовах і складних умовах.
Bluetooth і Wi-Fi
Bluetooth Low Energy (5.0) забезпечує постійний зв'язок між вашим смартфоном або планшетом з мінімальним енергоспоживанням. Для більш надійної бездротової діяльності також доступна підтримка IEEE 802.11b/g/n і 802.11a/n/ac для швидшої передачі та більш плавного дистанційного керування та моніторингу. Доповнюючи бездротове підключення камери, Lumix Sync – це програма для iOS і Android, призначена для з’єднання з камерою для дистанційного керування зйомкою зі смартфона або планшета, бездротової передачі зображень і оновлення мікропрограми.

Технічні характеристики


Тип матриці

Live MOS

Тип і розмір матриці

4/3" (17,3х13 мм)

Загальна кількість пікселів

25,21 Mpix

Байонет

Panasonic MFT

Чутливість ISO

[Стандартна] Мінімум: 100-12800 Максимум: Авто / 200-25600 [V-Log] Мінімум: 500-6400 Максимум: Авто / 800-12800

Стабілізатор зображення

Вбудований у камеру стабілізатор зображення (B.I.S.) (5 осей / 8 позицій*) *На основі стандарту CIPA [напрямок по вертикалі / горизонталі: фокусна відстань f=60 мм (еквівалент камери з 35-міліметровою плівкою: f=120 мм) за використання H-ES12060]. Система подвійної стабілізації зображення (Dual I.S.) 2 (7,5 позиції**) **На основі стандарту CIPA [напрямок по вертикалі / горизонталі: фокусна відстань f=140 мм (еквівалент камери з 35-міліметровою плівкою: f=280 мм) за використання H-FSA14140].

Формат фотознімку

JPEG (DCF, Exif 2.31), RAW

Режими автофокусування

Відстеження / АФ усіх зон / Зона (вертикально/горизонтально) / Зона / 1-зона+ / 1-зона / Точкове *Автоматичне розпізнавання можна ввімкнути для перемикання між значеннями «Людина» / «Тварина» / «Автомобіль» / «Мотоцикл». Якщо не встановлено параметр «Точкове».

Тип затвора

Фокальний затвор

Швидкість затвора

Фотозйомка: Ручна (макс. 30 хвилин), 1/8000–60 Затвор з електронною передньою шторкою: Ручна (макс. 30 хвилин), 1/2000–60 Електронний затвор: Ручна (макс. 60 сек.), 1/32000–60 Відеозйомка: 1/25000–1/25 Режим творчої відеозйомки M / режим РФ: 1/25000–1/8 Автоспуск 10 с, 3 зображення / 2 с / 10 с / користувацький час

Серійна зйомка

H: 14 кадр./с (покадрове АФ / РФ), 10 кадр./с (неперервне слідкувальне АФ) (з Live View) M: 6 кадр./с (покадрове АФ / неперервне слідкувальне АФ / РФ) (з Live View) L: 2 кадр./с (покадрове АФ / неперервне слідкувальне АФ / РФ) (з Live View)

Характеристики видошукача

Прибл. 3,68 млн точок

Інформація у видошукачі

Прибл. 21 мм, коли фокус установлено на нескінченість; –1,0 м-1 / від –4,0 до +2,0 (дптр)

Кут охоплення видошукача

Прибл. 100%, прибл. 1,6- та 0,8-кратне (еквівалент камери із 35-міліметровою плівкою) за допомогою 50-міліметрового об’єктива (фокус установлено на нескінченність); -1,0 м-1, коли встановлено співвідношення сторін 4:3

Дісплей

TFT РК-монітор зі статичним сенсорним керуванням -дюймовий (7,6 см) із великими кутами огляду, співвідношення сторін 3:2

Відеозйомка

MOV: H.264/MPEG-4 AVC, H.265/HEVC, Apple ProRes MP4: H.264/MPEG-4 AVC, H.265/HEVC

Спалах

Зовнішній спалах TTL (продається окремо)

Акумулятор

DMW-BLK22 Перезаряджуваний літій-іонний акумулятор, 7,2 В постійного струму, 2200 мАг (прибл. 370 знімків)

Карта пам'яті

SD, SDHC, SDXC

Водо- / пилонепроникний корпус

Пило- і вологозахист

Матеріал корпуса

пластик

Комплектація

USB-кабель, Адаптер змінного струму, Акумулятор, Документація, Кришка" гарячого черевика", Кришка гнізда для акумуляторного руків'я, Кришка камери, Плечовий ремінь, Фотоапарат

Габарити (Ш х В х Г)

134,3 x 102,3 x 90,1 мм (без виступів)

Вага

658 г (з акумулятором, носієм запису) 575 г (лише корпус)

Основні характеристики

Виробник

Panasonic

Тип фотокамери

Бездзеркальна камера Зі знімним об'єктивом

Розмір матриці

4/3" (17,3х13 мм)

Кількість мегапікселів

25,21 Mpix

Світлосила

Залежить від об'єктива

Стабілізація зображення

Вбудований у камеру стабілізатор зображення (B.I.S.) (5 осей / 8 позицій*) *На основі стандарту CIPA [напрямок по вертикалі / горизонталі: фокусна відстань f=60 мм (еквівалент камери з 35-міліметровою плівкою: f=120 мм) за використання H-ES12060]. Система подвійної стабілізації зображення (Dual I.S.) 2 (7,5 позиції**) **На основі стандарту CIPA [напрямок по вертикалі / горизонталі: фокусна відстань f=140 мм (еквівалент камери з 35-міліметровою плівкою: f=280 мм) за використання H-FSA14140].

Поворотний дисплей

Так

Сенсорний дисплей

Так

Видошукач

Видошукач Live View OLED

Максимальна роздільна здатність відео, пікселів

NTSC (59.94Hz) [5.8K] 5760x4320 (4:3) 29.97p, 12 бітів (LPCM) 23.98p, 12 бітів (LPCM) NTSC (59.94Hz) [5.7K] 5728x3024 (17:9) 59.94p, 12 біт (LPCM) 29.97p, 12 біт (LPCM) 23.98p, 12 біт (LPCM)

Бездротові інтерфейси

  • HDMI
  • USB Type-C

Об'єктив в комплекті

Ні

Відео

Як купити

Відгуки



Ваше ім'я:Відгук:

не публікується

Ваш E-mail:
 
Схожі товари
Фото - Panasonic Фотоапарат Panasonic Lumix DC-S1R Body (DC-S1REE-K) Фотоапарат Panasonic Lumix DC-S1R Body (DC-S1REE-K)
89 999 грн
Купити
Фото - Panasonic Цифр. фотокамера Panasonic DC-GH6 Kit 12-60 mm f2.8-4 (DC-GH6LEE) Цифр. фотокамера Panasonic DC-GH6 Kit 12-60 mm f2.8-4 (DC-GH6LEE)
89 999 грн
Купити
Фото - Panasonic Фотоапарат Panasonic Lumix DMC-G80 Body (DMC-G80EE-K) Фотоапарат Panasonic Lumix DMC-G80 Body (DMC-G80EE-K)
20 999 грн
Купити
Фото - Panasonic Фотоапарат Panasonic Lumix DC-S1 + S 24-105mm f/4 Macro O.I.S (DC-S1MEE-K) Фотоапарат Panasonic Lumix DC-S1 + S 24-105mm f/4 Macro O.I.S (DC-S1MEE-K)
104 999 грн
Купити
Фото - Panasonic Фотоапарат Panasonic Lumix DC-G90 Body (DC-G90EE-K) Фотоапарат Panasonic Lumix DC-G90 Body (DC-G90EE-K)
27 999 грн
Купити
Фото - Panasonic Цифр. фотокамера Panasonic Lumix DC-G9 II kit (12-60mm) (DC-G9M2MEE) Цифр. фотокамера Panasonic Lumix DC-G9 II kit (12-60mm) (DC-G9M2MEE)
76 999 грн
Купити
Фото - Panasonic Фотоапарат Panasonic Lumix DC-GX9 Kit 12-32mm Silver (DС-GX9KEE-S) Фотоапарат Panasonic Lumix DC-GX9 Kit 12-32mm Silver (DС-GX9KEE-S)
19 999 грн
Купити
Фото - Panasonic Фотоапарат Panasonic Lumix DC-GH6 Body (DC-GH6EE) Фотоапарат Panasonic Lumix DC-GH6 Body (DC-GH6EE)
69 999 грн
Купити
Фото - Panasonic Фотоапарат Panasonic DC-G100 Kit 12-32mm Black + рукоятка штатив (DC-G100VEE-K) Фотоапарат Panasonic DC-G100 Kit 12-32mm Black + рукоятка штатив (DC-G100VEE-K)
24 999 грн
Купити
Фото - Panasonic Фотоапарат Panasonic Lumix DC-G9 Body (DC-G9EE-K) Фотоапарат Panasonic Lumix DC-G9 Body (DC-G9EE-K)
37 999 грн
Купити

LEICA
3LT PROFESSIONAL FUTURE
Lowepro Trusted Original 1967
Переключатель меню
Товарів:  0 шт
на суму: 0 грн
У Вашому кошику немає товарів
Товарів:  0 шт
на суму: 0 грн
У Вашому кошику немає товарів
Фототехніка
Об’єктиви
Студійне світло
Официальный партнер Canon
ZEISS Classic Final Sale
3LT ALL RANGE