toggle menu
Фотомагазин / Фототехніка / Системні фотокамери / Nikon / Nikon / Фотоапарат NIKON Z9 Body (VOA080AE)

Фотоапарат NIKON Z9 Body (VOA080AE)

Код товару: 47327
Ціна:206 490грн
Уточнюйте наявність
Самовивіз з магазину (Київ)
Кур'єром по Києву
На склад Нової пошти
Готівковий розрахунок
Безготівковій розрахунок
Платіжними картами Visa і MasterCard
12 місяців.
Обмін/повернення протягом 14 днів
Рекомендуємо додатково Дивитися все
Фото - Lowepro Сумка Lowepro ProTactic MG 160 AW II (LP37266-PWW) Сумка Lowepro ProTactic MG 160 AW II (LP37266-PWW)
7 400 грн
Купити
Фото - 3 LEGGED THING Штатив 3 Legged Thing Albert 2.0 Grey Карбоновий (ALBERTKITGREY2) Штатив 3 Legged Thing Albert 2.0 Grey Карбоновий (ALBERTKITGREY2)
19 000 грн
Купити
Фото - Lowepro Рюкзак Lowepro ProTactic BP 450 AW II (LP37177-GRL) Рюкзак Lowepro ProTactic BP 450 AW II (LP37177-GRL)
10 400 грн
14 600 грн
Купити
Фото - 3 LEGGED THING Штатив 3 Legged Thing Punks Travis 2.0 Black Copper Алюмінієвий (TRAVISBLACK2.0) Штатив 3 Legged Thing Punks Travis 2.0 Black Copper Алюмінієвий (TRAVISBLACK2.0)
7 400 грн
Купити
Фото - Lowepro Рюкзак Lowepro Fastpack BP 250 AW III Grey (LP37332-PWW) Рюкзак Lowepro Fastpack BP 250 AW III Grey (LP37332-PWW)
6 800 грн
Купити
Фото - Lowepro Сумка Lowepro Streetline SH 180 Charcoal Grey (LP36944-PWW) Сумка Lowepro Streetline SH 180 Charcoal Grey (LP36944-PWW)
7 600 грн
Купити

Приголомшлива швидкість. Неперевершена точність. Феноменальна деталізація.

Флагманська бездзеркальна фотокамера NIKON Z 9 допоможе вам завжди створювати бездоганні зображення – як фотографії, так і відео. Знімаєте новини, спортивні змагання, покази моди, репортажі, урочисті заходи? Візьміть найдосконалішу фотокамеру з усіх, які ми коли-небудь створювали. І вирушайте до небачених досі обріїв.

Зробіть квантовий стрибок уперед

Приголомшлива швидкість. Неперевершена точність. Феноменальна деталізація. Флагманська бездзеркальна фотокамера NIKON Z 9 допоможе вам завжди створювати бездоганні зображення – як фотографіїї, так і відео. Знімаєте новини, спортивні змагання, покази моди, репортажі, урочисті заходи? Візьміть найдосконалішу фотокамеру з усіх, які ми коли-небудь створювали. І вирушайте до небачених досі обріїв.
 

Жодних промахів. Жодних обмежень. Жодних кордонів.

Фотокамера NIKON Z9 – це сама досконалість. Новий багатошаровий повнокадровий датчик КМОН на 45,7 МП та надшвидкий процесор EXPEED 7 забезпечують приголомшливу якість зображення. Найсучасніша система АФ від Nikon визначає новий рівень точності й надійності. Зйомки з ранку до вечора. Багатогодинні відео у форматі 8K. Найекстремальніші умови зйомки. Найшвидший рух. Фотокамера Z 9 відповідає найсуворішим професійним вимогам і навіть перевершує найсміливіші очікування.
 

Найкраща в своєму класі неймовірна система автофокусування

Розрахунки в режимі неперервного АФ виконуються з нечуваною швидкістю. Одночасне розпізнавання об’єктів на основі передових алгоритмів штучного інтелекту. Перегляд зображення в електронному видошукачі в режимі реального часу, без жодних затримок. Нехай не існує алгоритму вдачі – натомість є ціла система забезпечення точності.
 
 

Алгоритми штучного інтелекту на основі глибокого навчання

Люди, тварини, птахи, автомобілі. Жодна інша система АФ не здатна розпізнати стільки об’єктів у сюжеті одночасно. Фотокамера Z 9 може фокусувати фокус на очах об’єкта в кадрі незалежно від його розміру й розпізнавати обличчя, навіть перевернуті!
 
 

Удосконалений режим автоматичного вибору зони АФ

Феноменальна 493-точкова система автофокусування містить 405 точок автофокусування, що підтримують автоматичний вибір зони АФ – це вп’ятеро більше, ніж у моделі Z 7II. За характеристиками відстеження об’єкта в кадрі ця фотокамера перевершує навіть визнану модель D6. 10 режимів зони АФ дають змогу оптимізувати налаштування АФ для будь-якого завдання.
 

Удосконалене 3D-стеження

Футбольне поле. Небо. Гоночна траса. Фотокамера Z9 стежить за об’єктами з непохитною точністю. Наша найсучасніша система 3D-стеження розпізнає об’єкт зйомки й миттєво реагує на зміни його положення, орієнтації або швидкості.
 

Стрімкий кидок

Завдяки блискавичній швидкості до 120 кадр./с з постійним AФ/AE фотокамера NIKON Z 9 просто не має собі рівних. Також можна знімати зі швидкістю 20 кадр./с і робити понад 1000 знімків із повною роздільною здатністю за одну серію високошвидкісної зйомки. Вибір об’єктивів просто величезний: зйомку зі швидкістю до 120 кадр./с підтримують понад 100 світлосильних об’єктивів від Nikon.
 
 
  • Більше жодних ефектів рядкового затвора
  • Короткі витримки
  • Невтомний буфер
Завдяки датчику з найвищою в світі швидкістю сканування й надкоротким витримкам, спотворення внаслідок ефекту рядкового затвора практично усунено. Зображення не виглядатимуть спотвореними. Прямі лінії будуть завжди прямими.

 

Електронний видошукач без затемнення для перегляду в режимі реального часу

Такого зображення у видошукачі ви ще не бачили. Фотокамера NIKON Z9 має найяскравіший у світі дисплей електронного видошукача (3000 ніт), що працює без жодних затримок. Він забезпечує реалістичне неперервне відображення в режимі реального часу. Ви відразу помітите, якщо об’єкт зйомки зміститься або стануться навіть найменші зміни в композиції кадру.
 

Монітор вертикального нахилу за чотирма осями

Використовуйте гнучкі можливості компонування кадру відповідно до умов зйомки. Великий чутливий монітор можна нахилити на 90 градусів як у горизонтальному, так і у вертикальному положенні зйомки. Ви можете діяти відповідно до ситуації та з легкістю знімати з дуже низьких чи високих ракурсів.
 
 

Зручний інформаційний екран

Під час повороту фотокамери у вертикальне положення інформаційний екран теж автоматично повертається. Чіткий інтерфейс дає змогу швидко перевіряти параметри як у пейзажній, так і в портретній орієнтації, а кнопки меню «i» та ISO завжди під рукою навіть під час зйомки у вертикальному положенні.
 
 

Розширені можливості миттєвого настроювання

Коли ви знімаєте фотокамерою Z9, між вами й зображенням не залишається нічого зайвого. Ви можете вибрати, що відображати на інформаційному екрані: лише зображення чи також і поточні параметри. Прокручувати знімки на моніторі із сенсорним екраном можна швидко і легко.
 
 

Знімайте, не думаючи про фотокамеру

Як і всі справді виняткові інструменти, фотокамера Z 9 під час роботи стає непомітною. Миттєва готовність. Збалансована вага. Міцна конструкція. Ця фотокамера надійна, як і має бути справжній флагман Nikon, а ще зручна та гнучка у використанні. Її так зручно тримати в руках, що ви зможете повністю зосередитися на об’єкті зйомки, не відволікаючись на технічні питання.
 
 

Ергономічна

Фотокамера NIKON Z 9 на 20% компактніша, ніж D6, але так само чудово працює під час тривалих зйомок. Ручка із заглибленням забезпечує надійне утримання фотокамери під час зйомки в горизонтальному й вертикальному положенні. Продумане розташування кнопок дає змогу натискати їх обома руками під час перегляду зображень.
 
 

Зручна

Це професійний інструмент до найменшої деталі. Розташування основних елементів керування добре знайоме користувачам флагманських дзеркальних фотокамер Nikon, тож можна впевнено працювати з першого ж дня. Нова кнопка режиму АФ дає змогу перемикатися між режимом АФ і режимом зони АФ під час зйомки з використанням видошукача.
 

 

Міцна

Удари. Падіння. Несподіванки. Каркас фотокамери NIKON Z9 виготовлено з магнієвого сплаву, що робить його водночас міцним і легким. Тривалі зйомки? Фотокамера має відмінні характеристики щодо екранування електромагнітного випромінювання й теплового випромінювання.
 

Надійна

Під дощем. На яскравому сонці. Навіть в умовах пилової бурі. Фотокамера Z 9 не боїться екстремальних температури і рівнів вологості. Завдяки надійній герметизації ця фотокамера, об’єктиви й адаптери байонета серії Z можуть працювати в найскладніших умовах.
 
 

Захист датчика

Нова шторка для захисту датчика запобігає потраплянню пилу й відбитків пальців на датчик під час заміни об’єктивів. Міняйте об’єктиви, скільки потрібно, не хвилюючись про те, що зачепите датчик – у буквальному сенсі.
 
 

Подвійне покриття датчика

Покриття з провідного матеріалу створює магнітне поле, яке відштовхує частинки пилу від датчика. А фторований покрив полегшує видалення бруду.
 

Кнопки з підсвічуванням

Вирушаєте на нічну зйомку? РК-дисплеї верхньої та задньої панелей керування та кнопки підсвічуються одним торканням перемикача живлення. Завдяки чому можна легко змінювати параметри фотокамери в темряві.

 

Якість зображення нового рівня

Дивовижна деталізація. Бездоганна точність. Якість знімків, які створює фотокамера, може принести вам перемогу чи поразку. Якщо ви з фотокамерою Z9 – це буде перемога. Дивовижна максимальна глибина кольору. Неймовірний динамічний діапазон фотографій і відео. Виняткова чіткість зображень. Безпрецедентні розміри файлів.
 
 

Відмінні результати за будь-якого освітлення

Власний діапазон чутливості від 64 до 25 600 одиниць ISO (з можливістю розширення до еквівалента 32–102 400) у поєднанні з удосконаленим алгоритмом зменшення шуму та функцією зменшення мерехтіння безпосередньо у фотокамері. Усе це гарантує виняткові результати навіть у найскладніших умовах освітлення.
 

Інтелектуальна функція автоматичного балансу білого

Від різноманітних тонів шкіри до барв заходу сонця. Нові алгоритми штучного інтелекту забезпечують виняткову точність автоматичного балансу білого під час зйомки портретів або роботи в умовах природного освітлення. Спеціально розроблені алгоритми гарантують належну експозицію облич під час зйомки із заповнюючим спалахом iTTL.
 

 

Оновлений формат RAW

Зробіть ставку на якість зображення, не жертвуючи швидкістю передавання. Фотокамера NIKON Z 9 підтримує новий високоефективний формат файлів RAW. Файли мають той самий рівень деталізації, що і нестиснені RAW, а розмір їх на третину менший порівняно зі стандартним форматом.
 

Швидший і простіший робочий процес

Фотокамера NIKON Z9 пристосовується до будь-якого робочого процесу. Подвійні гнізда для карт пам’яті підтримують карти CFExpress типу В, забезпечуючи приблизно вдвічі вищу швидкість записування порівняно з фотокамерами, що використовують карти типу А. Це ідеальний варіант для швидкісної зйомки або записування відео у форматі 8K. Вбудована система GPS додає часові позначки у форматі UTC до даних зображення, а розширені параметри мережі прискорюють роботу з великими файлами. Швидкість передавання даних є найвищою серед фотокамер.
 

Знімати у віддаленому режимі стало легко

Легко синхронізуйте спуск затворів і потоки даних головної фотокамери Z9 і групи віддалених фотокамер. Також можна синхронізувати час на годинниках, щоб швидко переглядати важливі моменти перед публікацією та ідеально синхронізувати звук і відео на цільовому сервері.
 
 

Синхронізація робочого процесу з сервером FTP

Передавайте матеріали безпосередньо з місця зйомки. Функція Wi-Fi фотокамери Z 9 дає змогу передавати зображення безпосередньо на сервер FTP без окремого безпроводового передавача. Якщо використовувати комп’ютери заборонено, ви можете підключити фотокамеру Z 9 до смартфона, що підтримує зв’язок 5G, через USB.
 

Рекордна швидкість мережі

Підключіть мережевий кабель до фотокамери NIKON Z 9 і передавайте зображення безпосередньо на комп’ютер або сервер FTP із безпрецедентною швидкістю. Проводова локальна мережа фотокамери підтримує стандарт 1000BASE-T, а всі параметри підключення можна настроювати з однієї вкладки меню.
 
 

Надійна підтримка професіоналів NPS

Великі спортивні заходи. Цікаві події. Масштабні рекламні зйомки. На місці або в сервісному центрі – фахівці Nikon Professional Services завжди готові надати вам технічну консультацію, виконати ремонт і навіть надати обладнання в оренду.
 

Високоякісне відео у форматі 8K

Фантастичні можливості створення й обробки зображення дають змогу записувати неймовірне повнокадрове відео у форматі 8K та створювати відео з прискореним плином часу безпосередньо на фотокамері NIKON Z9. Ви можете записувати кілька годин відео у форматі 8K з частотою кадрів 30p або оновити мікропрограму та знімати неймовірно плавні відео 8K у форматі RAW з частотою кадрів 60p. Під час зйомки можна використовувати постійне АФ/АЕ, а також АФ із виявленням очей. Зображення виходять дуже чіткі, а новий формат N-RAW від Nikon характеризується меншим розміром файлів порівняно зі стандартним.
 
 

Гнучкість кінематографічної якості 8K

Формат N-RAW від Nikon дає змогу використовувати всю ширину датчика фотокамери Z 9 для записування відео з надвисокою роздільною здатністю 8K.
 

Відео 4K з частотою кадрів до 120p

За допомогою фотокамери Z9 також можна записувати ефектні відео 4K UHD з використанням усієї ширини датчика. Чіткість зберігається по всьому кадру, а менший розмір файлів зручніший для надсилання клієнтам. Можна вибрати з кількох значень частоти кадрів, зокрема 120p для створення плавних уповільнених відео.
 
 

24-бітний звук

Підтримка 24-бітного звуку в лінійному PCM дає змогу використовувати фотокамеру NIKON Z 9 для записування відео з якісним динамічним звуком. Також можна вимкнути живлення роз’єму мікрофона, щоб зменшити небажаний шум від компонентів, які не використовуються.
 

Гнучкий вибір кодеків

Можна записувати відео з 8- або 10-бітною глибиною кольору прямо на фотокамеру з використанням H.265 (HEVC) або 10-бітного Apple ProRes 422 HQ. Оновивши мікропрограму, можна розширити діапазон до 12 біт. Також тоді підтримуватиметься ProRes RAW HQ і новий формат файлів N-RAW від Nikon.
 

Ідеальна експозиція

На екрані фотокамери з функцією відображення яскравих ділянок показано не лише штриховку. Тепер також передбачено індикацію середніх тонів, що стає в пригоді під час перевірки експозиції тонів шкіри.
 
 

Ідеальний фокус

Перевірте, чи вийшов кадр вдалим. Коли відтворення відео призупинено, зображення на дисплеї NIKON Z9 можна збільшити, щоб мати змогу перевірити, чи воно у фокусі.
 

Низька затримка під час підключення HDMI

Відтворюйте рух у найменших деталях. Затримку під час підключення HDMI зменшено, завдяки чому зображення на моніторі відображається практично в реальному часі.
 

Фотографії з роздільною здатністю 8K

Якщо вам потрібні не лише відео у форматі 8K, а й фотографії, ви можете зберегти потрібні кадри з відео як окремі файли у форматі JPEG.

Технічні характеристики


Тип і розмір матриці

КМОП-матрица формата FX размером 35,9 x 23,9 мм

Загальна кількість пікселів

52,37 млн

Кількість ефективних пікселів

45,7 млн

Чутливість ISO

От 64 до 25 600 единиц ISO с шагом 1/3 и 1 EV. Также можно установить значение прибл. на 0,3, 0,7 или 1 EV (эквивалентно 32 единицам ISO) ниже 64 единиц ISO или на прибл. 0,3, 0,7, 1 или 2 EV (эквивалентно 102 400 единиц ISO) выше 25 600 единиц ISO; доступно автоматическое управление чувствительностью ISO (рекомендуемый индекс экспозиции)

Фокусування

Гибридная АФ с определением фазы/АФ с функцией определения контраста и вспомогательной подсветкой АФ

Робочий діапазон автофокусування

От –6,5 до +19 EV (от –8,5 до +19 EV в режиме увеличения яркости)

Режими автофокусування

Точечная (доступна только в режиме фотосъемки), одноточечная, динамическая (S, М, L, доступны только в режиме фотосъемки); широкая область АФ (S и L); автоматический выбор зоны АФ, 3D-слежение (доступно только в режиме фотосъемки), ведение объекта АФ (доступно только в режиме видеосъемки)

Вибір точки автофокусування

493

Фіксація автофокусування

Фокусировка блокируется нажатием спусковой кнопки затвора наполовину (покадровая следящая АФ/AF-S) или нажатием на центр вспомогательного селектора

Управління експозицією

Замер экспозиции TTL с помощью матрицы фотокамеры

Режими експозиції

Программный автоматический режим с возможностью гибкой программы (Р), автоматический режим с приоритетом выдержки (S), автоматический режим с приоритетом диафрагмы (А), ручной режим (М)

Режими виміру експозиції

Матричный замер; центровзвешенный замер: 75 % вклада вносит круг диаметром 12 или 8 мм в центре кадра; может использоваться взвешенное усреднение по всей области кадра, точечный замер: замер в круге диаметром прибл. 4 мм, центрированном по выбранной точке фокусировки, замер по ярким участкам

Діапазон замірювання

от -3 до +17 EV

Експокорекція

От –5 до +5 EV (выбор шага 1/3 или 1/2 EV)

Витримка

От 1/32 000 до 30 секунд (выбор шага 1/3, 1/2 или 1 EV, возможность увеличения до 900 с в режиме M); выдержка от руки, длительная выдержка

Тип затвора

Электронный затвор со звуком срабатывания и защитной шторкой матрицы

Характеристики видошукача

Электронный видоискатель ОСИД (OLED) диагональю 1,27 см, разрешением прибл. 3690 тыс. точек (Quad VGA), с регулировкой цветового баланса, автоматической и ручной (16 уровней) регулировкой яркости.

Збільшення

Увеличение Прибл. 0,8-кратное (для объектива 50 мм, сфокусированного на бесконечность; с коррекцией -1,0 м-¹)

Баланс білого

«Авто» (3 типа), «Автоматический для естественного освещения», «Прямой солнечный свет», «Облачно», «Тень», «Лампы накаливания», «Лампы дневного света» (3 типа), «Вспышка», выбор цветовой температуры (2500–10 000 К), «Ручная настройка» (возможность хранения до 6 значений); для всех значений доступна тонкая настройка

Брекетинг балансу білого

«Экспозиция» и/или «Вспышка», «Баланс белого», «Активный D-Lighting» (ADL)

Корекція діоптрій

От –4 до +3 м-¹

Спалах

TTL: управление вспышкой i-TTL; сбалансированная заполняющая вспышка i-TTL используется при матричном, центровзвешенном замере экспозиции и замере экспозиции по ярким участкам, а стандартная заполняющая вспышка i-TTL — при точечном замере

РК дисплей

Отклоняемый по вертикали и горизонтали сенсорный ЖК-монитор TFT диагональю 8 см с разрешением прибл. 2100 тыс. точек, углом обзора 170°, практически стопроцентным покрытием кадра, ручной регулировкой цветового баланса и ручной (11 уровней) регулировкой яркости.

Акумулятор

Одна литий-ионная аккумуляторная батарея EN-EL18d. Также могут использоваться батареи EN-EL18c, EN-EL18b, EN-EL18a и EN-EL18. Обратите внимание, что на одной зарядке может быть сделано меньше снимков, чем с EN-EL18d. Сетевое зарядное устройство EH-7P можно использовать только для зарядки литий-ионных аккумуляторных батарей EN-EL18d, EN-EL18c и EN-EL18b.

Джерело живлення змінного струму

Сетевое зарядное устройство EH-7P/EH-6d; необходим разъем питания EP-6a (приобретается дополнительно)

Карта пам'яті

CFexpress XQD
Двойные гнезда для карт памяти 2 карты памяти CFexpress или XQD. Карта в гнезде 2 может использоваться при переполнении, а также для резервного копирования, раздельного хранения изображений в форматах NEF (RAW) и JPEG или для хранения копий изображений JPEG отличного размера или качества. Поддерживается копирование снимков с одной карты на другую.

Операційне середовище

От –10 до +40 °C
Не более 85 % (без конденсации)

Комплектація

Защитная крышка BF-N1, литий-ионная аккумуляторная батарея EN-EL18d с защитной крышкой, зарядное устройство MH-33, сетевое зарядное устройство EH-7P (поставляется с прикрепленным сетевым переходником в странах и регионах, где это необходимо; форма зависит от страны продажи), зажим HDMI/USB-кабеля, ремень AN-DC24, USB-кабель UC-E24, крышка башмака для принадлежностей BS-1 (поставляется прикрепленным к фотокамере)

Габарити (Ш х В х Г)

Прибл. 149 x 149,5 x 90,5 мм

Вага

Прибл. 1340 г с батареей и картой памяти, но без защитной крышки и крышки башмака для принадлежностей; прибл. 1160 г (только корпус фотокамеры)

Основні характеристики

Виробник

Nikon

Тип фотокамери

Системний фотоапарат

Розмір матриці

35,9 x 24 мм

Кількість мегапікселів

52 Мп

Стабілізація зображення

Стабілізація зсувом матриці

Поворотний дисплей

Так

Сенсорний дисплей

Так

Видошукач

Електронний

Максимальна роздільна здатність відео, пікселів

8K (7680x4320)

Бездротові інтерфейси

  • 3.5 mini-jack
  • HDMI
  • USB Type-C
  • WI-Fi
  • Bluetooth

Об'єктив в комплекті

Ні

Відео


Як купити

Відгуки



Ваше ім'я:Відгук:

не публікується

Ваш E-mail:
 
Сумки и рюкзаки (4) Дивитися все
Фото - Lowepro Сумка Lowepro ProTactic MG 160 AW II (LP37266-PWW) Сумка Lowepro ProTactic MG 160 AW II (LP37266-PWW)
7 400 грн
Купити
Фото - Lowepro Рюкзак Lowepro ProTactic BP 450 AW II (LP37177-GRL) Рюкзак Lowepro ProTactic BP 450 AW II (LP37177-GRL)
10 400 грн
14 600 грн
Купити
Фото - Lowepro Рюкзак Lowepro Fastpack BP 250 AW III Grey (LP37332-PWW) Рюкзак Lowepro Fastpack BP 250 AW III Grey (LP37332-PWW)
6 800 грн
Купити
Фото - Lowepro Сумка Lowepro Streetline SH 180 Charcoal Grey (LP36944-PWW) Сумка Lowepro Streetline SH 180 Charcoal Grey (LP36944-PWW)
7 600 грн
Купити
Штативы (2) Дивитися все
Фото - 3 LEGGED THING Штатив 3 Legged Thing Albert 2.0 Grey Карбоновий (ALBERTKITGREY2) Штатив 3 Legged Thing Albert 2.0 Grey Карбоновий (ALBERTKITGREY2)
19 000 грн
Купити
Фото - 3 LEGGED THING Штатив 3 Legged Thing Punks Travis 2.0 Black Copper Алюмінієвий (TRAVISBLACK2.0) Штатив 3 Legged Thing Punks Travis 2.0 Black Copper Алюмінієвий (TRAVISBLACK2.0)
7 400 грн
Купити
Схожі товари
Фото - Nikon Фотоапарат Nikon Z6 + 24-70mm f/4 kit (VOA020K001) Фотоапарат Nikon Z6 + 24-70mm f/4 kit (VOA020K001)
89 599 грн
Купити
Фото - Nikon Фотоапарат Nikon Z7 Body (VOA010AE) Фотоапарат Nikon Z7 Body (VOA010AE)
64 900 грн
Купити
Фото - Nikon Фотоапарат Nikon Z50 body (VOA050AE) Фотоапарат Nikon Z50 body (VOA050AE)
28 990 грн
Купити
Фото - Nikon Фотоапарат Nikon Z6 + 24-70mm f/4 + FTZ Adaptor kit Фотоапарат Nikon Z6 + 24-70mm f/4 + FTZ Adaptor kit
99 990 грн
Купити
Фото - Nikon Фотоапарат Nikon Z6 II + 24-70 f4 + FTZ Adapter Kit (VOA060K003) Фотоапарат Nikon Z6 II + 24-70 f4 + FTZ Adapter Kit (VOA060K003)
129 999 грн
Купити
Фото - Nikon Фотоапарат Nikon Z7 + 24-70mm f/4 + FTZ Mount Adapter + 64GB XQD (Официальная гарантия) Фотоапарат Nikon Z7 + 24-70mm f/4 + FTZ Mount Adapter + 64GB XQD (Официальная гарантия)
127 990 грн
Купити
Фото - Nikon Фотоапарат Nikon Z6 Body Фотоапарат Nikon Z6 Body
58 120 грн
Купити
Фото - Nikon Фотоапарат Nikon Z7 + 24-70mm f/4 kit + XQD G Series 64GB (VOA010K006) Фотоапарат Nikon Z7 + 24-70mm f/4 kit + XQD G Series 64GB (VOA010K006)
87 399 грн
Купити
Фото - Nikon Фотокамера Nikon Z5 + FTZ adapter Фотокамера Nikon Z5 + FTZ adapter
73 499 грн
Купити
Фото - Nikon Фотоапарат Nikon Z6 + 24-70mm f/4 + FTZ Adaptor kit + 64GB XQD Фотоапарат Nikon Z6 + 24-70mm f/4 + FTZ Adaptor kit + 64GB XQD
99 799 грн
Купити

LEICA
3LT PROFESSIONAL FUTURE
Lowepro Trusted Original 1967
Переключатель меню
Товарів:  0 шт
на суму: 0 грн
У Вашому кошику немає товарів
Товарів:  0 шт
на суму: 0 грн
У Вашому кошику немає товарів
Фототехніка
Об’єктиви
Студійне світло
Официальный партнер Canon
ZEISS Classic Final Sale
3LT ALL RANGE