toggle menu
Фотомагазин / Фототехніка / Компактні фотокамери / Canon / Canon / Цифр. фотокамера Canon Powershot V10 Kit Silver (5946C015)

Цифр. фотокамера Canon Powershot V10 Kit Silver (5946C015)

Код товару: 49317
Самовивіз з магазину (Київ)
Кур'єром по Києву
На склад Нової пошти
Готівковий розрахунок
Безготівковій розрахунок
Платіжними картами Visa і MasterCard
Гарантія від виробника
Обмін/повернення протягом 14 днів
Компанія Canon представила відеокамеру PowerShot V10.
Вона отримала висувний дисплей і орієнтована запис відеоблогів — містить мінімум налаштувань, оснащена підставкою і підтримує ручне виставлення параметрів зйомки. У компанії розповіли, чим ще може бути цікавою ця новинка.
Корпус Canon PowerShot V10 нагадує великий смартфон, за винятком того, що для зйомки горизонтального відео пристрій не потрібно повертати. Новинка також оснащена підставкою: користувач може встановити камеру на стіл та знімати селфі-відео, контролюючи процес за допомогою дводюймового сенсорного РК-дисплея.
Камера оснащена 20,9-мегапіксельним сенсором із фіксованим об'єктивом (f/2,8, ЕФР 19 мм, кут огляду 97,5°). Вона здатна записувати 4K-відео зі швидкістю 30 fps (8 біт, Rec.709). Діапазон ISO в цьому режимі зйомки становить від 125 до 6400 одиниць, при роздільній здатності 1080p - до 12 800. Ці параметри вручну не можна вибрати навіть у режимі фотографування. Вбудованого акумулятора вистачить на 55 хвилин запису в 4K.
Вбудована пам'ять не призначена для зберігання відзнятого матеріалу - для цього потрібно картка microSD. Передати файли на інший пристрій можна за допомогою USB 2.0 Type-C, Bluetooth 4.2 або Wi-Fi. Також виробник зазначає наявність функції електронної стабілізації, роз'єму для мікрофона та порту microHDMI.

 

Представляємо Canon PowerShot V10 — зручну у використанні камеру 4K для влогінгу
Найкраща камера для влогінгу для початківців. Дізнайтеся, як проста у використанні й легка камера 4K від Canon для влогінгу допоможе вам почати вести власний відеоблог і проводити прямі трансляції.
 
Якщо ви бажаєте поділитися своєю пристрастю зі світом, вам потрібно просте рішення для влогінгу. Якщо досі ви використовували смартфон, щоб розповідати свої історії світу, тоді представляємо вам PowerShot V10 — легку універсальну камеру для влогінгу, яка пришвидшить і спростить знімальний процес.
PowerShot V10 було розроблено саме для тих, хто хоче знімати на спеціальну камеру для влогінгу, яку зручно налаштовувати та яка проста й швидка у використанні, незалежно від того, розповідає людина про свою подорож до іншого міста чи знімає відео про власне хобі.
 
Компактна камера PowerShot V10 дуже проста у використанні — навіть якщо ви абсолютний новачок у зйомці відеоблогів, ви можете встановити її на вбудовану регульовану підставку, нахилити відкидний екран так, щоб бачити себе, потім встановити режим Auto (Авто) і просто натиснути кнопку Record (Запис), коли будете готові.
 
Дизайн та функції PowerShot V10
Камера PowerShot V10 важить лише 211 г, що майже вдвічі менше за компактну PowerShot G7 X Mark III, і є найменшою камерою Canon для влогінгу, а її мініатюрні розміри дозволяють брати її із собою куди завгодно для спонтанної зйомки на ходу.
Незважаючи на невеликі розміри, PowerShot V10 оснащена двома вбудованими мікрофонами великого діаметру, які можуть записувати звук кращої якості, якщо порівнювати зі смартфоном. Це пов’язано з тим, що мікрофони в смартфонах призначені для телефонних дзвінків, коли пристрій знаходиться біля обличчя. Мікрофони в камері PowerShot V10 призначені для захоплення стереозвуку на типовій для зйомки відеоблогу відстані, вони налаштовуються на ваш голос і одночасно передають атмосферу навколишнього оточення — будь то ринок чи вечірка. Якщо ви записуєте відео у вітряну погоду, установіть захисний чохол від вітру, щоб зменшити небажаний шум.
Якщо ви прагнете ще більше контролювати звук, PowerShot V10 також має збоку 3,5-міліметровий вхід для підключення зовнішнього мікрофона. Додаткове кріплення, яке можна придбати окремо, забезпечує максимальну гнучкість у виборі місця кріплення зовнішнього мікрофона на камері.
Також унікальною особливістю PowerShot V10 є вбудована підставка, яка дозволяє встановити камеру для зйомки під різними кутами нахилу в діапазоні від –30° до –10° для зйомки під великим кутом та від 10° до 30° для зйомки під малим кутом. Підставка складається для більш компактного зберігання та зручного використання. Для ще більшої універсальності PowerShot V10 оснащена стандартним кріпленням для штатива, тому у вас є можливість встановити її на будь-який штатив, зокрема компактний штатив-рукоятку Canon HG-100TBR.
 
Вбудовану підставку камери PowerShot V10 можна відрегулювати для зйомки під великим чи малим кутом, а відкидний екран можна встановити під зручним кутом.
Одним із ключових моментів успішного влогінгу є точне налаштування композиції. PowerShot V10 полегшує це завдання завдяки відкидному РК-екрану — відкиньте його вгору, щоб побачити себе в кадрі, або встановіть його під різними кутами, щоб бачити все, на що ви направляєте камеру. Камера передбачає сенсорне керування всіма стандартними функціями запису в простому інтерфейсі. Якщо ви знімаєте для соціальної платформи, яка потребує певного співвідношення сторін, ви можете вивести на екран маркери сторін, щоб переконатися, що ключові елементи будуть у кадрі під час подальшого кадрування.
Об’єктив 6,6 мм (еквівалент фокусної відстані для плівки 35 мм: 19 мм) забезпечує широкий кут огляду, що дозволяє легко побудувати кадр і захопити безліч об’єктів навколо. Великий 1,0-дюймовий сенсор вловлює більше світла навіть в умовах слабкого освітлення, тому ви зможете знімати відео з природною атмосферою протягом усього дня.
Камера PowerShot V10 досить компактна й легка, щоб її можна було носити в кишені та тримати напоготові до зйомки.
Вона призначена, що ви могли швидко й без зусиль знімати відеоблоги та проводити прямі трансляції. Крім того, вона дозволяє робити знімки з роздільною здатністю 15,2 МП, які чудово підійдуть для створення обкладинки або мініатюр для вашого відеоблогу.
Двоє людей знімають себе на камеру Canon PowerShot V10, один із них тримає камеру на відстані витягнутої руки, щоб знятися на фоні прикрашеної вогниками ялинки.


PowerShot V10 чудово працює в умовах слабкого освітлення, а широкий кут огляду об’єктива дозволить зафіксувати будь-яку подію в кращій якості, на відміну від фронтальної камери більшості смартфонів.
Режими відеозйомки та творчі можливості PowerShot V10
PowerShot V10 може записувати відео у форматі 4K UHD зі швидкістю 25/30 кадр/с та Full HD зі швидкістю до 50/60 кадр/с. Вона також оснащена автофокусом із відстеженням обличчя — ця функція автоматично визначає людей у будь-якій області зображення. Або ж можна натиснути на об’єкти на екрані й камера відстежуватиме їх.
Є кілька режимів записування. Режим автоматичної відеозйомки та відеозйомки з ефектом гладкої шкіри дозволяють записувати відео одним дотиком, коли ви хочете поділитися своєю історією та дозволити камері зробити решту за вас. Удосконалені вбудовані функції, як-от автоматичний оптимізатор освітлення, автоматичний нейтральний фільтр та автоматичний баланс білого, гарантують чудові результати зйомки. Якщо ви хочете взяти творчий процес під контроль, режим відеозйомки з ручною експозицією дозволить вам керувати більшістю налаштувань.

Ви можете активувати функцію цифрової стабілізації відеозображення для стабілізації зображення під час зйомки з рук або в русі,
а також функцію автоматичного вирівнювання зображення для збереження лінії горизонту сцени під час запису.
Якщо ви хочете створити певний образ і атмосферу, у вашому розпорядженні є 14 попередньо налаштованих колірних фільтрів (усі вони доступні в режимах відеозйомки з автоматичною та ручною експозицією), які можна застосувати одним дотиком перед записом відео. Серед них RetroGreen та Sepiatone, які надають місту або пейзажу ефекту ретро, TastyWarm для апетитних роликів із гарячими стравами та багато інших. Крім того, ще є налаштування колірних тонів, які можна регулювати за допомогою повзунків і використовувати для подальшої персоналізації — камера збереже всі ваші налаштування параметрів кольору, щоб наступного разу, коли ви візьмете її до рук, ви могли одразу знімати з власними налаштуваннями.
Встановіть безкоштовну програму Canon Camera Connect на свій смартфон, і ви зможете передавати та завантажувати відео й навіть керувати PowerShot V10 дистанційно.

Жінка, що грає на гітарі, дивиться в камеру Canon PowerShot V10 із зовнішнім мікрофоном та штативом-рукояткою Canon HG-100TBR на низькому столику навпроти неї.
У міру зростання ваших амбіцій та досвіду PowerShot V10 зростає разом із вами. Вона оснащена роз’ємом 3,5 мм для підключення зовнішнього мікрофона, наприклад стереомікрофона Canon DM-E100, стандартним кріпленням для штатива, щоб ви могли використовувати свій улюблений штатив, зокрема компактний штатив-рукоятку Canon HG-100TBR (за потреби встановивши камеру у вертикальній орієнтації), і навіть виходом HDMI для прямого виведення зображення.
Щоб не заповнювати пам’ять телефону великою кількістю важких відеофайлів, ви можете автоматично завантажувати відео до хмарного сервісу image.canon, а звідти пересилати їх на Google Диск™, YouTube та Frame.io, а також інші вебсервіси. Відео та знімки, збережені у Frame.io, можна легко імпортувати до програм для відеомонтажу, як-от Adobe Premiere Pro та Final Cut Pro, де ви зможете відредагувати відзнятий матеріал.

З PowerShot V10 вести прямі трансляції стало простіше, ніж будь-коли, — це можна зробити кількома натисканнями на РК-дисплей. Після вибору місця трансляції в програмі Camera Connect (і за умови, що ваш обліковий запис у соціальній мережі дозволяє проведення трансляцій) просто виберіть YouTube Live або Facebook Live або додайте посилання RTMP2 і розпочніть трансляцію.
3 PowerShot V10 також можна використовувати як вебкамеру. Камера PowerShot V10 оснащена стандартними драйверами UVC і UAC, тому вам не потрібне додаткове програмне забезпечення — просто підключіть камеру через USB (за допомогою кабелю з комплекту постачання) до комп’ютера з Windows та macOS і насолоджуйтесь відео у форматі Full HD зі швидкістю 30 кадр/с в популярних програмах для відеодзвінків. Під час трансляцій або використання камери як вебкамери також можна використовувати цифровий зум — просто налаштуйте камеру як вам потрібно, і можна починати. Також можна обрати інші попередні налаштування камери, як-от режим відеозйомки з ефектом гладкої шкіри й режим автоматичної відеозйомки, автофокусування з відстеженням обличчя або автофокусування за визначеним кадром, колірний фільтр і багато іншого.

PowerShot V10 — просте рішення для влогінгу
Чим би ви не захоплювалися, PowerShot V10 допоможе вам привернути увагу підписників без складних налаштувань чи потреби носити із собою повну сумку аксесуарів. Вбудована підставка дозволяє легко встановити камеру й використовувати її практично в будь-якому місці, будь то зйомка відеоблога про кулінарію або ігри. Простота керування, компактний дизайн та автоматичні режими дозволять вам почати вести власний відеоблог без будь-яких спеціальних знань і навичок, а коли ви будете готові перейти на новий рівень, у вашому розпорядженні буде безліч опцій та досконаліших функцій.
 
 

 

Технічні характеристики


Тип матриці

Датчик зображення 1" типу CMOS

Загальна кількість пікселів

Фактична: 20,9 мегапікселя

Кількість ефективних пікселів

Ефективна: 13,1 мегапікселя

Оптичний зум

Ні

Цифровий зум

Цифровий: 3x

Об'єктив

Максимальна діафрагма f/2,8

Чутливість ISO

Діапазон чутливості ISO Фото 125 до 12800 відео 125 до 6400

Інтерфейс для підключення до комп'ютера

Назва програми: Canon Camera Connect

Інтерфейс для підключення до інших пристроїв

Відео вихід Micro-HDMI. Аудіо 1/8" / 3,5 мм TRS стереомікрофонний вхід Введення/виведення живлення вхід USB-C

Акумулятор

Вбудований літій-іонний акумулятор, 3,6 В постійного струму, 1250 мАг

Карта пам'яті

microSD/microSDHC/microSDXC (UHS-I)

Основні характеристики

Виробник

Canon

Тип фотокамери

Компактний фотоапарат

Розмір матриці

Датчик зображення 1" типу CMOS

Кількість мегапікселів

Фактична: 20,9 мегапікселя

Світлосила

f/2,8

Стабілізація зображення

Стабілізація зображення цифрова

Сенсорний дисплей

Так

Видошукач

Ні

Максимальна роздільна здатність відео, пікселів

4k uhd (3840 x 2160)

Бездротові інтерфейси

micro-HDMI

Відео

Як купити

Відгуки



Ваше ім'я:Відгук:

не публікується

Ваш E-mail:
 
Схожі товари
Фото - Canon Фотоаппарат Canon PowerShot SX540 HS (1067C012) Фотоаппарат Canon PowerShot SX540 HS (1067C012)
15 899 грн
Купити
Фото - Canon Фотоапарат Canon IXUS 185 Black (1803C008) Фотоапарат Canon IXUS 185 Black (1803C008)
6 199 грн
Купити
Фото - Canon Фотоапарат Canon PowerShot G9 X Mark II Silver (Официальная гарантия) Фотоапарат Canon PowerShot G9 X Mark II Silver (Официальная гарантия)
10 499 грн
Купити
Фото - Canon Фотокамера Canon PowerShot PX Фотокамера Canon PowerShot PX
19 299 грн
Купити
Фото - Canon Фотоапарат Canon Powershot SX420 IS Black (1068C012AA) Фотоапарат Canon Powershot SX420 IS Black (1068C012AA)
6 599 грн
Купити
Фото - Canon Фотоапарат Canon PowerShot SX430 IS Black Фотоапарат Canon PowerShot SX430 IS Black
8 999 грн
Купити
Фото - Canon Портативна PTZ камера Canon CR-N300 (CR-N300 White) Портативна PTZ камера Canon CR-N300 (CR-N300 White)
140 099 грн
Купити
Фото - Canon Цифр. фотокамера Canon Powershot V10 Black (5947C014) Цифр. фотокамера Canon Powershot V10 Black (5947C014)
0 грн
Купити
Фото - Canon Цифровий монокуляр Canon Powershot Zoom White 4838C007 Цифровий монокуляр Canon Powershot Zoom White 4838C007
0 грн
Купити
Фото - Canon Цифровий монокуляр Canon Powershot Zoom White kit 4838C014 Цифровий монокуляр Canon Powershot Zoom White kit 4838C014
0 грн
Купити

LEICA
3LT PROFESSIONAL FUTURE
Lowepro Trusted Original 1967
Переключатель меню
Товарів:  0 шт
на суму: 0 грн
У Вашому кошику немає товарів
Товарів:  0 шт
на суму: 0 грн
У Вашому кошику немає товарів
Фототехніка
Об’єктиви
Студійне світло
Официальный партнер Canon
ZEISS Classic Final Sale
3LT ALL RANGE