toggle menu
Фотомагазин / Фототехніка / Системні фотокамери / Nikon / Nikon / Фотоапарат Nikon Z fc Body (Офіційна гарантія)

Фотоапарат Nikon Z fc Body (Офіційна гарантія)

Код товару: 47107
Самовивіз з магазину (Київ)
Кур'єром по Києву
На склад Нової пошти
Готівковий розрахунок
Безготівковій розрахунок
Платіжними картами Visa і MasterCard
Гарантія від виробника 24 місяці.
Обмін/повернення протягом 14 днів
Рекомендуємо додатково Дивитися все
Фото - Lowepro Рюкзак Lowepro ProTactic BP 250 AW (LP36921-PWW) Рюкзак Lowepro ProTactic BP 250 AW (LP36921-PWW)
8 800 грн
Купити
Фото - 3 LEGGED THING Штатив 3 Legged Thing Albert 2.0 Grey Карбоновий (ALBERTKITGREY2) Штатив 3 Legged Thing Albert 2.0 Grey Карбоновий (ALBERTKITGREY2)
19 000 грн
Купити
Фото - Lowepro Рюкзак Lowepro ProTactic BP 350 AW II (LP37176-GRL) Рюкзак Lowepro ProTactic BP 350 AW II (LP37176-GRL)
8 400 грн
12 400 грн
Купити
Фото - Lowepro Сумка Lowepro Nova 200 AW II (LP37142-PWW) Сумка Lowepro Nova 200 AW II (LP37142-PWW)
5 600 грн
Купити
Фото - Lowepro Рюкзак Lowepro ProTactic 350 AW (LP36771-PWW) Вітрина Рюкзак Lowepro ProTactic 350 AW (LP36771-PWW) Вітрина
8 000 грн
Купити
Фото - Lowepro Фоторюкзак Lowepro Flipside 500 AW II (LP37131-PWW) Фоторюкзак Lowepro Flipside 500 AW II (LP37131-PWW)
8 200 грн
Купити
Схожі товари
Фото - Nikon Бездзеркальний фотоапарат Nikon Z30 kit 16-50 + 50-250 VR (VOA110K002) Бездзеркальний фотоапарат Nikon Z30 kit 16-50 + 50-250 VR (VOA110K002)
43 300 грн
Купити
Фото - Nikon Бездзеркальний фотоапарат Nikon Zf body (VOA120AE) Бездзеркальний фотоапарат Nikon Zf body (VOA120AE)
107 999 грн
Купити
Фото - Nikon Фотокамера Nikon Z5 + FTZ adapter Фотокамера Nikon Z5 + FTZ adapter
73 499 грн
Купити
Фото - Nikon Фотоапарат Nikon Z7 + 24-70mm f/4 + FTZ Mount Adapter + 64GB XQD (Официальная гарантия) Фотоапарат Nikon Z7 + 24-70mm f/4 + FTZ Mount Adapter + 64GB XQD (Официальная гарантия)
127 990 грн
Купити
Фото - Nikon Фотоапарат Nikon Z6 Body (VOA020AE) Фотоапарат Nikon Z6 Body (VOA020AE)
66 900 грн
Купити
Фото - Nikon Фотоапарат  Nikon Z6 + 24-70mm f/4 kit Фотоапарат Nikon Z6 + 24-70mm f/4 kit
77 380 грн
Купити
Фото - Nikon Фотоапарат Nikon Z6 + FTZ Adapter kit + XQD G Series 64GB (VOA020K008) Фотоапарат Nikon Z6 + FTZ Adapter kit + XQD G Series 64GB (VOA020K008)
72 760 грн
Купити
Фото - Nikon Бездзеркальний фотоапарат Nikon Z8 + 24-120 f4 S (VOA101K001) Бездзеркальний фотоапарат Nikon Z8 + 24-120 f4 S (VOA101K001)
183 600 грн
Купити
Фото - Nikon Бездзеркальний фотоапарат Nikon Z30 kit 18-140mm f/3.5-6.3 VR (VOA110K003) Бездзеркальний фотоапарат Nikon Z30 kit 18-140mm f/3.5-6.3 VR (VOA110K003)
44 190 грн
Купити
Фото - Nikon Фотоапарат Nikon Z5 kit + NIKKOR Z 24-50mm Фотоапарат Nikon Z5 kit + NIKKOR Z 24-50mm
53 999 грн
Купити

Збережіть знакові моменти свого життя

Nikon Z fc – це поєднання класичного дизайну фотокамер Nikon та інноваційної технології серії Z, що забезпечує неперевершену якість зображення і справжній стиль. Де б і що б ви не знімали – від фотографій до фільмів і відеоблогів. Спрямуйте свою творчу енергію в майбутнє за допомогою легкої бездзеркальної фотокамери формату DX, з якою ви можете творити легенду.
 
  • 20,9 МП DX
  • ДО 11 КАДР./С
  • ВІДЕО 4K
  • ЗМІННИЙ КУТ НАХИЛУ
  • WI-FI®/
  • BLUETOOTH®

Тепер ваша черга

Збережіть знакові моменти свого життя за допомогою фотокамери, яка втілює естетичні принципи, перевірені часом. Бездзеркальна фотокамера Nikon Z fc, джерелом натхнення для створення якої стала легендарна плівкова дзеркальна фотокамера початку 80-х Nikon FM2, вирізняється ретельно відтвореними автентичними елементами дизайну: від дисків керування і круглого видошукача до класичного логотипу Nikon, вигравіюваного на пентапризмі.
 
 

Традиційний знаковий стиль

Чорний корпус із текстурованою поверхнею. Ледь помітна зернистість сріблястого металевого каркасу. Бездзеркальна фотокамера Z fc за характером не поступається плівковим дзеркальним фотокамерам Nikon минулих днів – і цей образ доповнює спеціальна версія об’єктива NIKKOR Z. Тут головне – оригінальні елементи дизайну з минулого. І справжня творча енергія сьогодення.
 
 

Спеціальна версія NIKKOR Z 28mm f/2.8 SE

Спеціальна версія об’єктива з фіксованою фокусною відстанню серії Nikon Z. В основі дизайну лежать оригінальні об’єктиви AI Nikkor, що використовувалися з фотокамерою Nikon FM2 – навіть шрифти в назві об’єктива відтворюють оригінальні.
 
 

Сріблястий NIKKOR Z DX 16-50mm f/3.5-6.3 VR

Срібляста версія ширококутного об’єктива зі змінною фокусною відстанню 16–50 мм формату DX. Сріблястий колір цього надзвичайно компактного об’єктива пасує до сріблястих деталей фотокамери Nikon Z fc, створюючи абсолютно безпрограшний вигляд.
 
 

Керування – як у плівкової фотокамери Nikon

Диски керування розташовані так само, як і на Nikon FM2, і кожен із них виточено з цільного бруска алюмінію. Механізми спрацьовують з неймовірною точністю і відчутним клацанням. Якщо ви раніше користувалися дзеркальною фотокамерою Nikon, ваші руки пригадають це відчуття. Якщо ні, вам сподобається працювати з фізичними дисками керування.
 

Фізичні диски керування

Окремі диски дають змогу регулювати витримку, корекцію експозиції та чутливість ISO, не відкриваючи меню фотокамери. Ви також можете налаштувати фотокамеру таким чином, щоб можна було використовувати диски керування для регулювання витримки або корекції експозиції.
 
 

Верхня індикаторна панель

Бажаєте знімати портрети з малою глибиною різкості або вуличні сцени з широким кутом огляду, різкі від переднього плану до фону? Невелика індикаторна панель, на якій відображено поточне діафрагмове число, дає змогу швидко перевірити діафрагму.
 
 

Круглий електронний видошукач

Фотокамеру Z fc оснащено електронним видошукачем із високою роздільною здатністю, але він має круглу форму, як і оптичний видошукач на Nikon FM2. Він забезпечує чітке зображення і вмикається, щойно фотокамеру наближають до ока.
 
 

Сучасна конструкція

Бездзеркальна фотокамера Nikon Z fc може виглядати так, ніби вона щойно перенеслась із 80-х років, але міцний корпус із магнієвого сплаву гарантує її готовність до вимог сьогодення. Він не лише абсолютно надійний, а ще й легкий і портативний. Повісьте фотокамеру на плече і будьте готові до захоплених поглядів перехожих.
 
 

Відчутна якість

Каркас фотокамери Z fc виготовлено з магнієвого сплаву – цей матеріал використовується в професійних моделях Nikon. Завдяки оптимальному співвідношенню міцності й легкості ця фотокамера може бути з вами всюди, куди вас покличе натхнення.
 

 

Чудова продуктивність

Бездзеркальна фотокамера Z fc, розроблена на основі революційного байонета Nikon Z, може зафіксувати знакові моменти вашого життя з неймовірною якістю. Завдяки байонету Z 20,9-мегапіксельний датчик формату DX сприймає більше світла. А більша кількість світла означає збільшення всього – різкості, контрасту, швидкості фокусування й ефективності в умовах слабкого освітлення.
 

Знакові моменти в найдрібніших деталях

Фотокамера Nikon Zfc не лише має знаковий вигляд. Завдяки датчику з високою роздільною здатністю та широкому діапазону автоматичної світлочутливості 100–51 200 одиниць ISO ця фотокамера забезпечує просто надзвичайні різкість, деталізацію та чіткість, як вдень, так і вночі. Швидка та плавна система автофокусування дає змогу знімати з частотою до 11 кадрів на секунду. Незалежно від того, наскільки швидкоплинним може бути момент, ви збережете його на знімку.
 
 

Відмінна робота за будь-якого освітлення

Знакові моменти не чекатимуть на ідеальне освітлення, і фотокамера Z fc також. Завдяки широкому діапазону чутливості ISO й АФ за недостатнього освітлення ви можете продовжувати зйомку й після заходу сонця.
 

 

Фільтри й ефекти

У фотокамері передбачено 20 ефектів Creative Picture Control (Творча система Picture Control) для фотографій і відео, дію яких можна бачити в режимі реального часу під час зйомки. Просто відрегулюйте інтенсивність ефекту відповідно до свого творчого бачення.
 
 

Друзі й родина

Знімаєте портрети? Функція АФ із виявленням очей швидко знаходить очі об’єктів – і не лише людей, а й котів і собак – і утримує їх у різкому фокусі, навіть під час руху.
 

 

Розповідайте історії по-своєму

Як ви збережете знакові моменти свого життя? Дзеркальна фотокамера Nikon FM2 не мала функції відеозйомки, але її випуск все одно став революційним проривом завдяки небачено коротким витримкам. Z fc дає змогу знімати неймовірне відео – а ще це перша фотокамера Nikon Z, яку оснащено монітором зі змінним кутом нахилу. Будьте готові до нового рівня компонування кадрів під час зйомки як із рук, так і з використанням штатива.
 

Майстерні відео

Ви можете записувати відео у форматі 4K/UHD 30p або перетворити звичайні моменти на епічні, знімаючи уповільнені відео у форматі Full HD. Також можна знімати нерухомі зображення під час відеозйомки та створювати виразні відео з прискореним плином часу у форматі 4K просто на фотокамері.
 
 

Неймовірні ракурси

Завдяки сенсорному монітору з високою роздільною здатністю і змінним кутом нахилу можна легко вести зйомку під будь-яким кутом. Поверніть монітор уперед, і фотокамера автоматично перейде в режим автопортрета. Це чудовий варіант для зйомки селфі.
 
 

Жваві відеоблоги

Чудовий контент також заслуговує на чудовий вигляд. Фотокамера Z fc забезпечить вам неймовірну різкість і ефектну глибину різкості. Використовуйте її для зйомки інтерв’ю або поверніть монітор зі змінним кутом нахилу до себе, щоб записати ідеально скомпоновані відеофрагменти прямо на камеру.
 
 

Відеотрансляції на професійному рівні

Створюйте прямі трансляції, що відрізняються чудовою якістю відео. Виглядайте в ефірі якнайкраще завдяки фотокамері Nikon Z fc і безкоштовній програмі Nikon Webcam Utility.
 
 

Легке поширення

Вам потрібно лише раз підключитися до фотокамери Z fc через програму SnapBridge. Після цього ви зможете передавати фотографії та відео в ручному або автоматичному режимі – для зручного поширення або резервного копіювання.
 
 

Заряджання через USB

Фотокамеру Z fc можна заряджати (у вимкненому стані) або живити через USB⁶. Це зручно, якщо ви хочете знімати протягом тривалого часу в приміщенні або під час запису відео з прискореним плином часу.
 
 

Ідеальні партнери

З легкістю переходьте від портретів до ширококутних сюжетів. Просто поєднуйте фотокамеру Z fc з об’єктивами, що входять до її комплекту – NIKKOR Z 28mm f/2 SE або NIKKOR Z DX 16-50mm f/3.5-6.3 VR.
 

 

Готовність до зйомки

Фотокамера Nikon Z fc належить до сімейства Nikon Z, тож вона працює з усіма об’єктивами NIKKOR Z. Також передбачено додаткову ручку для надійнішого утримання й аксесуари для створення відеоблогів.
 

Технічні характеристики


Тип матриці

КМОП

Тип і розмір матриці

КМОП-матрица формата DX размером 23,5 x 15,7 мм

Загальна кількість пікселів

21,51 млн

Кількість ефективних пікселів

20,9 млн

Байонет

Nikon Z

Чутливість ISO

От 100 до 51 200 единиц ISO с шагом 1/3 EV; также можно установить прибл. 1 EV (эквивалент 102 400 единиц ISO) или прибл. 2 EV (эквивалент 204 800 единиц ISO) выше ISO 51 200; доступно автоматическое управление чувствительностью ISO (рекомендованный индекс экспозиции)

Фокусування

Гибридная АФ с определением фазы/АФ с функцией определения контраста и вспомогательной подсветкой АФ

Система / точки автофокусування

209

Робочий діапазон автофокусування

От –4,5 до +19 EV , от –3 до +19 EV без АФ при слабой освещенности

Режими автофокусування

точечная АФ (только в режиме фотосъемки), одноточечная АФ и динамическая АФ (только в режиме фотосъемки); широкая область АФ (S); широкая область АФ (L); широкая область АФ (L — съемка людей); широкая область АФ (L — съемка животных); автоматический выбор зоны АФ; автоматический выбор зоны АФ (съемка людей); автоматический выбор зоны АФ (съемка животных)

Управління експозицією

Замер экспозиции TTL с помощью матрицы фотокамеры

Режими експозиції

Автоматический, программный автоматический режим с возможностью гибкой программы (Р), автоматический режим с приоритетом выдержки (S), автоматический режим с приоритетом диафрагмы (А), ручной режим (М)

Режими виміру експозиції

Матричный замер; центровзвешенный замер: 75 % вклада вносит круг диаметром 8 мм в центре кадра; может использоваться взвешенное усреднение по всей области кадра, точечный замер: замер в круге диаметром 3,5 мм (около 2,5 % кадра), центрированном по выбранной точке фокусировки; замер экспозиции по ярким участкам

Діапазон замірювання

от –4 до +17 EV

Експокорекція

Диапазон: от –3 до +3 EV (от –5 до +5 EV, если диск коррекции экспозиции установлен в положение [c]), шаг: 1/3 ступени

Витримки

С помощью диска управления выдержкой: от 1/4000 до 4 с (1 ступень), выдержка от руки, длительная выдержка, x (синхронизация вспышки) С помощью главного диска управления: от 1/4000 до 30 с (1/3 ступени, можно увеличить до 900 с в режиме M), выдержка от руки, длительная выдержка, x (синхронизация вспышки)

Тип затвора

Механический затвор с вертикальным ходом шторок и электронным управлением; электронный спуск передней шторки; электронный затвор

Баланс білого

«Авто» (3 типа), «Автоматический для естественного освещения», «Прямой солнечный свет», «Облачно», «Тень», «Лампы накаливания», «Лампы дневного света» (3 типа), «Вспышка», выбор цветовой температуры (2500–10 000 К), «Ручная настройка» (возможность хранения до 6 значений); для всех значений, кроме выбора цветовой температуры, доступна тонкая настройка

Корекція діоптрій

От –3 до +3 м-¹

Спалах

TTL: управление вспышкой i-TTL; сбалансированная заполняющая вспышка i-TTL используется при матричном, центровзвешенном замере экспозиции и замере экспозиции по ярким участкам, а стандартная заполняющая вспышка i-TTL — при точечном замере

Компенсація експозиції при зйомці зі спалахом

Коррекция вспышки От –3 до +1 EV с шагом 1/3 EV в режимах P, S, A и M

РК дисплей

Сенсорный ЖК-монитор TFT диагональю 7,5 см с переменным углом наклона, разрешением прибл. 1040 тыс. точек, углом обзора 170°, практически стопроцентным покрытием кадра, ручной регулировкой цветового баланса и ручной (11 уровней) регулировкой яркости.

Акумулятор

Батарея Одна литий-ионная аккумуляторная батарея EN-EL25

Джерело живлення змінного струму

Сетевой блок питания Сетевое зарядное устройство EH-7P (приобретается отдельно)

Карта пам'яті

Карты памяти SD, SDHC (с поддержкой интерфейса UHS-I), SDXC (с поддержкой интерфейса UHS-I)

Операційне середовище

от 0 до +40 °C

Водо- / пилонепроникний корпус

Не более 85 % (без конденсации)

Комплектація

Защитная крышка BF-N1, окуляр видоискателя DK-32 (поставляется прикрепленным к фотокамере), литий-ионная аккумуляторная батарея EN-EL25, зарядное устройство MH-32 (сетевой переходник поставляется только в странах и регионах, где это необходимо; форма зависит от страны продажи), ремень AN-DC23

Габарити (Ш х В х Г)

Прибл. 134,5 x 93,5 x 43,5 мм

Основні характеристики

Виробник

Nikon

Тип фотокамери

Системний фотоапарат

Розмір матриці

23,5 x 15,7 мм

Кількість мегапікселів

21 Мп

Світлосила

зависит от объектива

Стабілізація зображення

Без стабілізації

Поворотний дисплей

Так

Сенсорний дисплей

Так

Видошукач

Електронний

Максимальна роздільна здатність відео, пікселів

UHD 4K (3840x2160)

Бездротові інтерфейси

  • 3.5 mini-jack
  • HDMI
  • USB 3.0
  • WI-Fi
  • Bluetooth

Об'єктив в комплекті

Ні

Відео

Як купити

Відгуки



Ваше ім'я:Відгук:

не публікується

Ваш E-mail:
 
Сумки и рюкзаки (12) Дивитися все
Фото - Lowepro Рюкзак Lowepro ProTactic BP 250 AW (LP36921-PWW) Рюкзак Lowepro ProTactic BP 250 AW (LP36921-PWW)
8 800 грн
Купити
Фото - Lowepro Рюкзак Lowepro ProTactic BP 350 AW II (LP37176-GRL) Рюкзак Lowepro ProTactic BP 350 AW II (LP37176-GRL)
8 400 грн
12 400 грн
Купити
Фото - Lowepro Сумка Lowepro Nova 200 AW II (LP37142-PWW) Сумка Lowepro Nova 200 AW II (LP37142-PWW)
5 600 грн
Купити
Фото - Lowepro Рюкзак Lowepro ProTactic 350 AW (LP36771-PWW) Вітрина Рюкзак Lowepro ProTactic 350 AW (LP36771-PWW) Вітрина
8 000 грн
Купити
Фото - Lowepro Фоторюкзак Lowepro Flipside 500 AW II (LP37131-PWW) Фоторюкзак Lowepro Flipside 500 AW II (LP37131-PWW)
8 200 грн
Купити
Фото - Lowepro Сумка Lowepro Nova 160 AW II Mica Pixel Camo ( LP37120-PWW ) Сумка Lowepro Nova 160 AW II Mica Pixel Camo ( LP37120-PWW )
3 600 грн
Купити
Фото - Lowepro Сумка Lowepro Nova 160 AW II ( LP37119-PWW ) Сумка Lowepro Nova 160 AW II ( LP37119-PWW )
3 600 грн
Купити
Фото - Lowepro Рюкзак Lowepro ProTactic BP 450 AW II (LP37177-GRL) Рюкзак Lowepro ProTactic BP 450 AW II (LP37177-GRL)
10 400 грн
14 600 грн
Купити
Фото - Lowepro Сумка Lowepro Nova 170 AW II (LP37121-PWW) Сумка Lowepro Nova 170 AW II (LP37121-PWW)
4 400 грн
Купити
Фото - Lowepro Фоторюкзак Lowepro Flipside BP 400 AW III Dark Grey (LP37353-PWW) Фоторюкзак Lowepro Flipside BP 400 AW III Dark Grey (LP37353-PWW)
10 000 грн
Купити
Фото - Lowepro Сумка Lowepro ProTactic TLZ 75 AW II (LP37279-PWW) Сумка Lowepro ProTactic TLZ 75 AW II (LP37279-PWW)
5 000 грн
Купити
Фото - Lowepro Сумка Lowepro Nova 180 AW II ( LP37123-PWW ) Сумка Lowepro Nova 180 AW II ( LP37123-PWW )
4 800 грн
Купити
Штативы (1) Дивитися все
Фото - 3 LEGGED THING Штатив 3 Legged Thing Albert 2.0 Grey Карбоновий (ALBERTKITGREY2) Штатив 3 Legged Thing Albert 2.0 Grey Карбоновий (ALBERTKITGREY2)
19 000 грн
Купити

LEICA
3LT PROFESSIONAL FUTURE
Lowepro Trusted Original 1967
Переключатель меню
Товарів:  0 шт
на суму: 0 грн
У Вашому кошику немає товарів
Товарів:  0 шт
на суму: 0 грн
У Вашому кошику немає товарів
Фототехніка
Об’єктиви
Студійне світло
Официальный партнер Canon
ZEISS Classic Final Sale
3LT ALL RANGE