toggle menu
Фотомагазин / Фототехніка / Системні фотокамери / Sony / Sony / Фотоапарат Sony Alpha A7 IV body (ILCE7M4B.CEC)

Фотоапарат Sony Alpha A7 IV body (ILCE7M4B.CEC)

Код товару: 47334
Ціна:104 999грн Стара ціна: 107999 грн
кешбек для учасників Fotosale club + 2 099 ₴ - кешбек для учасників Fotosale club
Самовивіз з магазину (Київ)
Кур'єром по Києву
На склад Нової пошти
Готівковий розрахунок
Безготівковій розрахунок
Платіжними картами Visa і MasterCard
Гарантія від виробника 24 місяці.
Обмін/повернення протягом 14 днів
Рекомендуємо додатково Дивитися все
Фото - Lowepro Рюкзак Lowepro m-Trekker BP 150 Black (LP37136-PWW) Рюкзак Lowepro m-Trekker BP 150 Black (LP37136-PWW)
5 333 грн
Купити
Фото - 3 LEGGED THING Штатив 3 Legged Thing Albert 2.0 Grey Карбоновий (ALBERTKITGREY2) Штатив 3 Legged Thing Albert 2.0 Grey Карбоновий (ALBERTKITGREY2)
18 763 грн
Купити
Фото - Lowepro Сумка Lowepro Nova 160 AW II ( LP37119-PWW ) Сумка Lowepro Nova 160 AW II ( LP37119-PWW )
3 555 грн
Купити
Фото - 3 LEGGED THING Штатив 3 Legged Thing Leo 2.0 Bronze Карбоновий (LEOKIT2) Штатив 3 Legged Thing Leo 2.0 Bronze Карбоновий (LEOKIT2)
14 418 грн
Купити
Фото - Lowepro Сумка Lowepro m-Trekker SH 150 Black ( LP37161-PWW ) Сумка Lowepro m-Trekker SH 150 Black ( LP37161-PWW )
3 042 грн
Купити
Фото - 3 LEGGED THING Штатив 3 Legged Thing Punks Travis 2.0 Black Copper Алюмінієвий (TRAVISBLACK2.0) Штатив 3 Legged Thing Punks Travis 2.0 Black Copper Алюмінієвий (TRAVISBLACK2.0)
7 308 грн
Купити
Фото - Lowepro Рюкзак слінг Lowepro Slingshot SL 250 AW III (LP37335-PWW) Рюкзак слінг Lowepro Slingshot SL 250 AW III (LP37335-PWW)
5 135 грн
Купити
Фото - Lowepro Фоторюкзак Lowepro Flipside BP 400 AW III Dark Grey (LP37353-PWW) Фоторюкзак Lowepro Flipside BP 400 AW III Dark Grey (LP37353-PWW)
9 875 грн
Купити

Можливості для сучасних фотографів

Sony α7 IV – ідеальна гібридна камера, що забезпечує приголомшливу якість фото й відео, які можна миттєво передавати. Sony α7 IV допоможе сучасним фотографам розкрити свій творчий потенціал.

 

Нова CMOS-матриця з роздільною здатністю 33,0 Мп і заднім підсвічуванням

Повнокадрова CMOS-матриця Exmor R™ забезпечує високу швидкість зйомки і відмінну якість зображення. Використання мідних проводів прискорює швидкість передавання даних і AD-конверсію, а ефективне зчитування пікселів забезпечує запис у форматі до 4K 60p з 10-бітною глибиною кольору й субдискретизацією 4:2:2. Крім того, ця матриця забезпечує покращене відтворення кольорів, низький рівень шуму за будь-якої чутливості, розширений динамічний діапазон (15 кроків) під час фотозйомки й кращу точність і стабільність автофокусування. 
 
 
 

Процесор обробки зображень BIONZ XR™ працює у 8 разів швидше

Процесор BIONZ XR, яким обладнано передові камери Sony α1 і α7S III, забезпечує прискорення обробки даних до 8 разів. Він відповідає за автофокусування, розпізнавання й коригування якості зображень у реальному часі, зменшує затримки в процесі обробки й забезпечує високу обчислювальну потужність камери. Обробка інтерфейсу, мережевих даних і керування файлами здійснюється окремо, щоб забезпечити швидкий відгук незалежно від навантаження в реальному часі. 
 
 
 
 
 

Високоякісне зображення з низьким рівнем шуму

Нова матриця 33,0 Мп й механізм обробки зображень забезпечують неперевершені результати. Покращені алгоритми забезпечують природний вигляд текстури шкіри, високу деталізацію під час зйомки пейзажів, точне відтворення кольорів, а також збільшують роздільну здатність камери. Стандартний діапазон чутливості ISO 100–51 200 розширюється до рівня 50–204 800 для фотозйомки та 100–102 400 для зйомки відео з низьким рівнем шуму.
 
 
 
 

Плавна градація відтінків завдяки запису в 10-бітному форматі HEIF

Окрім зйомки у форматах RAW і JPEG, камера Sony α7 IV підтримує фотозйомку у форматі HEIF для плавних 10-бітних градацій, що забезпечують природніше відтворення неба й об’єктів портретної зйомки, а також зменшують спотворення зображень під час редагування. Фотографії у форматі HEIF, відзняті в режимі HLG, можна відтворювати на сумісному телевізорі BRAVIA 4K через інтерфейс HDMI, щоб переглядати зображення з надшироким динамічним діапазоном. 
 
 
 
 

Запис 4K 60p з 10-бітною глибиною кольору й субдискретизацією 4:2:2 

Камера Sony α7 IV забезпечує вражаючі функції для відеозйомки. Повне зчитування пікселів без групування забезпечує зйомку у форматі 4K 60p, а під час запису у форматі 4K 30p зберігаються дані, еквівалентні якості 7K, завдяки чому досягається відмінна роздільна здатність і деталізація. Відео з 10-бітною глибиною кольору й субдискретизацією 4:2:2 має природну градацію кольорів і значно ширші можливості під час обробки. Формат XAVC HS™ забезпечує приблизно вдвічі ефективніше кодування, ніж MPEG-4 AVC/H.264. 
 
 
 
 

Налаштовуйте вигляд завдяки функції Creative Look

Розширте свої творчі можливості за допомогою 10 попередніх налаштувань Creative Look. Легко змінюйте вигляд своїх фотографій, відео й прямих трансляцій за допомогою вбудованих налаштувань камери й одразу публікуйте файли без додаткової обробки. 
 
 
 
 
 

Відмінне передавання кольорів завдяки технології S-Cinetone™ 

Камера Sony α7 IV підтримує технологію S-Cinetone, що використовується в моделях лінійки VENICE CineAlta. Вона точно передає відтінки шкіри й використовується в професійних камерах FX9, FX6 і FX3 лінійки Cinema Line. S-Cinetone передає природні напівтони, характерні для здорової шкіри, а також точно відтворює м’які кольори та яскраві акценти. Цю технологію вже інтегровано в камеру, тому ви зможете легко знімати виразні відео, які не потребують додаткової обробки.
 
 
 
 
 

Режим S-Log для зйомки професійного рівня

Камера Sony α7 IV підтримує гама-криві S-Log2 і S-Log3, що забезпечує динамічний діапазон у понад 15 кроків. Завдяки параметрам колірної гами S-Gamut3 та S-Gamut3.Cine камера α7 IV забезпечує зображення, що за якістю не поступається цифровим кінокамерам VENICE або моделям Cinema Line, як-от FX6 і FX3. Стандартна чутливість у режимі S-Log дорівнює ISO 800, але її можна зменшити до ISO 200–640, щоб забезпечити найнижчий рівень шуму.
 
 
 
 
 

Ефект м’якої шкіри для покращення вигляду шкіри

Вбудований ефект м’якої шкіри пом’якшує зморшки, усуває дефекти шкіри, затемнює занадто блискучі ділянки та зберігає природний вигляд області очей і рота. Ця функція доповнює можливості повнокадрової матриці й покращує вигляд прямих трансляцій, а також відзнятих фотографій і відео. Ефект має чотири рівні інтенсивності, тому ви можете налаштувати його на свій смак. 
 
 
 

Вбудована 5-осьова система оптичної стабілізації для компенсації витримки на 5,5 кроку 

Камеру Sony α7 IV обладнано високоточною системою стабілізації зображення, гіроскопами й алгоритмами стабілізації, які знижують витримку до 5,5 кроку й розкривають потенціал 33-мегапіксельної матриці. Вбудований механізм стабілізації зображення ефективно працює з різними об’єктивами. Коли кнопку спуску затвора натиснуто наполовину, у видошукачі відображається стабілізоване зображення. Це стане в пригоді під час використання телеоб’єктива або макрооб’єктива, а також функцій MF Assist і збільшувача фокуса.
 
 
 
 

Ручна зйомка відео в активному режимі

Активний режим використовує систему стабілізації камери, гіроскопи й складні алгоритми для ефективної оптичної стабілізації зображення під час відеозйомки. Потужний процесор камери α7 IV точно визначає необхідну інтенсивність компенсації для плавної стабілізації в усіх форматах, зокрема в 4K. Водночас камера залишається компактною та портативною. Під час відеозйомки також записуються дані гіроскопа, тому в процесі обробки файлів у додатках Catalyst Browse і Catalyst Prepare можна досягти ще плавнішого відтворення. 
 
 
 
 
 

Буфер пам’яті підтримує серійну зйомку й запис

Механічний і електронний затвори підтримують серійну зйомку зі швидкістю до 10 кадр./с з відстеженням для автофокусування або автоекспозиції. Новий потужний механізм обробки зображень і збільшений буфер пам’яті забезпечують швидший запис на карту пам’яті, тому ви зможете зняти понад 800 кадрів у нестисненому форматі RAW і JPEG (усього понад 1600) або понад 1000 кадрів у стисненому форматі RAW і JPEG (усього понад 2000, поки не заповниться карта пам’яті). Підвищена обчислювальна потужність також дає змогу змінювати параметри в меню, навіть якщо здійснюється запис даних на карту пам’яті. 
 
 
 
 

Швидке гібридне автофокусування для точного відстеження 

Завдяки поєднанню фазового й контрастного автофокусування система швидкого гібридного АФ точно фокусується навіть на дрібних об’єктах або на людях, які позують у сутінках. 759-точкова система фазового автофокусування охоплює приблизно 94% площини зображення під час фото- й відеозйомки, тоді як система контрастного автофокусування використовує 425 точок. Новий потужний механізм обробки зображень аналізує ці дані в режимі реального часу, щоб забезпечити ефективне автофокусування. 
 
 
 
 
 

Автофокусування на очах і відстеження об’єктів у реальному часі на основі штучного інтелекту

Висока обчислювальна потужність процесора BIONZ XR забезпечує краще автофокусування на очах і відстеження об’єктів зйомки в реальному часі. Функція розпізнавання обличчя на 30% точніше визначає положення очей, а швидша обробка зображень забезпечує підвищену точність, коли об’єкт дивиться вгору, вниз або вбік. Функція відстеження в реальному часі дає змогу вибрати об’єкт, і камера відстежуватиме його завдяки процесору з передовими алгоритмами й високошвидкісним аналізом просторових даних.
 
 
 
 
 
 

Автофокусування на очах птахів із відстеженням у реальному часі тепер підтримується під час відеозйомки

Тепер функція автофокусування на очах у реальному часі розпізнає очі птахів і відстежує їх під час фото- й відеозйомки. Процесор BIONZ XR використовує оптимізовані алгоритми, щоб забезпечити безперервне відстеження й фокусування навіть на птахах у польоті. Виберіть птаха, і камера автоматично визначить його очі й точно відстежуватиме їх, навіть якщо він рухається.
 
 
 

Сенсорне керування автофокусуванням

Відстеження об’єкта зйомки можна ввімкнути дотиком до LCD-екрана, навіть якщо використовується видошукач. Так ви зможете зручно керувати автофокусуванням під час зйомки. Полегшене фокусування дає змогу зосередитися на компонуванні кадру та стане в пригоді, якщо ви самостійно знімаєте відео або використовуєте підвісний стабілізатор. 
 
 
 
 

Функція AF Assist (Допомога з автофокусуванням) для плавного переходу до ручного фокусування

Функція AF Assist (Допомога з автофокусуванням), успадкована від камери Cinema Line FX6, дає змогу перемикатися на ручне фокусування під час відеозйомки. Коли її ввімкнено, можна миттєво перемикатися між автоматичним і ручним фокусуванням, повертаючи кільце фокусування, щоб плавно переводити фокус на інший об’єкт.
 
 
Фотография автора фильма, с легкостью использующего функцию автофокусировки
 
 

Переглядайте глибину різкості під час відеозйомки за допомогою функції Focus Map (Карта фокусування)

Нова функція Focus Map (Карта фокусування) у режимі реального часу відображає на дисплеї інформацію про фокус, щоб ви знали, які області кадру знаходяться у фокусі, а які ні. Можливість чітко бачити глибину різкості дає змогу швидко й точно обрати точку фокуса й глибину різкості під час компонування кадру. Завдяки високій чіткості відео й швидкому об’єктиву можна створювати вражаючі знімки з малою глибиною різкості. 
 
 

Компенсація зміни фокусної відстані для незмінного кута огляду під час фокусування 

α7 IV – це перша камера в лінійці α, що підтримує компенсацію зміни фокусної відстані. Зміна фокусної відстані – це будь-яка зміна кута огляду об’єктива під час фокусування, що відповідає зміні фокуса. Унікальна технологія Clear Image Zoom від Sony автоматично підтримує незмінний кут огляду, що забезпечує кінематографічні переходи фокуса. Цю функцію можна використовувати разом зі стабілізацією зображення в активному режимі для послідовної зйомки.
 
 

Перемикач Still/Movie/S&Q для швидкого перемикання режимів зйомки

Гібридну камеру Sony α7 IV обладнано окремим перемикачем Still/Movie/S&Q для миттєвого перемикання між фото- й відеозйомкою. Він перемикає меню, функції та налаштування різних елементів керування між режимами зйомки, а також дає змогу окремо налаштовувати значення діафрагми й витримку для фото- й відеозйомки. Крім того, можна вибрати режим S&Q для сповільненого чи прискореного запису. 
 
 
 
 
 

Нові меню для режимів зйомки й налаштовуваний задній кільцевий регулятор R

Меню камери Sony α7 IV спеціально створено для фото- або відеозйомки, а для полегшення навігації меню має 3-рівневу структуру. Окремі функції для фото- й відеозйомки можна призначити різним кнопкам і регуляторам, зокрема новому задньому регулятору R. Він забезпечує зручний доступ до елементів керування поточним режимом зйомки й збільшує ефективність фото- й відеозйомки. 
 
 
 
 

Поворотний LCD-екран для більшої свободи зйомки

Поворотний 3-дюймовий сенсорний LCD-екран, що відкривається вбік, має роздільну здатність 1,03 млн точок і співвідношення сторін 3:2, що дозволяє ефективно використовувати площину екрана. Поворотний механізм дає можливість гнучко обирати ракурс під час ручної зйомки, використання підвісного стабілізатора, зйомки селфі, а також зйомки з низького ракурсу. 
 
 
 
 

Зображення видошукача камери великим планом

OLED-видошукач Quad-VGA з роздільною здатністю 3,68 млн точок
Камеру α7 IV обладнано OLED-видошукачем Quad-VGA з полем огляду 37,3°, високою точкою огляду 23 мм та роздільною здатністю, що майже в 1,6 разу більша, ніж у моделі α7 III. Завдяки високій роздільній здатності, покращеній якості зображення й захисту від запотівання та пилу (зокрема, збільшеному захисту від внутрішнього запотівання, порівняно з моделлю α7 III) видошукач забезпечує чітке зображення в будь-яких умовах зйомки. 
 
 

Широкі можливості з’єднання для зручного передавання даних 

Камеру α7 IV обладнано широкими можливостями дротового й бездротового зв’язку для зручного передавання відзнятих матеріалів. Вбудована бездротова локальна мережа працює в діапазонах 5 ГГц41 і 2,4 ГГц для швидкого передавання даних. Можна налаштувати автоматичне фонове передавання файлів на сервер FTP під час зйомки, а роз’єм USB Type-C® підтримує швидкісний стандарт передавання даних SuperSpeed USB 10 Гбіт/с (USB 3.2 Gen 2).
 
 

Трансляція в реальному часі через USB-з’єднання 

Легко починайте прямі трансляції, підключивши камеру до комп’ютера через USB. На вибір доступно чотири формати виводу зображення, зокрема відео 4K з високою роздільною здатністю. Можна вибрати оптимальну конфігурацію для поточних параметрів мережі й використовуваних пристроїв, а також здійснювати запис у внутрішню пам’ять, що забезпечує ще ширші можливості зйомки. 
 
 

Акумулятор серії Z із підвищеною ємністю й підтримкою USB Power Delivery

Камера Sony α7 IV працює з акумулятором серії Z із підвищеною ємністю (NP-FZ100) і підтримує зовнішні джерела живлення, як-от живлення через USB й адаптери змінного струму. Тривалість роботи можна збільшити за допомогою ємнісного портативного акумулятора для зйомки поза приміщенням. Якщо ви плануєте тривалу зйомку, можна додатково підключити зарядний пристрій USB або портативний акумулятор із підтримкою технології USB PD до роз’єму USB Type-C® камери. 
 
 
 
 
 
 

Керування тепловідведенням

Для тривалого безперервного запису камеру обладнано унікальним Σ-подібним графітовим радіатором Sony, що ефективно розсіює тепло. Його успадковано від наших передових камер і виготовлено з графітового матеріалу з відмінними теплопровідними властивостями. Структура радіатора забезпечує вільний рух матриці під час стабілізації зображення та ефективно розсіює тепло, яке виділяється в процесі зйомки.
 
 
 
 
 

Два гнізда для карт пам’яті з підтримкою стандарту CFexpress Type A

Два гнізда для карт пам’яті дають змогу продовжувати запис, навіть якщо одну картку пам’яті буде заповнено. Одне гніздо підтримує швидкісні карти пам’яті CFexpress Type A, а обидва гнізда підтримують карти з інтерфейсами UHS-I і UHS-II SDXC/SDHC. Завдяки високій швидкості запису карти пам’яті CFexpress Type A чудово підходять для безперервної високошвидкісної фотозйомки й для запису відео 4K з високою роздільною здатністю.
 
 
 
 

Міцна й надійна конструкція

Ми покращили захист камери Sony α7 IV від пилу й вологи, щоб забезпечити надійну роботу в складних умовах зйомки просто неба. Відтак покращено герметичність швів корпусу, додано кришку для акумуляторного відсіку (порівняно з камерою α7 III), змінено кнопку блокування об’єктива й додано прокладку навколо кріплення об’єктива. Легкий і жорсткий магнієвий сплав, з якого виготовлено верхню й передню кришки камери та внутрішній каркас, забезпечує чудову міцність.  
 
 
 
 
 

Турбота про довкілля та збереження ресурсів 

У 2010 році компанія Sony започаткувала план екологічних ініціатив Road to Zero, щоб досягти нульового екологічного сліду. Наразі пластикове пакування камери α7 IV майже повністю виготовлено з переробленого пластику. Корпус камери також виготовляється з вторинної сировини, якщо це можливо. Відтак зменшується забруднення довкілля, але зберігаються всі можливості камери. Ми забезпечуємо передові характеристики наших виробів і водночас прагнемо зменшити споживання енергії та ресурсів задля захисту довкілля.  
 
 
 

Додатки Imaging Edge Desktop™ та Imaging Edge Mobile™

Розширте свої творчі можливості за допомогою додатків Imaging Edge Desktop та Imaging Edge Mobile. Додаток Imaging Edge Desktop дає змогу керувати зйомкою з екрана комп’ютера, переглядати фото й створювати якісні фінальні знімки з файлів RAW/HEIF. Додаток Imaging Edge Mobile використовує з’єднання Wi-Fi та Bluetooth® камери α7 IV, забезпечуючи зручні можливості для зйомки й передавання даних. 
 
 

Технічні характеристики


Тип і розмір матриці

35 мм, полный кадр (35,9 x 23,9 мм), CMOS-матрица Exmor R

Загальна кількість пікселів

Прибл. 34,1 МП

Кількість ефективних пікселів

Прибл. 33,0 МП

Чутливість ISO

Фотосъемка: ISO 100–51200 (с возможностью расширения от ISO 50 до ISO 204800); авторежим (ISO 100–12800, с выбором верхнего и нижнего предела); видеосъемка: Эквивалент ISO 100–51200 (с возможностью расширения до ISO 102400), авторежим (ISO 100–12800, с выбором верхнего и нижнего предела)

Стабілізатор зображення

Механизм сдвига матрицы с компенсацией по 5-ти осям (компенсация зависит от технических характеристик объектива)

Тип фокусування

Быстрая гибридная автофокусировка (фазовая АФ/контрастная АФ)

Система / точки автофокусування

Полный кадр, 35 мм: 759 точек (фазовая автофокусировка); режим APS-C с объективом FF: 713 точек (фазовая автофокусировка), с объективом APS-C: 575 точек (фазовая автофокусировка) / 425 точек (контрастная автофокусировка)

Робочий діапазон автофокусування

От EV-4 до EV20 (эквивалент ISO 100 с объективом со светосилой f/2,0)

Режими автофокусування

AF-A (автоматическая автофокусировка), AF-S (автофокусировка для одного снимка), AF-C (непрерывная автофокусировка), DMF (прямая ручная фокусировка), ручная фокусировка

Допоміжний промінь світла для автофокусування

Да (со встроенным светодиодом)

Управління експозицією

1200-зональный оценочный

Режими експозиції

[Фотосъемка] Интеллектуальный автоматический режим (Auto) / программируемый автоматический режим (P) / приоритет диафрагмы (A) / приоритет затвора (S) / ручная экспозиция (M); [Видеосъемка] Интеллектуальный автоматический режим (Auto) / программируемый автоматический режим (P) / приоритет диафрагмы (A) / приоритет затвора (S) / ручная экспозиция (M) / гибкий режим; [Замедленная и ускоренная съемка] Интеллектуальный автоматический режим (Auto) / программируемый автоматический режим (P) / приоритет диафрагмы (A) / приоритет затвора (S) / ручная экспозиция (M) / гибкий режим

Режими виміру експозиції

Мультисегментный, центровзвешенный, точечный (по стандартному/крупному участку), усредненный для всего экрана, по самой яркой области

Компенсація експозиції

+/– 5,0 EV (шаг 1/3 EV или 1/2 EV на выбор)

Діапазон замірювання

EV-3–EV20 (при эквиваленте ISO100 с объективом со светосилой f/2.0)

Витримка

Фотосъемка: 1/8000 до 30 с, длительная выдержка, видеосъемка (режим NTSC): 1/4000–1/4 (1/3 шага), до 1/60 в автоматическом режиме (до 1/30 в режиме автоматического медленного затвора), видеосъемка (режим PAL): 1/8000–1/4 (1/3 шага), до 1/50 в автоматическом режиме (до 1/25 в режиме автоматического медленного затвора)

Тип затвора

Контролируемый электроникой, вертикального хода, шторно-щелевого типа
Механический или электронный затвор

Баланс білого

Авто, дневной свет, тень, облачность, лампа накаливания, люминесцентное освещение, вспышка, под водой, цветовая температура (2500–9900 К) и цветовой фильтр / пользовательские настройки

Спалах

TTL-замер по предварительной вспышке

РК дисплей

7,5 см (тип 3,0), TFT

Яскравість дисплея

Ручная (5 ступеней от -2 до +2), режим Солнечная погода

Охоплення зображення на дисплеї

Угол открывания: Прибл. 176 °.; Угол поворота: Прибл. 270 °.

Акумулятор

Один аккумулятор NP-FZ100

Карта пам'яті

Карта памяти SD, карта памяти SDHC (совместимая с UHS-I/II), карта памяти SDXC (совместимая с UHS-I/II), карта памяти CFexpress Type A

Операційне середовище

0–40 °C

Комплектація

Аккумулятор, NP-FZ100, адаптер переменного тока, кабель питания, наплечный ремень, крышка корпуса, крышка разъема для крепления аксессуаров, крышка окуляра, кабель с разъемами USB-A и USB-C (USB 3.2)

Габарити (Ш х В х Г)

Прибл. 131,3 x 96,4 x 79,8 мм, прибл. 131,3 x 96,4 x 69,7 мм (от рукоятки до монитора)

Вага

Прибл. 658 г

Основні характеристики

Виробник

Sony

Тип фотокамери

Системний фотоапарат

Розмір матриці

35,9 x 24 мм

Кількість мегапікселів

34 Мп

Стабілізація зображення

Стабілізація зсувом матриці

Поворотний дисплей

Так

Сенсорний дисплей

Так

Видошукач

Електронний

Максимальна роздільна здатність відео, пікселів

UHD 4K (3840x2160)

Бездротові інтерфейси

  • 3.5 mini-jack
  • USB 3.0
  • USB Type-C
  • WI-Fi
  • Bluetooth
  • USB Mini-B (USB 2.0)

Об'єктив в комплекті

Ні

Відео


Як купити

Відгуки



Ваше ім'я:Відгук:

не публікується

Ваш E-mail:
 
Сумки и рюкзаки (9) Дивитися все
Фото - Lowepro Рюкзак Lowepro m-Trekker BP 150 Black (LP37136-PWW) Рюкзак Lowepro m-Trekker BP 150 Black (LP37136-PWW)
5 333 грн
Купити
Фото - Lowepro Сумка Lowepro Nova 160 AW II ( LP37119-PWW ) Сумка Lowepro Nova 160 AW II ( LP37119-PWW )
3 555 грн
Купити
Фото - Lowepro Сумка Lowepro m-Trekker SH 150 Black ( LP37161-PWW ) Сумка Lowepro m-Trekker SH 150 Black ( LP37161-PWW )
3 042 грн
Купити
Фото - Lowepro Рюкзак слінг Lowepro Slingshot SL 250 AW III (LP37335-PWW) Рюкзак слінг Lowepro Slingshot SL 250 AW III (LP37335-PWW)
5 135 грн
Купити
Фото - Lowepro Фоторюкзак Lowepro Flipside BP 400 AW III Dark Grey (LP37353-PWW) Фоторюкзак Lowepro Flipside BP 400 AW III Dark Grey (LP37353-PWW)
9 875 грн
Купити
Фото - Lowepro Рюкзак Lowepro FreeLine BP 350 AW, Heather Grey (LP37229-PWW) Рюкзак Lowepro FreeLine BP 350 AW, Heather Grey (LP37229-PWW)
10 863 грн
Купити
Фото - Lowepro Рюкзак Lowepro Fastpack BP 250 AW III Grey (LP37332-PWW) Рюкзак Lowepro Fastpack BP 250 AW III Grey (LP37332-PWW)
6 715 грн
Купити
Фото - Lowepro Рюкзак Lowepro ProTactic 350 AW (LP36771-PWW) Вітрина Рюкзак Lowepro ProTactic 350 AW (LP36771-PWW) Вітрина
7 900 грн
Купити
Фото - Lowepro Фоторюкзак Lowepro Flipside BP 400 AW III Black (LP37352-PWW) Фоторюкзак Lowepro Flipside BP 400 AW III Black (LP37352-PWW)
9 875 грн
Купити
Штативы (3) Дивитися все
Фото - 3 LEGGED THING Штатив 3 Legged Thing Albert 2.0 Grey Карбоновий (ALBERTKITGREY2) Штатив 3 Legged Thing Albert 2.0 Grey Карбоновий (ALBERTKITGREY2)
18 763 грн
Купити
Фото - 3 LEGGED THING Штатив 3 Legged Thing Leo 2.0 Bronze Карбоновий (LEOKIT2) Штатив 3 Legged Thing Leo 2.0 Bronze Карбоновий (LEOKIT2)
14 418 грн
Купити
Фото - 3 LEGGED THING Штатив 3 Legged Thing Punks Travis 2.0 Black Copper Алюмінієвий (TRAVISBLACK2.0) Штатив 3 Legged Thing Punks Travis 2.0 Black Copper Алюмінієвий (TRAVISBLACK2.0)
7 308 грн
Купити
З цим товаром також купують
Фото - Sony Карта пам'яті Sony CFexpress Type B 128GB R1700/W1480MB/s Tough (CEBG128.SYM) Карта пам'яті Sony CFexpress Type B 128GB R1700/W1480MB/s Tough (CEBG128.SYM)
15 599 грн
15999 грн
Купити
Фото - Sony Sony HVL-F60M Sony HVL-F60M
13 599 грн
Купити
Фото - Sony Карта пам'яті Sony CFexpress Type A 160GB R800/W700MB/s Tough (CEAG160T.SYM) Карта пам'яті Sony CFexpress Type A 160GB R800/W700MB/s Tough (CEAG160T.SYM)
19 999 грн
23699 грн
Купити
Фото - Sony Аккумулятор Sony NP-FZ100 Rechargeable Lithium-Ion Battery Аккумулятор Sony NP-FZ100 Rechargeable Lithium-Ion Battery
3 999 грн
Купити
Фото - Sony Адаптер Sony LA-EA5, A-Mount - E-Mount (LA-EA5) Адаптер Sony LA-EA5, A-Mount - E-Mount (LA-EA5)
9 799 грн
Купити
Фото - Sony Вспышка Sony HVL-F60RM (HVLF60RM.CE7) Вспышка Sony HVL-F60RM (HVLF60RM.CE7)
19 999 грн
Купити
Фото - Sony Спалах Sony HVL-F45RM (HVLF45RM.CE7) Спалах Sony HVL-F45RM (HVLF45RM.CE7)
21 399 грн
Купити
Фото - Sony Карта пам'яті Sony CFexpress Type B 256GB R1700/W1480MB/s Tough (CEBG256.SYM) Карта пам'яті Sony CFexpress Type B 256GB R1700/W1480MB/s Tough (CEBG256.SYM)
23 999 грн
23999 грн
Купити
Фото - Sony Карта пам'яті Sony CFexpress Type A 80GB R800/W700MB/s Tough (CEAG80T.SYM) Карта пам'яті Sony CFexpress Type A 80GB R800/W700MB/s Tough (CEAG80T.SYM)
13 199 грн
12599 грн
Купити
Фото - Sony Спалах Sony HVL-F20M (HVLF20M.CE) Спалах Sony HVL-F20M (HVLF20M.CE)
6 499 грн
63 грн
Купити
Схожі товари
Фото - Sony Повнокадрова камера для відеоблогів Sony Alpha ZV-E1 body (ZVE1B.CEC) Повнокадрова камера для відеоблогів Sony Alpha ZV-E1 body (ZVE1B.CEC)
87 999 грн
96999 грн
Купити
Фото - Sony Фотоапарат Sony Alpha a6400 Body (ILCE6400B.CEC) OB Фотоапарат Sony Alpha a6400 Body (ILCE6400B.CEC) OB
36 999 грн
38999 грн
Купити
Фото - Sony Фотоапарат Sony Alpha a6000 + 16-50mm f / 3.5-5.6 OSS Kit Black (ILCE6000LB.CEC) Фотоапарат Sony Alpha a6000 + 16-50mm f / 3.5-5.6 OSS Kit Black (ILCE6000LB.CEC)
27 500 грн
Купити
Фото - Sony Фотоапарат Sony Alpha a7C Body Black (ILCE7CB.CEC) Фотоапарат Sony Alpha a7C Body Black (ILCE7CB.CEC)
79 999 грн
Купити
Фото - Sony Фотоапарат Sony Alpha A7 IV kit 28-70 OSS (ILCE7M4KB.CEC) Фотоапарат Sony Alpha A7 IV kit 28-70 OSS (ILCE7M4KB.CEC)
114 999 грн
116999 грн
Купити
Фото - Sony Фотоапарат Sony Alpha A7R IVA body (ILCE7RM4AB.CEC) Фотоапарат Sony Alpha A7R IVA body (ILCE7RM4AB.CEC)
149 999 грн
Купити
Фото - Sony Фотоапарат Sony Alpha a9 II Body (ILCE9M2B.CEC) Фотоапарат Sony Alpha a9 II Body (ILCE9M2B.CEC)
189 999 грн
Купити
Фото - Sony Цифр. фотокамера Sony Alpha A7C II kit (28-60mm) Black (ILCE7CM2LB.CEC) Цифр. фотокамера Sony Alpha A7C II kit (28-60mm) Black (ILCE7CM2LB.CEC)
107 999 грн
121999 грн
Купити
Фото - Sony Цифр. фотокамера Sony Alpha 6400 kit 16-50 Black (ILCE6400LB.CEC) Цифр. фотокамера Sony Alpha 6400 kit 16-50 Black (ILCE6400LB.CEC)
42 999 грн
44999 грн
Купити
Фото - Sony Фотоапарат Sony Alpha a7R IV Body (ILCE7RM4B.CEC) (K) Фотоапарат Sony Alpha a7R IV Body (ILCE7RM4B.CEC) (K)
111 900 грн
Купити

LEICA
3LT PROFESSIONAL FUTURE
Lowepro Trusted Original 1967
Переключатель меню
Товарів:  0 шт
на суму: 0 грн
У Вашому кошику немає товарів
Товарів:  0 шт
на суму: 0 грн
У Вашому кошику немає товарів
Фототехніка
Об’єктиви
Студійне світло
Официальный партнер Canon
ZEISS Classic Final Sale
3LT ALL RANGE